Få lite värme...!

Vi har länge tänkt sätta in en luftvärmepump i källaren eftersom på vintern är där inte många grader, så gå ner och tvätta och göra annat där nere drar man sig gärna för in i det längsta. Men så eftersom vi tänkte sälja huset så ville vi inte lägga massa pengar på det, men nu när vi ska bo kvar slog vi till igår. Vi körde till Hyllinge och köpte en (inte billigt :(  På kvällen kom Tina och Börje för Börje skulle hjälpa Patrik att sätta upp den... TUSEN TACK!!! Dem fick upp delen som ska sitta där inne och nu på morgonen håller dem på att sätta upp den där ute, så snart ska vi väl få lite värme i källaren och då ska jag ner och tvätta, tvätta och tvätta :)

Liam fick så klart igår lite kläder igen ( jag kan inte gå in i en affär utan att handla ), men det blev bara en tröja!



I eftermiddag blir det väl till att åka och storhandla fick ju aldrig gjort det igår eftersom vi knappt fick plats med pumpen och vagnen och oss alla i bilen, men till slut gick det!

Igår fick Liam för sig att han skulle inte sova middag alls, så han var uppe hela dagen från ca 9-18, sen tog vi upp honom vid 23 och han fick lite mat sen sov han till 9 imorse.... så skönt! Patrik och jag låg och kollade på film till kl var 24 ungefär och det är längesen vi var uppe så länge, man är inte så pigg längre sen man fick barn ;)

Nej nu måste jag nog byta en bajsblöja :(

Ha en bra dag och ta hand om varandra!






Mormor på besök :)

Slänger bara in ett snabbt inlägg för vi ska upp och kolla film i sängen nu!

Idag har min mamma (Liams mormor) och min vovvsing Tiger ( som just nu bor hos min mamma ) varit här hela dagen och busat med oss, hela 1 månad och 5 dagar sen jag träffade dem sist... snyft, men det ska inte gå lika länge innan jag träffar dem igen :) Vi har inte gjort så mycket idag mest busat med Liam och hundarna och bara tagit dagen som den kom, kan vara skönt det med. Tack mamma för en trevlig och mysig dag, ses snart igen!

Igår slog jag ännu en gång besöksrekord på min blogg :)

Nej nu blir det sängen och film och en massa mys ♥

Och imorgon när jag vaknar ligger Patrik vid min sida... så härligt :)

Puss & Kram


Jag ska aldrig mer....

klaga när jag är frisk, för man vet inte hur bra man igentligen har det då. Nu har min måltidsersättning som Patrik beställde till mig kommit, men tyvärr blir det inte av denna veckan med att börja på min viktnedgång då jag är megasjuk fortfarande och hade feber imorse igen :(  Men men jag får krya på mig och så får jag börja på måndag istället. Ska beställa en annan sak till och sen ska ju min fitbräda komma vilken dag som hellst med :)

Idag har min lilla älskling sovit middag i nästan 3 timmar så jag hann med och stänga ögonen en stund på soffan, behövde jag verkligen, men han är så duktig för han underhåller verkligen sig själv på golvet så bra. Han är ingen gnällig unge som måste ha uppmärksamhet hela tiden :)

Tråkigt nog börjar Patrik med känna sig sjuk nu, men som tur är jobbar han bara i morgon med sen är det HELG för oss, ska bli så skönt.... LÄNGTAR!

Min mamma kommer kanske även imorgon ska bli så kul och träffa henne, vi har inte träffats sen julafton då hon varit jättesjuk tre gånger på rad nu :(  Fick ett mess från min syster igår att hon saknade oss så, vi har inte heller träffats på superlänge då hon med varit sjuk med bihålsinflammation (tror det stavas så), men vi får snart ta och ses tycker jag!

Nej nu ska jag ta och ge Liam sin burkmat och så kommer Patrik hem om ca 30min.

Måste såga att jag slog besöksrekord igår igen.... SÅÅÅÅ KUL.... läs på!!!!

Krya på er alla där ute som är sjuka och ni andra ha en fortsatt bra dag!


Världens underbaraste man = Patrik

Jag måste säga att jag har världens underbaraste man som kommer hem från jobb idag och hjälper mig med att ta hand om Liam då jag har fått influensan, ont i hela kroppen och i huvudet, feber 39,2 ikväll och en jäkla förkyldning. Min kropp darrar och jag mår verkligen skit! Patrik tog med sig Liam och åkte först till ängenholm och betalade våra däck sen fortsatte dem till hbg för att köpa min 30-års present men han var inne i 6-7 butiker men den var slut överallt, även hos återförsäljaren :( Så fort dem åkte la jag mig i sängen med två täcken över mig men jag frös ändå och somna kunde jag inte har knappt sovit något natten som gick heller... lite får man gnälla! Väl hemma beställde Patrik min present genom nätet istället, så nu vet jag vad jag ska få... ett Wii Fit samt ett spel till den... tack älskling, ännu en sak som jag kan använda för min viktnedgång... superglad är jag :)

Måste även berätta att jag hade besöksrekord igår på min sida, superkul att så många vill läsa min blogg, men tycker ni ska kommentera mera ;)

Nej det får vara allt för idag orkar inte sitta här mer ska ta och lägga mig på soffan!

Kramiz

HUR ÄR FOLK FUNTADE???

Ja den frågan ställer jag. HUR ÄR FOLK FUNTADE? Jag förstår inte hur man kan skriva en masa skit om andra på sina bloggar och speciellt inte skriva skit om sin familj! Att man kan vara så elak och skriva sånna hemska saker om folk som hela världen kan läsa det förstår jag verkligen inte. Jag kommer aldrig att skriva skit om folk som jag avskyr på min blogg för har jag något och säga dem gör jag det direkt till dem istället, jag är inte så feg att jag sitter och skriver en massa skit och lögner om andra på min blogg!

SÄGER BARA EN SAK TILL ER SOM GÖR DET OCH KÄNNER ER TRÄFFADE!!!

VÄX UPP FÖR F_N!!!


Nej nu ska jag ge Liam sin gröt och sen ska jag vila hela dagen lång för jag har feber och en massa annat skit :(

Ha en bra dag, själv är jag dålig och jä... förbannad!

Besök hos gudmor :)

Igår var en väldigt lugn dag, vi vaknade vid 10 tiden och åt frukost därefter blev vi klara för att kl 13 skulle vi åka och besöka Patriks och Liams gudmor Kerstin och hennes man Tommy. Väl där blev vi bjudna på pannkakor och glass... mums :) Därefter blevet massa bus och snack. Alltid lika trevligt och hälsa på hos dem. Tack för en trevlig dag som vanligt!

Väl hemma skulle Liam sova middag så jag passade på att börja på maten, blev helstekt fläskfilé :p

På kvällen fick Liam sitt vanliga lördags bad, och han bara älskar och sitta och plaska i sin balja. Önskar vi hade ett badkar till honom, får se vi kanske sätter in ett där nere framöver!

Idag blir det en vända till Ikea och väla för att shoppa lite... Ni som känner mig vet jag älskar att shoppa och Patrik kanske passar på att köpa min 30-års present ;)

 Liam provar mössa   Liam åker i sin gåvagn :)

Nej nu ska vi bli klara och komma iväg... ha en bra dag!

Kram kram

Tandläkaren = Pengar.... Usch!!!

Japp så har man varit hos tandläkaren igen :(... hatar och lägga pengar på tänderna och min kropp ( tandläkaren & läkaren ), hur surt känns det inte och veta att jag kommer lägga ca 6000kr på mina tänder nu, men men lite får jag skylla mig själv då jag slarvat med att gå till tandläkaren under hela min graviditet fast man ska gå dit oftare när man är gravid för tänderna är mer ömtåliga då. Men jag har skjutit på det nu så då får man ta smällen! Nu är det slut på allt läskdrickande med även light för mina tänder blir fördärvade av kolsyran :( Men ännu ett steg i rätt riktning då jag vill bli av med några kg.

Patrik är och tränar och Liam sover middag, när Patrik kommer hem ska vi åka till hbg och betala våra däck som vi köpte förra året.... samma sak där hur kul är det att lägga massa tusenlappar på däck till bilen ?!? Därefter blir det till att åka och handla mat!

Nej nu kom Patrik hem så vi ska bli klara till att åka!

Ha en underbar dag i det kalla vädret... brrrr!

Vad ska jag få???

Åhhh jag håller på att spricka av nyfikenhet... Patrik håller på att dumma sig för mig, han tjatar om att han och Liam ska åka in till stan en dag och så ska dem köpa en present till min 30års dag.... åhhhh jag vill ju veta vad det är!!! Jag tror inte det blir kläder eller underkläder för det har han sagt att det tycker han är tråkigt och handla till sig själv, kanske något smycke.... hmm ja det tror jag nog, man kan ju hoppas på en fin ring eller något, annars vet han att jag verkligen vill ha en tatuering med Liams namn på min underarm, ehhh kanske det han ska fixa till mig för han pratar lite om tatueringar idag :) Jaja jag lär ju inte få veta det förens den 15 feb :(

Kom gärna med förslag vad ni tror det blir!!!

Jag säger det ofta men jag är verkligen glad för min lilla familj och jag älskar Patrik och Liam överallt annat! Vi har det superbra och det är verkligen skönt att veta att vi inte ska flytta längre, så nu är det full fart och göra huset lite hemtrevligt :)

Nej nu börjar snart handbollen så ska dra mig bort mot soffan och krypa tätt intill min käre sambo och mysa ♥

Ciao ciao :)

Hehehe skulle vara 090122

Såg nu att jag skrev fel i förra rubriken ska ju vara 090122 så klart :)

080122

Precis hemkommen från Liams och min promenad idag, blev inte så långt idag för det var kallt... brrr, vi gick inom City Gross och handlade lite saker till Liam som började ta slut här hemma, vi ska storhandla imorgon!

Idag vaknade Liam kl. 7,50 och som vanligt fick han lite mat och ny blöja sen la jag honom igen och jag vaknad kl. 9,45 och då sov han fortfarande. Jag smög ner och satte på datan och fick en liten stund för mig själv men kl 10,10 vaknade mitt lilla troll :)

Idag när Patrik slutat har vi helg, eftersom han är pappaledig på fredagar börjar vår helg redan på torsdagarna kl. 16, det är verkligen så skönt att han kan vara hemma en dag extra. Jag får lite mer hjälp och Liam och han får lite mer tid tillsammans. På vardagarna har dem ju bara några få timmar som dem träffas eftersom Liam lägger sig vid 18-18,30!

Idag blir det kebabrulle till middag... mmmm mums :) Men på måndag börjar Patrik och mitt nya liv, ( jag har redan smygstartat för 1,5 vecka sen med mina promenader ) jag vill gå ner till sommaren minst 5-10kg, men mitt mål är att gå ner ca 25kg innan jag är nöjd!

Nej nu ska jag passa på och äta lite när Liam sover och kanske vila lite, sen ska vi röja lite när Patrik kommer hem, skönt och slippa göra det imorgon.

Ha en underbar dag!

Inte mycket...

har vi gjort eller hänt idag.... tänkte bara göra ett litet inlägg om kläderna jag skulle köpa idag till Liam. Tyvärr fanns inte dem turkosa i hans stl; men vi fick tag på pyjamasen samt ett par superfräcka jeans till honom (sjukt att ett par jeans i hans stl. kostar nästan lika mycket som ett par byxor till en vuxen), jaja här kommer lite bilder iallafall på det vi köpte!

 
Fram                           Bak



Älsklingen i sin nya pyjamas :)

(kom visst ett par väldigt håriga ben med, inte mina :)

Nej nu ska jag kolla vidare på handbollen, ha det gött!


:)

Jag måste bara säga att jag är världens lyckligaste mamma och sambo, jag har en underbar man som älskar mig och vi har tillsammans världens finaste lilla kille man kan få :) :) :) LYCKLIG

Liam och jag har varit ute och gått i över en timme idag i det fina vädret, så skönt när solen tittar fram, man blir mycket gladare och piggare. Liam somnade nästan i vagnen när vi gick hem, han var så trött!

Jag hade tänkt åkt till Väla idag eftersom jag hittat på deras hemsida en pyjamas och ett par turkosa byxor som jag så gärna vill köpa till Liam, men så har Patrik bilen idag, mindre kul :( , men han sa att han kommer sluta tidigare imorgon eftersom dem ska ha utbildning så vi kommer åka alla 3 imorgon istället.... ett tag sen jag shoppade nu ju så man börjar få abstinens :p



Jag ringde aldrig till läkaren imorse eftersom jag tyckte det var jobbigt att Patrik skulle ta ledigt och passa Liam, så kommer försöka få en tid på fredag då Patrik ändå är hemma och är pappaledig. På fredag ska jag även till tandläkaren för undersökning.

Jag är så glad över att vi äntligen har bestämt oss för att bo kvar här så man kan fixa lite i huset och få det lite hemtrevligt :)


Det får vara allt för nu... tjingeling ;)


Bästa som finns Liam :)

Kan ni förstå..... igår la vi Liam redan vid 18 för han var trött då han endast sovit 1timme på dagen, han sov ända till 8 imorse då jag tog upp honom han fick mat och ny blöja därefter la jag honom i sängen igen, men trodde aldrig han skulle somna, men ack så fel jag hade :) Jag vaknad 9,30 och då sov han fortfarande så jag gick ner o satte mig vid datan och vid 10 började jag höra att han vaknade så smått! Detta är nog första gången jag vaknat innan honom och kan ni tänka er jag fick sitta sj i ca 30min vid datan utan att han skulle pilla på tangentbordet :) Han är verkligen den bästa lilla kille man kan ha. Puss på dig älskling mamma och pappa och alla andra älskar dig så mycket ♥


         

♥ Liam den 080728 ♥

090119

Idag har Liam och jag varit och fikat med Nilla på Kakboden, blev varm toast och en hallonpaj med vaniljsås till efterrätt... smarrigt :) Vi satt ganska länge och tjatade därefter gick vi en lång runda genom hela Höganäs, super trevligt!

Patrik och jag har även diskuterat att vi ska inte längre ska sälja huset, utan vi bor kvar, av olika anledningar. Så nu är det borttaget från hemnet.se!

Liam har precis somnat och Patrik är ute med Isa, jag håller på och gör färdigt vår middag - köttgryta - tar ju sin tid att göra :)

Jag kommer förmodligen att ringa läkaren imorgon då min rygg bara blir värre och värre, så vi får se vad som händer.

Nej nu ska jag skala morötte och potatis så vi får någon middag idag.

Ciao ciao :)

Bad time :)

Idag gick vi upp vid 9,30 och käkade frulle därefter blev vi klara körde och hämtade ut pengar, tankade bilen sen bar det av till badhuset. Dem öppnade idag kl 13 så vi var ute i god tid när vi redan var där 12,45! Eftersom Patrik är stammis på gymmet så kom vin in gratis :) super... så här på slutet av månaden har man ju inte allt för gott med kulor! det var ju ett par månader sen Liam badade nu så han blev glad när vi väl kom i vattnet och han fick plaska runder, men den 7 februari börjar babysimmet igen.

Min rygg är fortfarande inte bra så blir nog till att jag får ta mig till läkaren :(

Eftersom det ej blev några bilder idag från badhuset slänger jag in några från babysimmet.

                                                     

                                                                              Bilder från sep & okt -08

Nej nu ska jag kolla det sista på handbollen.... ha en trevlig kväll!

Tropikariet!

Dagen började med att jag gjorde pannkakor med grädde... mums! Efter Liam sovit sin middag begav vi oss först till Leka för att hämta Liams nya badbyxor, vi passade även på att köpa ett STORT paket till Liams 1års dag :) (kommer blid på den senare), därefter åkte Tina, Börje, Patrik, jag och Liam till Tropikariet i Helsingborg, tyvärr var detta en besvikelse tyckte vi, men Liam hade ganska kul vid aporna samt hajrevet :)

                                                                    

Efter Tropikariet körde Tina och Börje och handlade semlor, därefter körde vi alla hem till oss och fikade :)

Ikväll ska vi käka lite chilli cheese och dricka gott och bara mysa - LOVE IS IN THE AIR ♥

Måste även berätta att igår blev vi tillfrågade om vi ville vara med på en bild i lokaltidningen (tror jag det var), Patrik ville inte men Liam och jag kommer kanske med... håll utkik!!!

Nej nu ska vi leka lite med Liam innan han ska sova.

Tjingeling ♣

Städ, tvätt och slappedag!

Idag har vi städat och tvättar gör vi, Liam sover middag nu därefter ska vi gå ut och gå en sväng, vi ska även gå inom Leka som vi inte hann igår och se om dem har ett par badbyxor till Liam :) Annars händer nog inte så mycket idag!

Igår efter Liam sovit sin middag gick vi ner till Barngarderoben och träffade Tina (Liams farmor), deras rea började igår så Liam fick lite kläder av henne :) TUSEN TACK! Därefter gick vi hem till farmor o fikade ett tag sen vi träffat dem nu för dem har varit sjuka :( men det blev en massa busande!

Lägger in lite bilder på kläderna Liam fick igår!

   

Det hände något med den röda tröjan när jag skulle fota den för det som är grått/silvrigt på bilden är igentligen mörk mörk grått!!

Imorgon ska vi äntligen till Tropikariet :)

Hej svejs så länge!

Ute och gått

i ca 1,5 timme nu på förmiddagen har Liam och jag gjort, vi gick ner till sporthallen och mötte Patrik, han skulle köra till jobbet igen och duscha sen kom han hem för jag hade bett honom ta lite kompledigt idag för min rygg bli bara värre och värre vet snart inte vad jag ska göra. Kan knappt lyfta Liam längre :( Vilket underbart väder vi har fått idag, solen skiner och det är ganska varmt, tror nog vi får gå en sväng senare alla tre!!!

Så här ser det ut på vårt golv varje dag :)



Idag är det precis en mån tills jag fyller 30år :(


Inget o göra....

nej det har jag inte, har precis fixat med mina auktioner på tradera så nu sitter jag och väntar på att Liam ska vakna så tänkte slänga in lite bilder från igår och idag :)

Håll till godo!!!

   



   



Du är vårt allt, vi älskar dig mer än du kan tro ♥

Åhhhhhhhhhhh

känns som allt bara går emot mig hela tiden. Så fort jag planerat att göra något så är det något ivägen och även så denna gången! Det visar sig att Barngarderoben har stängt idag.... typiskt!!!

Patrik ska försöka ta ledigt vid 10 imorgon så vi kan gå dit.... tack älskling jag älskar dig!


Ajajajaj.....

ja det kan man säga att jag har nu, har så sjukt ont i min rygg!!! Vet ej vad jag har gjort men kan knappt röra mig eller sittta och vi ska inte tala om att bära eller lyfta Liam, AJ det gör ont!

VI sitter här nu fullt påklädda jag och Liam och väntar på att pappa ska komma hem på lunchen som han alltid gör, men han ringde vid 11 och sa han var sen, annars brukar han vara hemma vid 11,30, men blir väl strax över 12 idag. Typiskt när vi väl ska ut och gå Liam och jag, jaja vi kommer ju ut iallafall, bara lite senare än vi tänkt. Vi ska gå en lång runda sen springer vi inom ICA för behöver ett par saker. När Patrik sen slutar vid 16 ska vi till Barngarderoben och kolla om vi kan hitta något där för vi har ju fått 750kr att handla för där :) och imorgon har dem ju REA! Därefter blir det till att åka till City Gross och handla lite mat för det ekar i vårt kylskåp :( Blir kanske en marakronilåda eller frasig köttpaj idag vi får se.

Igår försökte Liam klättra upp i vår soffa :) så kul och se alla framsteg han gör och snart går han väl med!!!

Patrik och jag pratade även om att hoppas Buslandet på fredag och istället gå och simma med Liam på söndag, han bara älskar det ju.... så vi får se vad vi gör, lutar nog åt att simma.

Nu  är det snart dags att köpa inbjudningskort till Liams 1års kalas och sen måste det köpas ballonger och serpentiner, tallrikar, muggar och duk och en massa annat med, ska bli så SKOJ!!! Jag undrar bara hur vi ska få plats, visst vi har storat hus men jag sitter ändå och funderar på hur vi ska duka så alla får plats!?! Tråkigt nog kommer inte Kekke och Gittan ( Liams gammel mormor och gammel morfar ) för dem är ju på Cypern, men måste säga att det är kanske tur för det är redan ont om plats, men vi hoppas dem är hemma nästa år då Liam fyller 2år.

Jag har verkligen världens bästa lilla kille, han sov till 10 både i mån och i tis och idag vaknade han 9,30, så jag ska verkligen inte klaga!

Jag hoppas min mamma och syster snart är friska så jag kan får träffa dem är ett tag sen nu ju och dem längtar så efter att få träffa Liam med. Krya på er! Vi älskar er ♥

Nej nu ska jag leka lite med Liam på golvet innan vi ska gå ut. Kommer kanske ett inlägg senare ikväll om vi hittar något att köpa på Barngarderoben!

* Kram Kram *

6336++116++15  ( En hälsning från Liam :)

LIAM 11 MÅNADER IDAG!

Vår lilla/stora kille blir hela 11mån idag! Kan inte fatta att det snart har gått ett helt år sen han kom till oss.... lyckligaste dagen i mitt liv. Han skänker verkligen oss mycket glädje, är man nere en dag och han sen ler till en så skiner man bara upp... han är ljuset i mitt liv, han är luften jag andas, han är det bästa som finns! Vi älskar dig så otroligt mycket. Vi gör allt för att du ska ha det bästa. DU ÄR ALLT FÖR OSS ♥




Liam i oktober-08

Vinn en hårförlägning

Jag glömde innan och berätta att om man går in på http://shopaholicmamman.blogg.se/ och skriver en komentar så är man med om att vinna en hårförlägning!  Tävling - Vinn en hårförlängning från rapunzelofsweden.se!

Lycka till!

Knappt 1mån kvar...

tills Liam fyller 1år och jag blir 30år, jag vill helst av allt få pengar till att tatuera mig! Jag har sedan Liam föddes tänkt skriva in hans namn på min hörga underarm, det är bara såååå snyggt tycker jag, så får jag inte ihop pengar till det när jag blir 30 så tar jag mina sparpengar och gör det för jag bara måste göra det och nu har jag väntat i snart 1år på att  göra det så tycker det är dags nu!!!

Idag var Liam hos tandsköterskan och det gick riktigt bra, hon tyckte vi skötte hans tänder superbra så vi skulle bara fortsätta som vi gjort hittills :)  Liam fick en tandborste och tandkräm med sig hem så nu ska vi börja borsta med lite tandkräm är det tänkt, ska bli kul och se vad han tycker om det!

Nje nu kommer snart patrik hem så då ska jag börja på middagen.

* Kram kram *

Nyklippt!

Idag har vi inte gjort så mycket blev en runda med barnvagnen till City Gross väl hemma igen beställde vi pizza :)  Patrik har nu under en längre tid tjatat och tjatat om att han vill snagga Liam och idag gjorde vi det, tog fram trimmern och körde över hans långa hår!

        

                                                     
Så här söt blev han :)

Lovade även er en bild på skorna vi köpte igår... tyvärr belv den inte så bra men här kommer dem!

  Svarta Puma stl. 21, så söta!

Imorgon kl. 12 ska vi med Liam till tandläkaren ska bli så kul.

Hörs imorgon kram!



 

Tack....

ja jag måste tacka alla som kommit med förslag om vart vi kan hitta ett par skor till Liam! Tyvärr hittade vi ej några Lacoste utan det blev ett par svarta Puma Ferrari skor - supersöta :)

Kan tyvärr nte berätta något om Busfabriken eller tropikariet eftersom vi ställde in båda sakerna och tänker göra det nästa helg istället, eftersom Peter och dem fick förhinder och min mamma och syster vart sjuka :(  men men vi ska dit på fre och lör istället :)

Så igår tog vi en slappe dag bara... hade svårt och få Liam till att sova middag, men till slut gick det, men han sov endast 1timme. På eftermiddagen kom hans gudmor på besök, som vanligt blev det massa bus och lek hon fick även se för första gången hur Liam ställde sig upp!

Idag städade vi på förmiddagen och på eftermiddagen körde vi till Väla och Familja för att leta efter skor till Liam som han ska få i ettårs present av sin farmor och låtsas "farfar", som jag skrev innan blev det ett par svarta Puma skor... TACK!

Ikväll har Liam tagit sitt vanliga lördags bad, han bara älskar att bada. Vi har äntligen fått reda på att babysimmet börjar igen den 7:de februari, ska bli så kul att komma igen igen efter ett uppehåll.

 Liam med sin nya skor :)   Måste ju provstå i dem

Kommer bättre blider imorgon på dem då kameran dog!

 En nybadad sötnos♥   Hihi   Älskar dig hjärtat

I torsdags eftermiddag hitttade jag vår buspelle med att han dragit ut massor av kläder från vår garderob.

                                                                             
    

Lika glad var han för det :)



Finaste killen på denna jorden, älskad av alla ♥

Ha en trevlig helg alla!



Efterlysning... Lacosteskor & Molojacka!

Nu har jag suttit hela förmiddagen och letat men kan inte hitta några, vet att jag såg ett par när Liam var nyfödd, men Patrik tyckte det var förmycket pengar och lägga på ett par skor när han inte ens kunde gå :P  Men nu vill vi båda ha tag på ett par... eller kanske ett par andra fina tex. Puma; Nike eller något liknande så vet ni vart man ska kolla efter sånna till Liam i ca stl. 19-22 så hör mer än gärna av er till mig!

Jag funderar även på att köpa en MOLO jacka till Liam tycker dem är så sjukt snygga... vad tycker ni?

 En modell, finns massor med olika färger!

Nej nu vaknade Liam så ska gå upp och ta ner honom!

Tjingeling ;)


Det snöar....

ja det började för ca 1 timme sen och snöa väldigt mycket... vi får väl se hur länge det ligger kvar!

Nu har Liam precis fått sin gröt och en ny blöja och nu leker han så fint på golvet.... själv sitter jag och letar efter ett par lacoste skor till honom då jag önskat mig det till honom när han fyller 1 år om snart 1mån.... vi hoppas han går då ju för just nu gör han inget hellre än ställer sig upp mot allt :)

Idag har Patrik jouren, men det är sista dagen/natten för denna gången så skönt. Imorgon bär det av till Buslandet i helsingborg med Peter och hans två pojkar, ska verkligen bli kul och komma dit och se hur där e.

Nej nu ska jag äta lite, magen kurrar här.

ha en bra dag alla så hörs vi.

Shopaholicmamma... ja det e jag dé!

Ojojoj jag är galen i att shoppa, jag bara älskar det..... så idag blev det Väla igen, jaja jag vet vi var där för någon dag sen och handlade till Liam, men jag bara måste köpa dem är ju så söta!

 Denna köpte jag förr månaden, men tyckte den var så bra så köpte även idag en till fast annan färg

            Det var dagens skörd a inhandlade kläder :)

Nej nu blir det soffan innan det är dags för sängen!

Hej svejs ;)


Lösenord!

Eftersom endast ett fåtal av alla som läser min blogg hörde av sig har jag nu tagit beslutet att lösen skydda min blogg då jag gärna vill veta vem som läser den! Vill ni ha lösen är det bara till och höra av er till mig :P

Tråkigt och behöva göra detta men då det finns vissa personer som jag inte vill ska läsa så får det bli så här framöver......

Det bästa som finns = Liam ♥

Jag har precis tänt brasan, det behövs verkligen när det är så kallt som vi haft inatt.. brrr. Liam sover middag och jag har inte så mycket för mig så tänkte slänga in ett snabbt inlägg bara.

På fredag ska vi åka till Busfabriken med Peter och hans son, leka och busa, fika och göra vår egen mjukglass... mums :p

På lördag som jag sagt innan ska vi till Tropikariet i helsingborg, Liam älskar djur :)

På måndag nästa vecka den 12/1 ska Liam till tandläkaren för första gången, hehe ska bli kul och se hur det går.... vår lilla kille som inte gillar och sitta still ;)

Nej får väl ta och stoppa in med ved i brasan så den inte släcks. Lägger in en bild från i våras då Liam bara var ca 1-2 mån gammal..... vår lilla älskling!



Tjingeling så länge!


Inget att göra = Väla

Idag vaknade Liam ganska tidigt vid 7 snåret och Patrik var så snäll och gick upp och tog honom så jag fick ligga kvar till 9,30 då dem kom upp och väckte mig för patrik skulle ha jouren och dem bytar kl 10. Patrik fick ett jourjobb direkt han gick på så Liam och jag lekte lite, men eftersom han gick upp redan kl 7 och det är inte vanligt för honom, brukar vanligtvis inte vakna förrens vid 9 så han sov sin middag redan vid 10,45 idag. När Patrik var klar med sitt jobb och kom hem vid 11,30 bestämde vi oss för att åka en sväng till Väla, eftersom söndagar kan vara så sjukt tråkiga, så oftast blir det att man åker en sväng dit! Sjukt mycket människor som vanligt, så det blev bara kläder till Liam som vanligt :) , superfina från Lindex så klart!

  Blev två bodysar & ett par bruna plyshbyxor

  Liam i sängen ikväll, vill inte ligga när han nu kan stå :)

Tack och hej för denna gången!

Besök :)

Vi har haft en helt underbar eftermiddag/kväll, Liams gammelmormor och gammelmorfar kom på besök :) Det blev mycket busande och kram o pusskalas eeftersom dem åker nu på mån den 5/1-09 och kommer inte hem igen förrens den 20/4-09 så dem kommer inte att träffa liam på nästan 4 mån och dem kommer sakna honom så :( Men vi kommer hålla kontakten via mail, sms, bilder och så klart kan dem följa honom genom denna bloggen. Det blev lite varma mackor och öl och massa snack så klart. Liam fick även ett presentkort på 500kr på barngarderoben av dem... TUSEN TACK.... han som redan fått så mycket i julklappar!

 Gammelmorfar o Liam prov cyklar :)   Älskar att riva    Provåka bilen med

  Gammelmormor ville pussas innan dem skulle åka

Som vanligt på lör kväll ska man bada och det ÄLSKAR Liam.

  Kul o leka med flaskan    Sötaste o finaste killen som finns ♥

Nu sover Liam gott och jag tänkte ta mig något gott och dricka och sätta mig i soffan och mysa med Patrik!

Ha en bra kväll!

Ny dag nya tag!

Ja jag sa jag skulle skriva mer igår, men det hände inte så mycket.

Liam fick sin 7:de tand igår och nu vill han inte göra annat än ställa sig upp :)  Väldigt kul, men sammtidigt så hittar han på mer hyss och han når fler saker. Och det är även lite svårare och få honom att sova för han vill bara stå i sängen hela tiden, man lägger ner honom men efter 5 sek så står han upp och skrattar och pratar för fullt, men det är härligt och se!

Idag kommer Patriks mormor och morfar på besök så vi tänkte bjuda på lite varmamackor och lite öl, sen åker dem till cypern på mån och är borta i nästan 4 mån.

Nästa lör eller sön har vi nog tänkt åka och besöka Tropikariet i helsingborg, tänkt göra det ett tag nu men man skjuter på allt för man har inte riktigt med tid, men nu ska vi försöka ta tag i det :)

Nej nu ska vi röja lite här innan Liam ska sova middag.

Hörs senare!

Liam reser sig och står :)

Igår hände det Liam reste sig mot soffbordet och stod länge... åhhhh det är så kul och se alla framsteg han gör :)

                                              Vår duktiga kille :) 

Annars gjorde vi inte så mycket igår vi var ute o gick en runda med Liam och Isa på lite över 1 timme... så skönt!

Nej det får vara allt för nu skriver kanske lite mer ikväll!

Kram kram

RSS 2.0