Tävlingar

Jag är med och tävlar om ett blått halsband, lösögonfransar, rosa ögonskugga samt blå ögonskugga hos http://goooa.blogg.se !

        

TÄVLING

Jag är med och tävlar om ett par "fem myror" byxor hos http://www.alskadehjartegryn.blogspot.com/ !


VÅR?

Jag undrar om det är vår i luften för vi har haft så underbart väder ett par dagar nu och tydligen ska det bli ännu bättre imorgon! Har precis varit ute och gått en lång runda med Liam, var ju tvungen och inviga mina nya gympaskor... ja jag ska behålla dem :)

Igår blev det ingen grillning så vi ska ta det ikväll istället, men först ska jag ut och gå en till lång runda själv, har gett mig FAN på att gå ner lite nu!!!

Verkar som vagnen vi hämtade igår är sönder ( ska ringa och prata med dem) så jävla typiskt, man blir så jä..a less på allt! Testar dem inte vagnarna innan den säljer dem???

Jag har ju helt glömt att berätta (tror jag iallafall) jag var med på en blogg tävling (eller ganska många) och jag vann, så nästa vecka kommer det hem lite godis till mig/oss! Kan fortfarande inte fatta att just JAG vann!

Nu sover Liam middag så får passa på och göra lite här!

Ha en bra dag :)

JIPPI ÄNTLIGEN

Ja idag har vår vagn kommit så när Patrik slutar ska vi åka in och hämta den, får se om vi köper cyklen idag med :)

Vilket underbart vår väder vi fått och tydligen ska det hålla i sig ett par dagar nu, på onsdag har dem lovat upp mot 11 grader sååå nice! Blir till att ut och gå massa nu. Köpte ett par nya gympaskor i lördags när vi var på Väla och inne i stan, men funderar på om jag ska lämna tillbaks dem idag, kostade ändå 1000kr och eftersom dem gör lite ont på mina dumma fötter ( jag har problem fötter) så funderar jag på att lämna tillbaks dem fast jag bara älskar dem... så jä..a snygga e dem!



 



Ingen bra bild, mycket snyggare i verkligheten!

På torsdag ska vi till bvc och träffa läkaren, för Liam går konstigt på sina fötter så vi vill kolla upp det!

Lovade er ju även bilder på bodysarna jag köpte till Liam, så här kommer dem!

  

Jag bara älskar Lindex :)

Ringde även till damen som håller i dagisplatserna idag för vi har inte fått dagisplats än till Liam och jag har endast dagar kvar för maj, hon sa att hon skulle skynda på det, så vi får väl se!

Ikväll ska vi grilla.... JIPPI :)

Ha en underbar dag i solen, det ska jag/vi ha!

TÄVLAR

Jag e med och tävlar om en biobiljett hos http://millahoman.blogg.se


TÄVLAR

Jag e med och tävlar om 200kr på Gina Tricot hos www.gullefia.blogg.se var med du också!


TÄVLAR

Jag e med och tävlat om en bok o en liten godisbag från http://familjenbruce.blogg.se


SOVA SOVA SOVA :)

Sa ju i förra inlägget att snart vaknar Liam... hmm inte precis, han har sovit middag i 3 timmar nu i 2 dagar, annars brukar han sova i 2 timmar!

Nu har vi varit i hbg, men tror ni FAN vi fick med oss varken vagnen eller cyklen hem, nej vagnen hade inte kommit än och bara för det fick vi ta med den gamla vagnen och då kunde vi inte ta med cyklen så nu får vi vänta till på måndag eller tisdag på att dem ska ringa och säga att den kommit så vi kan hämta båda sakerna.... GRRR!

Jaja vi fick med oss en resesäng och lite kläder iallafall, höll även på att köpa ett par skit coola skor till Liam med, men han var så trött och gnällig så vi la dem och åkte hem istället. Blir kanske att vi köper dem i veckan istället :)

Kommer bilder imorgon på kläderna jag köpte :)

Nu ska jag ner och hänga upp tvätten, sen blir det sängen och "Lyxfällan"!

Nattinatti :)


Dagen med stort D

Japps idag ska vi hämta hem vår nya vagn och cykel, ska bli superkul :) Tänkte även gå in en sväng på Väla och kolla lite kläder samt så får det nog bli middag där ikväll! Vi kanske även ska köpa en resesäng till Liam!

Jag har ju helt glömt att visa er dem fina sakerna Liam fått av gudmor Kerstin :)

 Spann och spade att ha i sandlådan till sommaren

 Superfina kläder från "bombi Bitt", fast knappt man vågar använda dem så dyra dem var (700kr)

Imorgon bär det av till simhallen som vanligt för lite babysim, är så kul varj gång för Liam är så duktig och tycker det är superkul!

Idag lekte Liam med sin trumma och helt plötsligt slog han sig på den så det blödde på läppen och i hans mun samt så blev ena tanden lite lös, så får hoppas det inte är allt för allvarligt, men som vanligt så grät han endast i typ 10 sekunder sen var han superglad igen och busade.... VÅR STORA KILLE DET :)

  

Liam har börjat stå mer o mer själv nu utan att hålla sig och kan stå i ca 30 sekunder,han har även försökt ta steg, men trillar på ändan :)

Nej nu vaknar snart Liam och då ska han äta sen ska vi bli klara tills Patrik kommer hem så vi kan åka till HBG!

Ha en underbar dag, det ska vi ha ;)


BLODKORV MED BACON OCH LINGON :)

Igår åt Liam blodkorv med bacon och lingon med Patrik, då jag INTE äter det... blä, men vår stora kille gillade det :) Vi har haft tur för han äter precis ALLT, utom välling, men det är ju inget för stora killar :p

Idag händer nog inte mycket då vi fortfarande är sjuka :(

Liam har börjat stå själv mer och mer nu och har även försökt ta steg, men han trillar på ändan :)

Som sagt så har det inte hänt så mycket då vi ligger här snoriga och med hosta, men känns som det är på rätt håll så snart ska vi nog kunna hitta på en massa hyss igen :)

Vet det inte är helg, men jag sa faktiskt till Patrik igår att det får nog bli en pizza imorgon (idag) för jag orkar verkligen inte göra någon mat och för att göra någon mat måste jag ta mig till affären först, så nej det får bli lite skräpmat idag, vi åt ju aldrig någon pizza i helgen så det känns inte så dåligt!

Nej nu ska jag se vart Liam tog vägen, tror han är i hallen och busar!

Ha en underbar dag!


SJUKA :(

Har inte mycket att säga mer än att Liam och jag är mega dunder förkylda, med hosta och allt det innebär...BLÄÄÄÄ!



SHOPPA SHOPPA SHOPPA :)

Idag vaknade Liam redan kl. 6,30 så vi gick upp alla då, Liam fick sin gröt och sen bestämde vi oss för att åka till CG och handla mat kl. 8 när dem öppnade så hade vi gjort det! Åkte sen hem och åt lite frukost, därefter åkte vi in till hbg för att inhandla en cykel som tyvärr var slut, men kommer in i veckan igen, så blir till att åka till stan på torsdag eller fredag igen :) Vi handlade iallafall en cykelsits och hjälm till Liam samt lite saker som han kan ha i badet! Sen fortsatte turen till Babyland för att köpa en ny vagn till Liam, tyvärr hade dem ej den färgen vi ville ha hemma så vi fick beställa den, men vi ska hämta den på torsdag eller fredag :) På vägen hem åkte vi hemom Liams gudmor Kerstin och hennes man Tommy, dem bjöd på en supergod vinbärspaj med vaniljsås... MUMS :P

Här kommer lite bilder på sakerna vi köpt idag :)

  

 



Blev lite saker och några tusenlappar fattigare, men det är han verkligen värd vår lilla solstråle :)

Nej nu blir det att kolla lite på tv, ha en underbar kväll!

SOLEN BORTA IDAG :(

I torsdags kom Patrik hem kl. 12 så vi passade på att städa, tvätta samt göra mat, blev pommes, karré och sallad! På eftermiddagen gick vi ut alla 4:a, var så underbart väder.

Igår körde vi en väng in till hbg för vi skulle kolla på massa saker som vi tänkt köpa, en cykel, cykelsits och hjälm till Liam då vi endast har en cykel nu, en handdammsugare med förlägning samt så gick vi inom babyland för att kolla på en ny vagn som Anna köpt och jag har även sett många andra med den och den verkar så praktisk då den knappt väger något samt så blir den mega liten när man fäller ihop den och så kan man hänga den på cyklen, så blir nog till att köpa en sån :) Därefter bar det av till sporthallen för det vanliga babysimmet på fredagar :) Som vanligt var Liam superduktig och Liams gudmor Kerstin kom även förbi och kollade och tog en massa bilder :)

Idag håller Patrik på att fixa lite i trädgården, klipper träd och ska ta bort vårt "staket" nät runt hela gräsmattan samt räfsa löv, men vi får se hur mycket han hinner idag! Vad som händer sen har jag faktiskt inte någon aning om än så vi tar väl dagen som den kommer, måste iof köra och handla, men som vanligt... VAD SKA MAN ÄTA!?!

Hajsvajs :)


SOL OCH VÄRME :)

Ja det har vi haft nu två dagar, såååå underbart :)

Igår var Liam och jag en sväng på Väla, men tycker det är ganska jobbigt att gå i butikerna med en barnvagn samt en busig pojke som ska dra i allt, så det blir nog att jag åker dit en dag själv sen så man kan kolla i lugn och ro! Fick iallafall tag på ett par byxor till Liam, skulle behöva fler, men tycker det är väldigt dåligt utbud just nu i butikerna, speciellt i stl. 86/92!


 Fram   Bak

Ojojoj nu ser jag att texten är blå, men jag vet inte hur den blev det eller hur jag tar bort det, så tyvärr får ni stå ut med det!

Idag var vi bara hemma på förmiddagen och busade, men på eftermiddagen tog vi en tur ut i det fina vädret. Ikväll har vi alla tre käkat taco!

Tänkte slänga in lite bilder på Liam, så håll till godo :)

     

  

Liam tycker det är så kul nu att hålla en i händerna så han får gå. Han har även nu börjat stå själv i ca 10 sekunder och tycker det är så kul för jag blir lite rädd att han ska slå sig, speciellt när han gör det i soffan!

Ha en fortsatt trevlig kväll!



Ska försöka....

eftersom det är många som gärna vill att jag fortsätter skriva i min blogg så ska jag försöka fortsätta med det, jag slutade inte för att jag tyckte det var svårt och komma på vad jag ska skriva om, utan för att jag bara inte kände för det längre samt så känner jag att min tid inte räcker till till allt jag vill göra!

Idag har vi världens solsken ute, såååå HÄRLIGT, man blir riktigt glad i knoppen. Jag funderar på att gå ut och gå och sen åka en sväng till Väla... ja det är ett par veckor sen jag var där nu och jag har ett riktigt köp begär, samt så behöver Liam några byxor :)

Igår var jag hos läkaren igen med min nässelfeber/nässelutslag, dem tog lite fler prover, men jag fick veta att dem kan inte göra mer nu, normalt går detta bort på några dagar... men jag har haft det i ca 5 veckor nu och med min tur kommer jag ha det ett tag till ( man kan ha det upp till ett par år )! Tänk er att ni har typ flera tusen myggbett på hela kroppen och feber, sen ser det ju inte så kul ut heller med alla utslagen :( Som tur är så smittar det iallafall inte!

Annars så har det inte hänt så mycket, varit i parken med Liam. Han har börjat gå mycket mer nu så vi hoppas verkligen att han ska ta sina första steg själv snart :)

Ha en underbar dag i det fina soliga vädret!

YES HAN GÅR :)

Igår tog Liam sina första steg själv med sin gåvagn :) Nu tror vi inte det dröjer innan han går själv, vi är så glada och vi tränar honom varje dag och han själv tycker det är så otroligt roligt, hela han lyser :)

Igår satte vi även honom på trappsteget ner till köket och där verkade han trivas för han satt kvar ett bra tag och tittade på pappa medans han fixade sina bakpotatis, därefter kröp han upp ett steg för trappan och kröp iväg!

Har även glömt och berätta att det tog endast 2 dagar att lära Liam hur han skulle ta sig ner för soffan utan att dyka med huvudet före, så nu vet han att man vänder sig om och tar ner benen först :) Han är otroligt lättlärd vår lilla gullunge!

Slänger in lite bilder från förra veckan :) Håll till godo!

     

Ha en trevlig dag :)


SAMMANFATTNING

Vet det är ett tag sen jag skrev nu, men känner inte jag hinner med det längre samt så tycker jag inte det är lika kul längre, eftersom det endast är en eller två som komenterar. Men kommer skriva nu eftersom patrik var på mig igår att jag skulle skriva lite iallafall! Så här kommer en snabb smammanfattning från dem senaste dagarna!

FREDAG: Var på babysim som vanligt kl. 13,10, tyvärr satt jag på kanten och kollade på Patrik och Liam, eftersom jag hade mina utslag! Nu kan Liam stå själv på botten och hålla sig i kanten på basängen och han är superduktig på att simma :) På eftermiddagen kom Liams gudmor Kerstin hit och busade med honom!

LÖRDAG: Hade vi en heldag med Liams mormor och moster som var på besök, massa bus, snack och massa god mat.... (hehe som jag stod för så klart). Blev även lite Wii spelande!

SÖNDAG: Åkte vi en sväng hem till Liams farmor och "farfar" för Patrik skulle hjälpa dem med datan, köpte med oss lite bröd och bullar och väl framme så var Caroline, Mattias och Isabelle där med :) Så Liam och Isabelle busade lite! På eftermiddagen var vi bara hemma och busade och mös med Liam så skönt och inte göra något alls för en gångs skull.

MÅNDAG: Liam och jag kände oss lite dåliga, feber, illamående och huvudvärk m.m. Patrik kom hem till middag och kvällen/natten blev inte kul för Liam blev riktigt dålig med nästan 39 graders feber fast han fått panodil, vaknade typ en gång i timmen och vart ledsen, men idag är han piggare, jag tror det är tänderna som gjorde honom dålig, eftersom 4 st tänder är på väg ut nu!

Det får vara allt för nu vill Liam ha sin gröt och en ny blöja!

Tjingeling!

ÅHH SÅ JÄVLA LESS PÅ DETTA NU :(

Igår morsse var jag så sprudlandes glad för mina utslag var nästan borta och mina fingar/händer fungerade igen, men denna glädjen försvann rätt snabbt för på eftermiddagen/kvällen kom dem tillbaks igen och under hela kvällen/natten/morgonen har jag nästan bara kliat mig och knappt fått någon sömn. Läkaren skulle ringa nu idag om han hittade något på proverna så jag håller alla mina tummar att där finns något så jag kan bli av med detta! Jag skulle ju gått och simmat nu på förmiddagen, men det blir till att hoppa det :( Kan inte heller vara med på Liams babysim idag utan jag får stå bredvid och kolla på :(

Imorgon kommer min mamma och syster hit ska bli så kul :)

Nej nu ska vi ut och gå en runda alla fyra Patrik, Liam, Isa och jag... ha en underbar dag :)

Massa saker!

Som ni säkert märkte funkade inte länken i förra inlägget, men skriv bara av den :)

Igår hade jag en jättejobbig dag med mina nässelutslag/nässelfeber, så enligt läkarens råd förra veckan ringde jag och bokade en ny tid, så kl. 11,50 skulle jag vara på vct. Redan kl. 8,30 ringde jag Patrik och sa att han var tvungen att komma hem då jag hade så otroligt ont i mina svullna händer, kl. 9 kom han, så han ringde tillbaks till sitt jobb då han kände det var inte lönt och åka tillbaks, men kl. 10,30 dök min mamma upp, så både Patrik och jag sa att då kunde han åka tillbaks till jobbet, så kunde mamma hjälpa mig med Liam :) Väl hos läkaren togs det massa med prover, som jag förhoppningsvis ska få reda på imorgon! Fick även utskrivit kortison som jag ska ta 6 tabletter/dag i 5 dagar! Redan imorse kände jag mig mycket bättre :)

Idag har jag och Liam varit och fikat med Nilla på kakboden, lika trevligt alltid... och snart ska även hon ha en lite bäbis, så jäkla kul :)

Träffade även Emy igår när mamma och jag var ute och gick, tyvärr ska dem flytta tillbaks till Uppsala om några månader, men vi sa att vi måste göra något kul tillsammans innan dem flyttar så det blir kanske till busfabriken eller något, vi får se :)

Mina planer är även att jag ska försöka börja simma varje fredags morgon innan Liams babysim, ska bli så skönt :)

Nej nu ska jag fixa lite här hemma medans Liam sover!

Tjingeling så länge :)


gratismakeup.se

Jag har precis blivit medlem på gratismakeup.se, där man kan samla poäng och sen få presentkort, kostar inget, det enda man måste göra är att besöka lite sidor och vara lite aktiv... hur lätt som hellst :) Kolla in sidan, klicka bara på länken här!  http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=191052


YES YES YES :)

Jag bara säger YES, äntligen har jag fått tag på dem turkosa velourbyxorna från Lindex :)



Just nu känns det som man hela tiden bara säger NEJ NEJ till Liam, han är verkligen busig. Nu vill han inget annat än klättra upp i soffan och stå eller sitta där. Men det är kul att han gör framsteg :) snart kanske han går själv, utan att hålla sig i möblerna!

 Tagit bort allt i fönstret!    Titta vad jag kan :) Mammas buse :)  Isa & Liam tittar efter pappa!  No hands :)

Idag gjorde jag pannkakor till middag medans Patrik klippte och badade Liam!

Har ju glömt att visa er bilder från i lördags när vi var och gungade med Liam!

 Killar i magen :)  Mer fart pappa!  Jippi!!!

Nej nu ska jag krypa upp i soffan och kolla lite tv.... ha en fortsatt trevlig kväll!

Kramkram


Bästa mannen :)

Japps det är vad jag har, Liam vaknade vid 7,15, men Patrik var så snälla så han gick upp och tog honom och lät mig sova :)  Vid 8 snåret hörde jag Patrik på toa, så passade på att gå upp och kissa, då borstade han tänderna och sa att han och Liam skulle gå till CG och handla frukost till oss, men sov du vidaren en stund till.... åhhh min älskade sambo du är bäst ♥

Igår eftermiddag åkte vi en sväng till Väla, skulle kolla om dem fått in ett par byxor till Liam samt kolla efter ett spel till Wii:et, men inget fanns :( Blev iallafall ett par till jeansleggings till mig, älskar dem andra så mycket så köpte ett par gråa denna gången!

Ikväll blir det fläskfilé och potatisgratäng... mums :p

Hoppas ni haft en trevlig helg... Puss & Kram!

RSS 2.0