Inte nu igen :(

Ja precis så känner jag... mina nässelutslag har kommit tillbaks, blir väl att man får gå till läkaren i början på veckan igen... VILL INTE:( Mina fingrar sväller upp och det gör ont i dem, kan knappt sitta här och skriva ens! Blir bara ett kort inlägg.

Igår var jag hos tandläkaren, och för första gången fick jag bedövning :( På eftermiddagen som vanligt en fredag var vi på babysimmet och Liam är så sjukt duktigt nu, känns som dem andra barnen inte alls är i hans klass :) På kvällen blev det wookat supergott... mmmm mums!

Idag har vi på förmiddagen varit ute och gått en sväng, gick även förbi lekparken så Laim fick gunga lite!

Vad som händer ikväll får vi se har inte bestämt något än.

Imorgon ska vi kanske kanske till malmö, vi får se hur det blir!

Ha en underbar lördag, för det kommer vi ha :)


Hahaha blev ...

lite fel igår! Butiken heter så klart inte LYCKA som jag skrev utan det var bara min känsla för det jag fick.... butiken heter så klart LYXXA, så fel det kan bli när man är helt slut i knoppen!

Igår kom Liam på hur man ska ta sig upp i soffan... så idag hittade jag honom ståendes i soffan, pillandes på våra tavlor :) Jag har ju glömt och berätta att han även en morgon hade lyckats ta av sig sina byxor i sängen! Han försöker även stå mycket själv nu utan att hålla sig!

Tjingeling ;)

Massa roliga saker :)

Igår åkte jag och Liam till väla på eftermiddagen när Liam sovit sin middag! Fick handlat ganska mycket, Liam fick 4 bodys, 1 tröja samt en mössa, jag fick med tag på lite saker. 1 längre tröja samt ett par jeansleggings, måste bara säga att jag älskar dem... så otroligt sköna :)

    Jeansen Liam fick av farmor!

På kvällen blev det hem till farmor på kalas... supertrevligt! Liam fick även leka lite med Isabelle.

Idag kom Patrik hem vid middag och han ville in till Väla för han skulle köpa en sak, men han ville inte berätta vad, så vi åkte. Gissa vad han köpte!?! Jag fick ett presentkort hos smyckebutiken LYCKA på 1000kr att handla ett smycket till mig för att jag hade fyllt 30år... gissa om jag blev glad! Puss älskling, du är bäst!

Blev ett lite snabbt inlägg då jag är helt slut idag!

Natti natti!

GRATTIS GRATTIS TINA (FARMOR)

Idag fyller Liams farmor Tina år.... Grattis Grattis :) Vi ska åka och gratta henne senare idag!

Nu på förmiddagen har jag även varit hos läkaren, och visst nu har man nässelfeber samt kraftig UVI ..... superkul, måste ner till apoteket och hämta ut en massa piller :( Har utslagen inte försvunnit inom en vecka måste jag tillbaks och göra en utredning samt få kortisonspruta :(

Tänkte åkt till Väla nu på förmiddagen, men vi får se hur det blir med det, just nu känner jag inte alls för och göra något!

På söndag kanske vi ska åka ner och besöka min syster i malmö, då tänker jag även åka till tygbutiken STOFF & STIL på svågetorp :)

Nej nu ska jag fundera på vad vi ska göra idag, om vi ska åka eller inte!

Ha en bra dag!


Lör, sön & mån!

Tänkte börja berätta om lördags kväll! Kl. 18 kom Peter och Marie hit, först satt vi och snackade en massa och åt lite tilltugg och det blev även lite vin, öl och cider! När kl. var ca 20 så började vi spela Wii, det blev bowling, skidor, carneval och massa annat... gissa vem som vann bowlingen överlägset :) Vi av slutade kvällen vid 23,30, ganska lagom då man har en liten att tänka på dagen efter! Tusen tack för en underbart trevlig kväll, det får vi göra om :)

Igår gjorde vi inte så mycket, vid 10 åkte vi till City Gross och handlade lite och på eftermiddagen/kvällen tvättade vi en massa, annars var vi bara hemma och busade en massa!

Idag har jag försökt få tag på vårdcentralen sen kl. 8,20, men fortfarande har dem inte ringt upp, så nu skiter jag i det orkar verkligen inte, men skulle verkligen behöva träffa en läkare då jag har utslag på hela min kropp som kliar något så in i norden :(

Snart kommer min mamma och besöker oss och hon har med sig min lilla vovve... TIGER :)

Nej det får vara allt för nu... det bara kliar här!

Ha en underbar dag!


Massa lek och gäster :)

Igår kväll åt och drack Patrik och jag lite gott när Liam lagt sig, sen spelade vi bowling på Wii:et.... supertrevligt hade vi och jag vann over Patrik :P

Idag gick vi upp vid 8 och åt lite frukost, sen tog vi på oss och gick ut och åkte pulka i snön. Vi tänkte det är bäst att gå ut tidigt eftersom vi visste det skulle bli + grader senare! Liam älskade att åka pulka, han skrattade jätte högt när han åkte ner!



 

Ikväll vid 18 tiden kommer Peter och hans fru Marie, vi tänkte ta lite gott att dricka och äta, sen blir det väl även lite Wii spelande, ska bli jättre trevligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli klar!

Ha en trevlig lördagskväll!


Snö och pulka :)

Slänger bara in ett snabbt inlägg för nu ska vi åka till Babyland och köpa en pulka till Liam, sen ska vi köra bort till farmor och "farfar" och gå ut och busa i snön!




Ha en underbar dag i snön :)

Upp och ner....

ner och upp, ja så kan man kalla min dag idag! Igår skulle jag beställa lite kläder från Lindex till Liam, men jag blev utloggad hela tiden så till slut orkade jag bara inte. I morse när jag vaknade tänkte jag att nu ska jag ta och prova igen, men som vanlig så hade byxorna jag ville ha tagit slut på knappt en dag... BLÄÄÄ!

Vid 14 tiden skullle Liams farmor komma så vi kunde gå en sväng till Gläntan, men tjugo i två ringde hon och sa att hon blivit dålig så hon kunde inte följa med :( jaja inte mycket att göra så jag lät Liam sova tills kl  var 14,20. Precis innan ringde jag Patrik så vi bestämde att vi skulle åka en sväng till Väla när han slutade så jag kunde kolla om dem fått in byxorna där! Hade knappt hunnit få ner Liam från ovanvåningen så ringde min mobil, det var Liams gudmor Kerstin som frågade om hon fick komma förbi en stund, SJÄLVKLART! Tog knappt 10 min sen var hon hos oss och det blev mycket busande och en massa snack som vanligt :) På söndag åker hon utomlands... gottegris! Kerstin stannade i 1,5 timme och precis när hon skulle köra kom Patrik hem. Liam fick lite mat sen körde vi till Väla, men självklart hade dem inte byxorna där heller :( Han fick ett par jeans av farmor iallafall... tusen tack!

Imorgon är det ingen babysim eftersom det är sportlov, men vi kan nog hitta på något att göra ändå :)
Dem säger det ska komma massa snö på söndag så vi ska nog gå en sväng till Leka och kolla om dem har en pulka till Liam!

På lördag kommer Peter med fru hit så vi ska bjuda på lite tilltugg och lite gott att dricka, blir nog till att spela lite Wii med, ska bli väldigt trevligt!


Vår älsklingskille :)

Nej nu ska jag ta och göra Patrik sällskap i sängen, han ligger redan där och kollar på tv!

Ha en trevlig kväll, ska vi ha med massa mys!

TRÖTT :(

Hej hej vet jag inte skrev igår, men hade verkligen inte något och skriva om. Hela dagen var bara såååå tråkig, hade tänkt åkt till Väla, men ville inte köra när det var en massa snö ute, så jag tänkte jag skulle köra dit idag, men så vaknar man och det är ännu mer snö ute, jaja!

Idag hade vi tänkte gå till Gläntan en stund med farmor :)

Kan ni tänka er vad jag fick av Patrik igårkväll...... en MASSAGE!!!! Så underbart, jag har ju väldigt ont i min rygg fortfarande, men jag vet jag får skylla mig själv eftersom jag inte gått till läkaren!

Nej nu ska Liam och jag busa lite och han ska få sin gröt! skriver kanske mer sen idag!

Puss & Kram

Bvc med 1års vaccination!

Idag var Patrik och jag med Liam på bvc, han skulle vägas och mätas, men även få sin 1års vaccination. Allt gick jättebra, han väger nu 12660g och är 83cm lång, han gillade inte sprutan, men han grät inte! Vår duktiga STORA kille:)

Jag har ju inte visat er vad jag och Liam fick av min söta, snälla mamma på alla ♥ dag!



Jag fick två par strumpor samt ett hjärta med godis och Liam fick den söta nallen :)

 Sen fick jag 30st rosor vita, gula och aprikosa för jag fyllde 30år, Liam fick en röd ros för han fyllde 1år :)

 Förutom det andra hade mamma köpt varsin ballong till Liam och mig ;)

Nej nu har jag fixat med tradera och bloggen så nu ska jag mysa lite med Patrik i soffan innan vi ska upp i sängen!

Kramelikram!

Förlåt Patrik!

Igår kväll hade Patrik glömt sin mobil här nere så han fick låna min, men imorse när den skulle ringt ringde den inte (jag som ställt den) så istället för att vakna kl. 4,55 så vaknade Patrik kl. 6,25, jag skäms, men jag gjorde det inte med mening, jag trodde den var stäld och jag är säker på det, men ändå ringde den inte... FÖRLÅT!

Idag ska vi med Liam till bvc kl 13 och väga och mäta samt han ska få sin 1års vaccination, ska bli så kul och se hur mycket han väger och hur lång han är, är ju 2 månader sen vi var där sist nu. Han har vuxit jätte mycket, vi måste snart gå över helt på stl. 92 i bodysar!

Annars händer nog inte så mycket idag heller, jag funderar på att kanske åka till Väla imorgon, men vi får se!



Sötnos!

Hörs senare!






TRÖTT :(

Idag har jag inte gjort mycket är verkligen jätte trött, jag hoppas det känns bättre imorgon för då ska vi till bvc med Liam kl 13 han ska få sin 1års vaccination. Nej nu ska jag kolla vidare på "unga mödrar", sen blir det duschen och i säng... skriver mer imorgon!

Ciao ciao!

Igår...

var dagen då jag blev 30år och även då vi hade Liams 1 års kalas :) gud med saker han och jag fick! Jag fick en massa pengar och presentkort på Väla... shoppas shoppa shoppa :) Liam fick med en massa pengar, trumma, skor, badrock, blommor, balong, kläder och massa annat, sen ska han även få en ställning med rutchkana, gungor och stege i trä av min mamma (Liams mormor) kostar ca 3000kr, så nu slipper vi köpa en själva ;)




Denna gjorde jag till Liams kalas!

 Alla :)  Mormor & Liam  Lite kaffe

 Moster & Liam  Vi tände även en ballong...

 som vi lät flyga iväg för lycka!

Fick även tag på HD samt lokaldelen i Kävlinge där Liam var med!

 Liam & jag i lokaldelen   Liam i HD

Tyvärr jättedåliga bilder då jag fotade av tidningarna!

Hände mycket mer igår men jag är helt slut så orkar inte sitta här längre, det var lite kortfattat vad som hänt!

Puss & Kram

Tävla :)

Jag är med och tävlar om dessa söta byxor, var du oxå med, gå in på http://www.alskadehjartegryn.blogspot.com/

 

Lycklig men trött!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg eftersom jag är helt slut så kommer jag skriva om dagen imorgon istället, men måste tacka ALLA för en underbart trevlig dag/kalas :) Tusen tack för allt fint Liam och jag fick!

Sov gott!

30 ÅR IDAG!!!

Jaha då fyller man 30 år idag... bläää :( Jag vill verkligen inte bli äldre nu, sa jag iof när jag fyllde 25 med. Idag kl 14 ska vi fira Liam så kommer lite folk på tårta och kaffe... trevligt trevligt :) Just nu håller vi på att städa lite, sen ska jag duka och blåsa ballonger och göra och sättta upp skylten där ute!




Skriver mer sen ikväll... kommer nog lite bilder då med!

Ha en bra dag!


Alla ♥ dag

Idag gick vi upp vid 8, städade lite, blev klara och klädde på oss sen gick vi uppom "Bogrens" för att kolla om dem hade några HD från igår, men tyvärr vara dem slut, därefter blev det inom ICA för att köpa bröd sen fortsatte vi hem till Tina och Börje och där blev det lite frulle och en massa bus :) Väl hemma igen (efter ca 2timmar promenad) var vi alla 4 helt slut så Liam somnade i sin säng och vi andra la oss i soffan och slappade. Ikväll har Tina och Börje varit här och ätit pizza och spelat lite Wii (bowling)!

Imorgon fyller jag 30år och vi ska även ha Liams 1 års kalas, så det blir till att fixa och dona imorgon innan alla kommer :)

Nej nu e jag helt slut så vi ska upp i sängen och kolla film och mysa!

Hoppas alla haft en underbar Alla ♥ Dag, har jag haft iallafall, har ju varit med mina två älsklingspojkar hela dagen :)





♥ Älskar er för alltid ♥

Natti natti!


 


1 ÅRSDAGEN :)

Så då var Liams första födelsedag över... han sover sen någon timme tillbaks och Tina och Börje har kört hem, först busade vi lite och Liam fick ännu en present (fast han redan fått en av dem), blev en trumma :) Liam älskade den och började spela på den direkt! Därefter fikade vi lite och snackade en massa skit som vanligt, därefter var Liam helt slut... hänt mycket idag, så vi gick upp och la honom. Sen blev det lite Wii spelande (spelet var väl si o så)!

Jag glömde ju och berätta att vi åt födelsedagslunch på McDonald´s på Väla innan idag, varsin cheesburgare och därefter en glass :)

Jag är så glad för jag fick tag på två par jeans och en fräck skjorta idag till mig själv :)

Idag var Liam med i HD, men vi glömde köpa den.... typiskt, men vi ska försöka fixa en imorgon!

Här kommer lite bilder från dagen!


 3 bodys      ett par mjukisbyxor    superfräcka velourbyxor

Detta samt en "rracerbil" fick Liam av oss idag, samt vi ska nog köpa en gungställning till våren att ha i trädgården :)




 Brio "snurra" fick Liam av gudmor   Trumma av farmor + "farfar"

Lite bilder från babysimmet idag!



                                                 

Han har blivit så jätteduktig på att simma, vår lilla sötnos :) På söndag blir det kalas!

Tänkte även passa på att tacka alla som grattat honom idag!

Nej nu blir det sängen och lite film/mys :)


Åhhh vilken underbar...

dag vi haft än så länge och bättre lär den väl bli :)

Vi fick shoppat en massa på Väla både till Liam och till mig :) Bilder kommer ikväll eller imorgon!

Babysimmet gick superbra och Liam simmar som aldrig förr, väldigt bra grupp med :) Gudmor kom och kollade en sväng och hon hade med sig en present till Liam... kommer bilder!

Nu sover Liam middag och Patrik är i sporthallen igen och tränar, jag tänkte fixa lite här hemma, sen ikväll kommer Tina och Börje på lite fika, bus och Wii spel, vi köpte ett nytt spel idag som vi tänkte prova!

Idag är det förutom Liams 1-årsdag även fredagen den 13:de, men än så länge har dagen varit sjukt bra och vi får hoppas den bara blir bättre :)

Tjingeling så länge!

HIPP HIPP .....

HURRA FÖR VÅRAN LILLA LIAM IDAG!!! Grattis grattis älskling på din 1-årsdag. Åhhh det är sjukt att 19,38 ikväll är det precis ett år sen jag låg där inne och dem plockade ut dig ur min mage :) Du är det bästa som hänt oss och vi ÄLSKAR dig oändligt mycket ♥

Jag försökt skriva blogg igår men det gick inte, kom inte in på min sida, så tänkte bara snabbt berätta vad som hände igår. Patrik kom hem vid 11,30 eftersom vi hade planerat att gå till gläntan en stund, väl där var där inte så mycket barn vilket var ganska skönt för alla dem andra gångerna jag varit där har där varit sjukt mycket folk, vi var där i ca 1 timme sen ville Patrik gå, han tyckte inte alls det var kul och ville bara gå. På väg hem gick vi inom City Gross och handlade lite, väl hemma igen var Liam helt slut då han endast sovit ca 40min, så när kl var ca 16,30 så fick vi gå och lägga honom för natten. Men vår stora kille sov ända till 8 ändå :)

Nu ska vi klä oss och åka en sväng in till hbg och väla och en massa andra ställen, sen kl 13,10 ska vi börja vårt nya babysim då vi ej trivdes med det andra vi började på i lördags!

Skriver kanske mer sen nu ska vi bli klara :)

Kram kram


Länk till en blogg tävling :)

Jag är med och tävlar om ett supersött armband... var ni det också vetja :)

http://goooa.blogg.se/

Eller inte så kanske jag vinner lättare :)  *skämta* klart ni ska vara med!

Besök och massa annat :)

Dagen idag blev inte så tråkig som jag först trodde! När jag satt och skrev bloggen innan idag så knackade det på dörren... och vem stod utanför om inte farmor och Isabelle :)  Isabelle är Börjes (Tinas man) sons dotter och hon är 2 mån och 4 dagar äldre än Liam, dem skulle bara lämna av några saker till mig, men jag tyckte gott dem kunde komma in och leka lite. Mitt i allt kom Patrik med hem och vi lekte och busade en stund... så kul :)


Liam och Isabelle leker så sött :)


Söta Isabell lite blyg

Idag kom även Höganäs lokaldel och mamma hade skickat in bild på mig och Liam :)


Svårt och få en bra bild från tidningen

Nu är det mesta till Kalaset på söndag fixat, duk, servetter, serpentiner, balonger och tårtor... ska bara fixa en skylt och hänga på grinden med :)



Patrik kommer hem redan kl 15 idag och imorgon är han ledig vid middag så vi ska gå till Gläntan och busa lite hade vi tänkt!!!

Nej nu ska jag gå och göra en stor skål sallad till mig... mums :)

??????????

Jaha min dag idag blev inte heller som jag tänkt mig då vi fått in ett snöoväder... mindre kul :(  Vid denna tiden idag hade jag ju tänkt befinna mig på Väla med Liam och träffa mormor, men både mormor och Patrik tyckte det var onödigt att ge sig ut på vägen för att bara shoppa en massa, klart jag håller med dem, men jag har så jä... tråkigt idag :(((

Sen har jag under en längre tid funderat på att börja sy kläder till Liam... för så fort man vill ha något är det slut och det hade varit kul och ha kläder som ingen annan har :)  Nu ska jag bara försöka ta mig till en affär och köpa lite tyg! Har ni förslag på lite tygaffärer så kom gärna med det!

Skriver mer sen för nu fick vi besök :)

090210

Jag glömde ju berätta att Liam är förmodligen med i lokaldelen här i Höganäs med imorgon, mormor skulle skicka in en bild :)

Vi har även idag bytat babysim så nu ska vi gå på fredagar istället, vi gillade inte alls simsällskapet, så nu ska vi gå på vårt vanliga babysim som vi gick på innan fast en ny instruktör :) Kostar mindre med, simsällskapet tog 900kr/9gånger nu ska vi betala 800kr/10gånger.... mycket bättre och vi slipper gå upp kl 7 varje lördag!

Imorgon bär det nog av till Väla... har ju inte varit där på ett par dagar nu :p Får se om mormor hänger med!

Min syster ringde mig innan idag med och berättade att hon och två andra kompisar ska kolla på Madonna i Köpenhamn den 11/8... sååå avis :)







Nej nu ska jag börja på maten... Patrik kommer om ett par min!

Ha en trevligt kväll :)

LIAM = HD

Jag glömde ju att berätta igår att vi skickat in foto på Liam nu till HD, så på fredag den 13 håll utkik i HD efter Liam :)

Bara ett snabbt inlägg, för nu ska Liam och jag gå ut och gå, får se om vi kikar inom Barngarderoben :)

Tjingeling hörs kanske senare!

090209

Dagen idag har varit ganska så tråkig, inte alls som jag planerade den! Patrik fick jobba natt så han kom hem redan vid 11,30, så då gjorde jag pannkakor till oss, sen gick han och Liam och la sig och jag kollade lite på damernas störtlopp, men somnade i soffan och vaknade av att Patrik kom ner vid 15,30 med Liam i famnen :) Annars har vi bara hunnit med att handla idag!

Idag har jag fått se Liam krypa vanligt några gånger har ju lyckats missa det varje gång innan när Patrik sagt till mig.

Natten med Liam gick så där, han vaknade när patrik åkte till jobbet vid 3,30, då fick han lite mat och ny blöja, sen vaknade han igen vid 8 och då gick vi upp! Så vi går nog tillbaks till vår vanliga rutin idag... Liam sover sen kl 18,30 så blir nog till att väcka honom o ge honom mat och ny blöja vid 21-22.

Igår slog jag ännu en gång rekord i besök på min blogg... så jäkla kul :)

Nej det var nog allt jag hade att berätta idag.... en ganska så tråkig dag, men men sånna har vi väl alla :)

Kram kram

Nyklippt och nybadad!

Idag har vi tagit dagen som den kommer bara.... fick städat lite i morse, sen på eftermiddagen kom Tina och Börje hit och fikade och busade en massa med Liam :) Ikväll har vi mest bara lekt med Liam. Vi har även hunnit med att klippa och bada honom!

 Nyklippt glad kille i badet :)



Liam har även igår och idag börjar krypa lite normalt och inte ålat sig fram som han alltid gjort :) 

Som ni ser har jag tagit bort dem röda ögonen på bilderna då det finns folk som störde sig på detta... verkligen omoget måste jag säga, men men vissa växer aldrig upp och som man säger "Har man sånna vänner, behöver man inga ovänner"!!!

Det får vara allt för nu ska vi upp och lägga lilleman, vi ska testa att ha honom uppe till 19,30 och sen inte väcka honom vid 21, utan låta honom sova till morgonen... vi får väl se hur det går :)

Trevlig kväll alla!




Babysim

Ja idag var det dags att gå på babysim igen.... vi gjorde inte så mycket så jag hoppas det blir bättre till nästa gång annars ska jag säga till dem! Annars var det kul för Liam älskar att vara i vattnet och det är superskönt att vara där när vattnet är ca 38 grader :)

När Liam sovit sin middag åkte vi in till hbg, Patrik släppte av mig och Liam på Väla, sen körde han till ByggMax för att inhandla en sak. Inne på Väla var där sjukt mycket människor så Liam och jag gick in en snabbis på PO.P och på Lindex, sen ringde jag Patrik så han hämtade oss... var bara jobbigt att gå där idag, så jag åker kanske in en sväng i veckan istället, tänkte ju kolla på kanske något smycke till mig med :) Innan vi körde hem körde vi inom Ica Maxi och handlade lite till kalaset nästa söndag, blev även lite kakor eftersom vi körde hemom Patriks mamma och hennes man, så blev lite fika och bus där!

Ikväll är jag helt slut för kunde inte somna igår när vi släckte lampan vid 22,30, utan jag låg vaken och vände och vred mig tills kl var ett, sen vaknade ju Liam kl fyra och sen skulle vi upp vid sju, så det blev inte mycket sömn för mig :(

Igår när vi kom hem från Barngarderoben ångrade jag mig att jag inte köpt ett par strumpor till Laim så får nog bli till att gå dit en sväng i veckan med!

Imorgon har vi planerat att vi ska röjja lite i källaren... så vi får se hur det blir med det!?! Ska även försöka hinna med att skicka in Laims bild till HD är det tänkt, får se om det inte är försent.

Vet det är lördag, men nu är jag helt slut så vi ska faktiskt ta och gå upp i sängen och kolla lite på film!

 

 

Ha en trevlig kväll... nu blir det sängen nästa :)

Ciao ciao!



                                                                                                                                                                                                            


























 





 

Barngarderoben = Massor med kläder till Liam :)

Japp idag åkte vi ner till Barngarderoben, vi hade ju fårr 750kr i presentkort av Kekke & Gittan och ett av Sven (Kekkes & Kerstins bror) så vi fick köpt en massa kläder och ändå blev det nästan 200kr kvar som vi får handla för sen :) TUSEN TACK ÄNNU EN GÅNG!

 Ett par tunna sköna jeans nu till våren  Mörkblå munktröja

 En till  Tunn skön farfarströja  En REIMA mössa

 Denna tyckte jag bara var så cool, är randig på baksidan :)

Vi var även på ICA och hämtade hem min Wii Fit bräda, och vi har testat den nu ikväll, men vi var inte så jätte nöjda med den, så jag försökte övertala Patrik att vi ska köpa ett smycke till mig.... vi får väl se om jag får något eller ej!

Idag ville inte Liam sova middag igen så när vi kom hem vid 16,15 gick vi och la honom, när kl var ca 17 tog vi upp honom så han skulle få sin gröt och vara uppe en stund och leka, men han ville inte alls, han var helt slut så det blev till att lägga honom igen.

Imorgon kl 9 börjar Liams babysim vi får se om vi kommer tycka det är bra annars kanske vi ska försöka anmäla oss till ett annat, kostar ändå 900kr för 9 gånger så det är ganska dyrt därför vill jag att det ska vara bra, tyvärr så slutade dem som vi gick hos innan så vi har fått byta till detta, men men vi får se imorgon!

Nej nu ska vi mysa lite i soffan med lite godis :)

Trevlig kväll!

090206

Igår var Tina och Kerstin här på fika, blev massa bus och snack.... supertrevligt, tack för ni kom :)

Idag går Patrik på sin jour igen... åhhh så tråkigt, men men det ger ju massa pengar så man ska inte klaga. Jag har varit så duktig hela veckan inget godis eller läsk, så idag blir det nog en kebabrulle och lite läsk :)

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt, men tänkte visa två saker Liam fått av farmor :) TACK!!! Idag är det precis en vecka tills Liam fyller 1år!

 En myra med ägg från Brio   Mörkblåa Laban strumpor



Nej nu ska jag fixa något att äta!

Ha en bra dag!

Tjingeling :)

Ändrade planer X 2

Idag var det meningen att Tina, Liam och jag skulle gå ut till Lerberget och hälsa på Kerstin, men eftersom det kommit så mycket snö så ändrade vi så dem kommer hit istället.... lättare så då Patrik har bilen idag!

Med posten idag låg en postavi som vi ska hämta ut på ICA och det är från det stället där Patrik beställde min Wii Fit bräda, hmmm konstigt i förrgår hade dem inga, men nu verkar det som vi kanske får en ändå!?! Får väl se senare idag när vi hämtar ut paketet..... eller så har dem skickat något annat till oss :p

Liam sover nu så jag tänkte slänga ihop en sockerkaka lite snabbt så jag har lite och bjuda på när dem kommer :)

Skriver kanske lite mer ikväll.... innan vi ska ha vår myskväll :)

Ha en bra blöt/snöig dag idag alla!

:(

Fick veta innan idag av min mamma att min morfars systers man har gått bort :(  Känns jobbigt och tänka på det fast jag inte kände honom så bra, men det fick mig att tänka på morfar som gick bort för ca 6 mån och min mormor som gick bort för drygt 2år sen..... gud vad tiden springer iväg :( Min mormor och morfar var verkligen som min extra mamma och pappa för mig och mina systrar, dem ställde upp i vått och tort.... finns nog inte bättre människor än dem och jag saknar dem något SÅ otroligt mycket, känns som en del av mig gick bort med dem. Tyvärr fick aldrig mormor träffa Liam, men jag är så glad att morfar fick det och att vi fick lite tid Liam och jag själva med morfar när han fyllde 85år en vecka innan han gick bort ♥

Vid denna tiden på kvällen brukar jag kolla på " Unga mödrar ", men nu fukar inte vårt kanal 5.... hmmm alla andra kanaler funkar men inte just den jag ska kolla på..... åhhhh jag blir så trött! Blir väl till att gå upp tidigt i sängen och kolla film istället :)

Jag är så mega lycklig, kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är, vi har nog aldrig haft det så bra som vi har det just nu, jag verkligen älskar min man och vår son överalltannat ♥  LOVE IS IN THE AIR  ♥ 



♥ KÄRLEKEN ÄR STÖRST AV ALLT ♥

Natti natti :)



Titta titta det snöar!

Idag är det en mycket bättre dag än igår kände mig lite tradig igår, kände inte för att göra något alls! Känns så skönt med känns som jag har fått lite upprättelse idag, ingen som förstår det där men jag gör :):):) och jag är så glad!!

Tittar man ut nu så SNÖAR det, hur tradigt är inte det då???

Jag missade ju att skriva igår attt Liam kan säga " hej hej" med och så vinkar han så sött!

Kan man bli mer arg, jag kommer nog inte att få min Wii Fit bräda nu ändå för dem vet inte när dem ska få in dem igen :(...... hur kan man då ta emot beställningar???

Patrik och jag har även pratat om att bygga plank och nytt staket till våren/sommaren, vi tänkte gjort det förra sommaren, men eftersom vi inte trodde vi skulle bo kvar här så gjorde vi inte det. Känns bra och få lite insynsskyddat samt vårt nuvarande staket ser inte så kul ut!

Idag händer nog inte så mycket... Patrik ska bada Liam när han kommer hem och jag ska åka och handla, annars blir nog dagen väldigt lugn.

Imorgon ska jag kanske gå med Tina (Liams farmor) hem till Kerstin (Liams gudmor)! Sen på kvällen har Patrik och jag bestämt vi ska ha en lite myskväll, vi ska fixa maten så vi äter när Liam lagt sig istället så vi får lite mystid för oss själva ♥



Oj vad svårt det har börjat bli att ta bra kort på Liam, kan är ju aldrig still :)

Nej nu ska jag gå och läga Liam så han får sova sin middag!

Kram kram

Liam Liam Liam

Har ju helt glömt och berätta att Liam fått sin 8:de tand samt så har han börjat att ta massa små steg när han gåller sig i tex. bordet :) Han säger även  "mamma" och "titta" ofta. Jag är så stolt över min lilla kille. Frågar man sen honom vart är lampan så pekar han upp mot lampan. Mammas duktiga kille :)


ÄLSKAR DIG SÅ ♥

Funderar.....

Jag sitter här och funderar på vad jag ska göra idag, har precis gett Liam sin gröt, så nu undrar jag om jag ska ta på oss och gå ut en sväng som det var tänkt igår (fast då lovade dem solsken) eller ska vi bara vara hemma och fixa och dona eftersom vi ska ut när Patrik kommer hem !?! Hmmm!!!????

Usch vad jag tycker det är tråkigt och läsa en massa skit "om en" på andras bloggar.... även fast dem inte skriver ut ens namn fattar man att det är riktat till/mot en!!!

Jag kommer inte ens från denna jä.... hålan, men ändå har typ alla fått för sig av någon bra anledning att jag är världens värsta bitch.... och det måste jag säga att jag verkligen inte är, jag är en trevlig , snäll, omtänksam person, som ställer upp för andra om dem gör det tillbaks, men jag tänker inte bara sitta och ta emot skit! Både min syster och Patrik är personer som bara skiter i vad folk säger, men jag är en sån person som säger vad jag tycker och tänker och när folk kränker mig eller min familj då har dem gått för långt!!! Så till alla er som tycker illa om mig har jag bara en sak att säga.... LÄR KÄNNA PERSONEN I FRÅGA INNAN NI KASTAR SKIT PÅ DEN...... tro inte bara på all skit folk säger utan bilda er en egen uppfattning!

Jag saknar tiden då man gick i skolan och hade en massa bra vänner, men alla blir vuxna och flyttar och skaffar familjer så man glider ifrån varandra :(

Nej usch vad detta inlägger blev negativt, var inte alls meningen från början.... jag är en glad och positiv tjej som älskar min familj mer än allt annat ♥

Nej nu ska jag busa lite med Liam innan vi bestämmer oss för vad vi ska göra idag!

Ha en trevlig dag alla.... KRAM!!


090202

Idag blev det en heldag med mamma (mormor) på Väla, men typiskt nog när man har pengar så hittar man inget och handla, hittade inte ens något till Liam :(  Jag som alltid annars brukar hitta en massa saker jag vill ha, iaf till Liam, men jag tycker det är ganska tomt i butikerna fast dem har fått in vårnyheterna! Jaja jag får spara pengarna och handla lite senare. Vi hade iallafall en mycket trevlig dag och tiden den bara sprang iväg så jag var hemma sammtidigt som Patrik. Vi gjorde lite pannkakor och sen var det dags för Liam att gå och lägga sig. Han sov kanske 15-20min i bilden  på väg hemma så det är allt han sovit middag idag.

För en stund sen åkte Patrik till sporthallen för att kolla när hans "jobb"kompisar spelar bowling, så nu sitter man här helt själv och knappar på tangenterna, ganska skönt och ha det tyst och lungt!

Jag har verkligen allt man kan drömma om, världens bästa sambo och världens bästa lilla son, ett stort fint hus och en fin bil, massor med kärlek, men just nu saknar jag några eller någon god vän som finns där för mig, klart man har några få vänninor, men ingen man umgås med regelbundet :(  Men jag ska inte klaga jag har ett underbart liv och vänner får man kanske fler av sen när man börjar jobba igen!?!

Nej nu kommer jag inte på mer att skriva så det får vara allt för idag!

Sov gott ♣


Sovmorgon :)

Åhhh Liam och jag låg och sov så gott när Patrik ringde och väckte oss kl. 10,15. Det är så konstigt för så fort Patrik är hemma och är ledig sover inte Liam lika länge som när bara han och jag är hemma, precis som han känner att pappa är hemma då ska vi upp och hoppa tidigt, eller nja tidigt och tidigt brukar bli vid 8-9 tiden!

Nej nu ska vi snart klä på oss Liam och jag och åka till Väla, jag vet ännu inte om mamma ska med, men det visar sig väl när vi kommer till Väla.

Nej nu kom Patrik hem så jag ska gå upp och bli klar!

Ha en bra dag så hörs vi kanske senare... KRAM!

Lite fixande & donande :)

Ikväll har vi varit duktiga eller rättare sagt hela helgen eftersom vi fixat en massa med och i huset, mycket roligare och fixa saker nu när vi vet vi ska bo kvar här, så nu ikväll fick vi fixat med en massa sladdar som vi lagt i kabelkanaler så det ser snyggt ut samt svårare för Liam att dra i :) Jag är så mäkta stålt över oss!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu när Liam sover och Patrik är ute och går med Isa.

Imorgon börjar allvaret med min viktnedgång, skulle ju börjat förra måndagen men vart ju sjuk då så fick skjuta på det! Håll alla era tummar att jag klarar av det, vill verkligen gå ner 5-10kg till sommaren, det är ju ändå 1-2 storlekar i kläder.


Mitt ♥-gryn


Nej nu ska vi snart traska upp i sängen och kolla på film samt mysa ;)

Ha en trevlig kväll och mys nu mycket det ska vi göra.... PUSS!

090201

Det är så jäkla härligt och ha fått värme i källaren, nu kan man gå ner där utan att ta på sig dunjacka och vantar :) Så idag har jag tvättat ca 4 maskiner, vi har även städat och bytat sängkläderna, städat toaletterna, tvättat golven... jag har även hunnit lägga in lite anonser på tradera och nu ska jag börja på maten tänkte jag.... mmmm ska bli så gott med stekt potatis, karré, b-sås och sallad! Jag har blivit bättre men lite snuva och hosta har jag kvar samt så får jag lite feber på kvällarna :(  Patrik har bytat jourdag med en på jobbet så han ska ha jouren imorgon så tänkte kanske åka en sväng till Väla och kolla lite runder, behöver verkligen lite nya kläder, ringer kanske mamma och hör om hon vill med :) 



Världens sötaste kille som snart blir 1år ♥

Nej nu ska jag sätta fart igen, kan inte sitta här hela dagen!

Kramiz

RSS 2.0