Inte än...

Nej tyvärr kan jag inte berätta än, vad som händer, men kanske kanske efter idag, men som sagt lovar inget!

Helgen har varit ganska så händelserik annars, massa fikande och besök, pizzakväll med besök, en Väla tripp och massa shoppande m.m!

Har även pratat med dagis nu och vi bestämde att jag ska lämna Liam kl. 08,30-13,00 istället så får han sova hemma, jag tror det bli bäst så.

Tänkte även passa på att visa allt Liam fått den senaste tiden:)

 
  
Tröjorna från MeandI
  
 
 
Köptes i lördags
 
Från Name it
 
 
Nya höstskor från kavat, svart fleecejacka

Sen har han även fått en stor fin bok, massa pengar, ett mega superduper stort grattis kort m.m.


Vi har även varit och lekt på olika lekplatser, här kommer lite bilder :)

  
 

Ilördags på minisimmet gick det även jättebra:)

Ha en bra dag!


Jiiippiii... åhhh jag är så superglad :)

Just nu händer det massa roliga saker, kan tyvärr inte berätta mer just nu, lovar att så snart jag kan så ska jag berätta... ni får vänta ett litet tag till, men en sak kan jag iallafall berätta, tänkte först inte gjort det, men lite kan jag säga :) Jag hade ett delmål som jag har nått med min viktminskning och jag är så superglad, ändå har jag tills på måndag att gå ner lite till så har jag tur går jag ner lite till tills dess :) Jag har satt upp lite olika delmål nu, men mitt slutmål är hela 25kg och fortsätter det i den här takten så är jag där snart... jag kan inte vara lyckligare än jag är just nu, allt är så superkul. Håll nu alla fingrar och tår på måndag att jag får praktikplats på H&M. Idag var jag på AF och pratade och vi satt väldigt länge och ringde runt och kollade upp vad som gäller med löner och sånt, eftersom den anställningsintervjuen jag var på igår håller inte vad kollektivavtalen säger, men ändå jobbar där flera unga personer som nog inte vågat säga något, men mig lurar man inte! Efter jag kom hem från AF så kom gudmor Kerstin förbi och busade en stund, hon lämnade även 1500kr till Liam (oss) som vi ska köpa overallen till honom för :) Vi tack så otroligt mycket!

I onsdags var jag och farmor tina inne på Väla och jag köpte två par jeansleggings till mig själv, ett par svarta och ett par lite grå stentvättade... såå snygga! Hittade massor med saker till Liam med och även en Bh till mig själv så nu i helgen ska jag åka in och köpa allt det, få se om jag kanske köper sakerna på PO.P med eller om vi väntar till i slutet på september, sen ska vi köpa höstskorna till honom med!

Imorgon klockan 10 börjar minisimmet, ska bli så skoj och börja igen, men phu där går det 900kr med... att allt ska kosta så jäkla mycket! Kom gärna och kolla :)

Tudilu :-)



ღ 3 årig förlovningsdag ღ

Idag 090826 har P och jag 3 årig förlovningsdag, kan inte fatta att det är 3år och två månader sen vi träffades och 1,5 år sen vi fick vår underbara son Liam... tiden går så sjukt fort!

ღ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ღ



Dem finaste som finns
Älskar er
 







Shopping sugen...

som vanligt är jag, funderar på att köra in en sväng till Väla imorgon efter jag lämnat Liam på dagis :)

Idag har jag iallafall varit och hämtat ut MeandI kläderna och superfina va dem, sååå glad :)

Jag är mindre glad för att min handledare på af har bytat dag, den tiden vi hade på torsdag har varit bestämd i ca 2 mån nu och så ringer han idag och säger han inte kan och att jag får en ny tid på fredag ja jippi (NOT) då har jag ju Liam visst jag har rätt och ha honom på dagis, men varför ska han vara på dagis i typ 30min-1timme, nej jag får fixa det på något sätt! Sen ska jag på anställningsintervju på torsdag med, men jag hoppas verkligen inte jag får det!

Var precis på dagis och hämtade Liam för dem ringer typ 2/3 dagar och säger han inte kan sova så jag måste hämta hem honom 1,5-2 timmar tidigare, idag ringde dem redan 12,20 och dem har ätit klart vid 12,00-12,15, så känns som dem knappt försökte idag, men beror väl på att dem har massa inskolningar nu, men det skiter jag totalt i för dem får betalt för att han hand om honom med, blir så jävla arg, vi betalar ändå högsta priset för att ha honom där i 3 dagar, 1260kr, tur jag inte hade saker inplanerade idag! Sen pratade jag med dem om att jag kanske börjar jobba snart hur gör ni då?.... ja men det fixar sig då, ja men varför fixar det sig inte nu då, nej lata e dem!

Tänkte lagt in en massa bilder men blev så jäkla arg då jag fick mitt i allt hämta hem honom så det får bli en annan gång!
Jag har nog kommit på varför jag har så ont i min rygg med (tror det beror på mina fötter, har ju fel på dem) så jag måste ringa en läkare så jag får kollat upp både fötter och rygg, sen har jag ju fått UVI igen så det måste med fixas :(

Kram på er där ute :)

Så glad :)

Åhhh jag är så glad (fast jag har mega ont, berättar mer sen) igår så fick vi veta att gudmor Kerstin och hennes man Tommy kommer att betala/ge Liam en overall från PO.P 1195kr samt en mössa (195kr), vi tackar så jättemycket, detta underlättar väldigt mycket för oss, så förmodligen kommer vi att köpa en skaljacka till honom från PO.P nu med och bara den går ju på 695kr :)





I lördags gick vi ut redan vid 9 tiden gick bort till folkarken och lekte, där träffade vi även Liams farbror en stund, efter vi lekt klart gick vi bort mot barn garderoben ( Liam fick en tröja av gudmor i 18mån present, men den var för stor) så vi skulle buta tröjan mot en mindre stl. men det fanns inte så vi köpte ett velourset (kommer bild) till honom istället och la till lite pengar! Därefter gick vi hem till Liams farmor och "farfar" och väl framme var Liams farbror där med :) Blev lite fika time med bullar och en massa bus innan vi begav oss hemåt igen så Liam skulle hinna sova middag innan det var dags för oss att bege oss till gudmor Kerstin och Tommy. Vi var väl där vid 15 tiden och där bjöds det på pannkakor... mmm så gott :) Liam, gudmor och jag busade medans P hjälpte Tommy med lite el arbete, vid 17,30 begav vi oss hem!

Nu till det tråkiga och jobbiga :( dem rinde från hudkliniken i förra veckan, men eftersom jag fortfarande har oerhörda besvär så fick utskrivet en nu medicin, men idag känns det inte som något hjälper, har massor med utslag och mina händer och resten av kroppen värker i alla leder, sen har jag oerhörda smärtor i min rygg fortfarande... vet snart inte vad jag ska ta mig till längre, och har jag tur nu så kanske jag börjar jobba i nästa vecka eller nästa igen, ja vi får se!

Imorse var vi ute och busade i trädgården och åkte rutschkana och sparkade lite boll, nu ska jag fixa lite med dagens middag sen när Liam vaknar ska vi gå ut så får vi se vart vi hamnar :)

Ha en bra dag :)

?????

Ja just nu har jag massor med frågetecken i mitt huvud, vi har precis kommit hem från hbg (väla), köpte lite nya blommor till vardagsrum, datarum och köket inne på flower team, sen gick vi in på väla för att kolla ut MASSA nya saker till Liam, han behöver höstskor 550kr (har vi nog hittat), vinterskor 600kr (har vi nog hittat), vineroverall 700kr el. 1200kr (har vi nog hittat), sen är stora frågan vad han ska ha för vinterjacka, en från PO.P eller en billigare variant... hmm!?! Jobbigt jobbigt sen ska han ha mössa, vantar och "halsduk", shit känns som man knappt har råd kommer ju bli minst 2500-4000kr för allt, nu fattar jag varför många skaffar en till för den andra kan ju ärva... hehe nä jag skämtade mest där! Men gud vad allt ska vara dyrt!!! Nej jag får nog sätta mig ner och tänka lite till!

Ha en bra dag :)

tävling

Jag är med och tävlar om en liten söt ängel hos http://angelsbyanna.blogspot.com/ var med du oxå :)


Minisim :)

Så nu har vi äntligen fått reda på när Liam ska börja på minisimmet och det börjar redan nästa lördag :) Ska bli så kul och börja igen, han har ju redan gått två terminer på babysimmet, men tycker som sagt han är lite för stor (läs duktig) för det nu!

Jag är inne på min 5:e dag med atkins, men känns inte som jag orkar med det längre... ikväll har vi ju hämtmatsdagen med och hur kul är det att käka en sallad när P trycker in en pizza eller kebab... nja vi får se, men ska jag vara ärlig är jag inte alls suegn för jag mår så jäkla kasst just nu mega ont i halsen och hela kroppen värker och min rygg ska vi inte tala om, käkade ju voltaren och panodil i fem dagar som man ska, men inte fan hjälpte det ett smack så något är nog väldigt fel med min rygg...AJJJ!

Hade visning på huset igår igen och det verkar som dem är väldigt sugna på det, så vi får se, ska även ha en visning till på söndag, man börjar bli väldigt trött på dessa visningar nu... har ju haft ett par om vi säger så!

Nej nu kommer snart P hem och jag har en klåfingrig liten kille här som bara vill trycka på alla knapparna så får väl ta och avsluta detta inlägget!

Ha en bra helg... kram!

Atkins

Jaha då är man inne på sin tredje dag med Atkins :) Imorse kände jag mig helt slut, men det är nog som P sa att jag har ju inget socker eller kolhydrater kvar i kroppen, sen har jag fått lite ont i halsen med. Iallafall så är det här med maten jäkligt svårt, då jag i princip bara får äta kött och grönsaker. Imåndags åt jag wookade grönsaker med nötkött, igår åt jag kycklingsallad och idag blev det parisare utan bröd, mycket fett men ändå känner man sig aldrig riktigt mätt. Och jag sucktar ju efter godis och glass, men jag ska klara det, vill ju så gärna gå ner! Idag har jag varit ute och gått en bra runda med :) och nu tänkte jag snart ställa mig på crossen. Har jag inte gått ner ett enda gram på måndag kommer jag nog sluta för så kul är det inte, men som sagt det är några dagar kvar!

Har ju glömt och visa er bilderna från när vi var på flygplatsen med Tommy, så här kommer dem :)



  
  
  
Liam the pilot :)

Nej nu ska här tränas :)
På återseende!

Världens starkaste man :)

Idag fick men lite sovmorgon :) P gick upp med Liam ganska tidigt, tror kl. var runt 7-snåret, men jag sov vidare... tack älskling :) Sen vid 8,30 kom dem upp och sov en stund till med mig, vid 10-tiden vaknade både P och jag, vi gick ner och en stund senare vaknade även Liam. Vi blev klara och körde in till Väla, kollade på lite olika ställen då vi var ute efter en ny fjärkontroll till vår box, men blev att vi köpte en på siba, därefter körde vi ner P till stan där han skulle gå på mässa, Liam och jag körde sen tillbaks till Väla och IKEA, gick där en stund sen ringde P och frågade om vi ville komma och kolla på när Magnus Samuelsson hade uppvisning och klart ville vi det så vi satte oss i bilen igen och körde ner till stan! Liam blev fotad med fd världens starkaste man precis innan han skulle köra sin "truck pulling" - lastbilen han drog vägde ca 9 ton och han väger ca 140kg :)





  

Därefter körde vi hem till Liams farmor och fikade och som vanligt var där fullt hus :) 

Idag har vi käkat tacogratäng.. mums :)

Imorgon börjar det, jag ska börja på atkins diet, hmm får se hur det går, men jag bara måste ner i vikt nu!

Nej det får vara allt för nu, lovar att jag ska visa allt fint Liam fick på sin 1,5års dag, men får bli en annan dag!



Meandi

Jaha då vart man hemma igen efter att ha varit på sitt första Meandi party hemma hos Emma :) Blev hadlat lite mer än som vart tänkt! Köpte två tröjor från denna kollektionen, "t-rex" samt "brandbilarna", sen köpte jag även ett hemligt paket, en brun moln tröja, samt en racetröja i svart allt som allt lite över 800kr! Nej nu ska jag krypa upp till sängen och mysa med mannen, ha en bra kväll :)

 
                                   dessa två :)

080213-090813

Japp i dag blir mamma och pappas lilla gullunge hela 1,5år, tiden bara springer iväg! Tanken var att vi skulle ha ett litet "kalas" för honom, men känns inte som det kommer bli så :( Idag ska jag på MeandI party hos Emma, imorgon ska vi förmodligen åka till Höör och bada och på söndag ska P åka på mässa i hbg, finns iof lördag, men vi får se! Lilleman har redan hunnit få lite saker, men jag hinner inte visa nu så får bli senare, ska även hämta ut ett stort packet på posten (gissar det är från mormor). Jag är precis hemkommen från Väla där det blev lite shoppat :) En tröja till P, en tröja, en tunika samt ett par jeansleggings till mig och till lilleman blev det en svart fleecejacka samt ett par jeans.


Liam 081218 <3

VI ÄLSKAR DIG LIAM,
DU ÄR DET BÄSTA SOM HÄNT OSS!


ONT :(

Jag ska börja med att klaga i detta inlägget :( Enda sedan vi vart i skara har jag haft super ont i nedre delen av min rygg, jag kan knappt sitta eller ställa mig upp, superjobbigt och ta hand om Liam... jag lider något otroligt, sen på allt så har ju mina utslag kommit tillbaks igen och det gör inte allt mycket lättare, då jag får ont i mina fingrar och leder och sen kliar det något jävligt.... så nu har jag klagat färdigt!

igår körde vi in till hbg och köpte en ny damsugare, väl hemma lekte Liam med kartongen han tyckte det var superkul :)

 Nya damsugaren

Imorgon ska jag hem till Emma på MeandI party, finns minst 4st tröjor som jag vill ha, men kan inte köpa alla, men blir nog 2st iallafall :)

Sitter och funderar på om jag ska beställa lite kläder från h&m, men vi får se :)

Ha en bra dag!

Sorry!

Jaha då har det gått ännu en vecka och jag hinner som sagt inte med att uppdatera här längre!

Liam har gått en vecka på dagis och som vi trodde går det superbra, han ger en en puss och sen vinkar han när man går :)

Vad har annars hänt, ja vi har hunnit vara på Väla och IKEA ett antal gånger, köpt lite saker, varit i Ängelholm två gånger, men varje gång vi kom dit öste det ner så vi gick aldrig in i Hembygdsparken, men vi hälsade på hos Liams farmor som ligger på sjukhuset och är nyopererad, vi har varit i parken här hemma och busat! Denna veckan har P semester, men vi ska inte göra så mycket, kanske kanske ska vi åka till Höör och bada på Björkviksbadet på fredag men inget 100 än!

Har fixat med alla bilder på datan med upptäckte att där låg ca 1600st så det var dags att bränna över dem på en cd!


Liams nya mössa från PO.P


Liams nya myspys jacka


Liams nya väst som han fått av farmor... TACK :)


Jag har köpt en ny berlock till Thomas sabo armbandet :)



Tävling!

jag är med och tävlar om en rosa laptop hos http://shoppingandfashion.se/ var med du också :)


Tävling!

Jag är med och tävlat om en super snygg jacka hos http://mirrezz.blogspot.com/2009/07/utlottning-peak-performace-jacka-hos.html var du med oxå!


Tävling!

jag är med och tävlar om en valfri napphållare hos http://minelos.blogspot.com/2009/07/tavling_31.html  var med du oxå!


Dagis igen!

Imorse kl. 9 lämnade jag Liam på dagis igen efter semestern och han var så gullig, fick en puss och sen vinkade han på mig när jag gick :) Tyvärr ringde dem från dagis kl. 12,45 och sa att dem inte kunde få honom att somna idag så dem undrade om jag ville komma och hämta honom så han fick sova hemma, så jag gick bort och hämtade honom och nu ligger han och sover där uppe i sin säng. Han var helt slut när jag kom och hämtade honom... stackars lite, massa nya intryck igen!

Idag och innan dem ringde från dagis hann jag med att flytta alla Liams kläder från garderoben här nere till hans nya byrå där uppe, hann även flytta lite av mina kläder här nere till vår nya byrå där uppe, men blev inte riktigt klar! Så imorgon ska jag göra det sista, har även rensat ut lite kläder från Liam, som jag la bland alla dem andra kläderna sen innan som ny fyller en hel garderob, så imorgon är det jag som lägger ut en sjukt massa saker/kläder på tradera :)

Jag glömde berätta för er att när gammel mormor och gammel morfar passade Liam i lördags så var det ju "Barnens dag" här i höganäs så dem gick dit en sväng, och dem köpte en bilbana till Liam, han fick även en egen bägare med mjukglass, sen hade dem varit nere vid hamnen och ute och lekt i sandlådan, så han hade haft en toppen dag :) Tack för hjälpen med passningen!



Tänkte även passa på att visa er gummistövlarna som jag köpt till Liam och mig :)

    
Mina & Liams :)


Som jag skrev innan har jag även köpt två nya sandaler och då jag aldrig kan bestämma mig för om jag ska ha bruna eller svarta köpte jag båda :P



Jag såg på "Annas" sida en superfin mössa från PO.P som jag bara måste köpa till Liam! Sen har jag även kollat in en tröja som mamma kanske ska köpa till honom :)

 

Funderar faktiskt på att åka in till Väla imorgon och kolla på det!

Söndag & Måndag!

Igår körde vi hem och besökte gudmor Kerstin och hennes man Tommy, dem bjöd på vinbärspaj med vaniljsås... gud så gott, vi satt där ute och mös och busade! Liam fick en egen glass som han så fint höll i :)

  
 

På eftermiddagen hade vi en visning på vårt hur och det verkade ha gått bra!

Idag har Liam och jag bara varit inne och busat en massa, det är sjukt var han är med och förstår mycket nu ja eller han förstår allt man säger till honom :) Och nu på kvällen har vi haft ännu en visning!

Imorgon börjar Liam på dagis igen efter semester uppehållet, hoppas han kommer gilla det lika mycket som han gjorde innan :)

Nej nu ska jag mysa med min sambo <3

IKEA IKEA IKEA!!!

OJ då vart ska man börja.... som vanligt hinner jag inte sitta här så nu har det gått ett par dagar igen!

Vi börjar i onsdags då min mamma och syster kom hit vid 9,30, blev klara sen gick vi upp mot sport outleten (stavas det så?), men där var mest skit tyckte vi, vi satte oss och fikade och på vägen hem igen gick vi inom CG jag behövde lite små saker till middagen jag tänkte bjuda dem på! Väl hemma igen ser jag vi varit ute och gått i 3,5 timme.. puuh! En underbar dag med min mamma och syster och så klart Liam då :)

I torsdags efter P slutat jobba körde vi in och köpte nya gummistövlar till Liam då dem han har nu på dagis i stl. 21 är försmå så vi fick köpa ett par nya i stl. 22. Därefter körde vi bort till IKEA, kollade på lite saker som vi behöver, men köpte inget då Liam var ganska trött så vi åkte hem ganska fort igen!

I går (fredag) lämnade vi Liam till farmor så åkte P och jag in till Ikea igen, vi köpte två malm byråer, en till Liam och en till hallen där uppe. Jag sprang in på väla medans P körde och hämtade ut sakerna på lagret på berga! Köpte 3 tröjor till Liam i stl. 98 (lika stora som 92) som han kan ha till vintern, kollade även på en ny berlock till mitt thomas sabo armband, men kände jag inte han stå i kö så får köpa det nästa gång, men jag fick tag på två par skor iallafall :)

 Liams byrå
 Hall byrå
  

Får visa skorna en annan dag!

Idag körde vi åter igen in till IKEA, men idag fick Liams gammel mormor och gammel morfar passa honom! Vi körde in och köpte ett nytt soffbord samt en pall till Liam som han ska ha på toa när han borstar tänderna! Vi har även hunnit monter alla tre sakerna idag!

 Soffbord
Liams pall

Ikväll grillade vi lite hamburgare, men nu ska vi krypa upp i sängen och mysa lite!

RSS 2.0