Lite bilder :)

Här kommer lite blider på några av sakerna Liam fått den sista tiden :)

Vi börjar med sakerna från Barnmässan i Malmö!

  
Fick en fräck mössa - väska av moster Linda!

 
Bodysuite/pyjamas + mössa av mig/oss!

  
Slips, skohorn samt mumin stol av mormor!


Fick väggord/dekor av mamma/mormor som Liam ska ha på sitt rum!

Liam fick även ballonger, brandhjälm och två stora påsar med majsskruvar!

        
Ett piano, massa saker från jabadabado, lastbil full med godis, påslakanset + fleecefilt + kudde/gosedjur allt med barbapapa :) ALLT detta från mormor!

Saker från Ullared!

           

Detta fick Liam av mig/oss samt så köpte jag 3 st julklappar men dem får ni inte se förrens efter julafton. Blev även massa kläder till mig samt massa hushållsartiklar.

      

Detta fick han av mormor, han fick även en elefantreflex samt en sladdrig cool mask som jag ej fotade! Han fick även det svarta skärpet som finns på bilden ovanför av mormor!

 Tradera fynd... Dunis väst!

 PO.P mössa som Liam fått av mormor!

 3 st årgångs glögg som jag fått av mamma!

Tyvärr har jag inte hunnit fota allt så lite kläder har jag kvar att fota, men ska försöka göra det i dagarna!

ÄLSKADE MORMOR <3

Idag skulle min/vår mormor fyllt 78år, men tyvärr finns hon inte med oss längre :( Jag sakna henne och morfar så otroligt mycket, men dem kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3

Idag skulle jag tagit "svin" sprutan (fast jag EJ vill), men har mått kasst hela dagen och har även lite feber 37,8 så får skjuta på det längre fram i veckan!

Idag har min underbara mamma varit här hela dagen, fått gjort en hel del :)

Jag har även kommit på fler saker Liam ska få i julklapp, ska ju hjälpa Kekke och Gittan att köpa till honom, så jag måste komma på lite mer än andra, har ju redan hjälp gudmor Kerstin att köpa till honom :) Så förmodligen i nästa vecka kommer mamma och jag att åka en runda till hbg/väla och shoppa lite! - JAG kan ju aldrig få nog av att shoppa :)

Nu är det endast 10 dagar kvar tills vi flyttar och igår körde P in till Ikea och köpte en ny tvbänk till oss, så den står redan i lgh :)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla tv är väl snart Ullared :P

P är och spelar bowling match!

Ha en fin kväll!


Sen blir det till att köpa en ny soffa med när vi flyttat in :)

21 månader & fredagen den 13:e!

Idag blir vår lilla/stora kille hela 21 månader, om 3 månader är han 2 år och det känns inte som han är så liten längre, han kan ju ALLT nu känns det som... jag sakna tiden lite då han var en bäbis, men samtidigt ÄLSKAR jag tiden som är just nu, då man kan prata med honom och han förstår allt och svarar på frågor och pratar med en!

Kan även berätta att jag har fotat 3/4 av allt han fått den senaste tiden så ska försöka lägga in bilderna på det nu i helgen om jag hinner!

Har även idag fått en ny extern coach som jag skall träffa på onsdag, får hoppas hon kan hjälpa mig hitta något jobb!

Kram


Ullared!

I onsdags åkte mamma och jag upp till Ullared, vi körde redan kl. 06,00 för hinna vara uppe när dem öppnade och tur var det för bara efter någon timme där så var där så propp fullt att man inte kunde röra sig och folk var som tokiga och körde ner en med vagnarna, fick tom. köa för att komma in i vissa gångar bl.a leksakerna, där många hyllor gapade tomma! Vi fick iallafall handlat en hel del och efter 6 timmar inne i butiken orkade vi inte mer så vi körde hemmåt vid 15 tiden! Köpte inte så mycket julklappar, men blev massa kläder och saker till Liam ändå :) Även jag fick lite kläder, kommer nog att åka upp där igen till våren/sommaren :) Ska försöka ta bilder på det mesta vi köpte, och även allt han fick av mamma/mormor, men som jag sagt innan är det så sjukt mycket att jag inte vet om jag hinner med det... den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur säger man :)

Igår tog P svin- sprutan och han kände knappt av den, lite öm i armen igår men inget mer, planen är att jag med sak ta den på måndag, men jag är livrädd då jag knappt tåler något så jag är rädd att få en alvarlig reaktion på den, sen ligger jag ju lite i riskgruppen så jag bör ju ta den!

Imorgon är vi bjudna hem till G&K på kalkon middag tillsammans med flera andra ska bli super trevligt!

Hejsvejs!

Skärpning?????!!!!

Jag vet att det är evigheter sen jag skrev nu, men jag har verkligen funderat på om jag ska fortsätta skriva eller ej.... jag vill mer än gärna fortsätta, men tiden finns inte längre!!!

Kan ju berätta som så att jag har haft två helt underbara helger med min familj nere i Malmö, först var det Ladys night på lördagen och förra söndagen var vi på barnmässa i Malmö, köpte en hel del... eller rättare sagt mamma/mormor köpte massor till Liam.

Kan även berätta att min syster och mamma åker till Thailand den 10 jan 2010 och blir borta i 16 dagar... är så sjukt avis på dem, men mamma ville bjuda med mig och Liam men eftersom jag går på A-kassa och ej vet om jag får jobb så kan jag ej åka, men sa till henne att vi får åka nästa år igen och då ska jag/vi med, men jag unnar dem verkligen detta, mamma har haft det tufft och har det fortfarande, fick tyvärr veta häromdagen att hon förmodligen har lungcancer, sen har det tagit hårt på henne och även oss andra med, då mormor gick bort dec -06 och morfar 1,5 år senare :(

Eftersom jag inte kan åka med till Thailand kommer mamma och jag förmodligen åka till Ullared i nästa vecka och shoppa loss istället :)

Idag var Liam och P på minisim och nu är det endast två gånger till sen är det slut för denna gången.

Vi har även fått tillträde till vår lgh den 27/11 så jag kommer börja flytta kkläder och porslin på fredagen, sen ska vi ta allt det stora på lördagen, känns underbart att allt som ska ner i källaren där är redan där, så vår källare samt garaget här i huset är helt tomt, sen igår fick vi sålt badrumsmöblerna med :)

Ikväll sitter jag hemma själv, Liam sover och P är på grabb/spelkväll och lär väl dyka upp någon gång i ikväll/natt!

Imorgon om vädret tillåter oss så ska vi åka till kullaberg och grilla korv. Idag var vi även en runda i parken så Liam fick leka av sig och springa fritt!

Jag har börja fota alla saker Liam fått, men eftersom vår lilla kille nog är den mest bortskämda som finns, då han får otroligt mycket saker/kläder, så känns det nästan omöjligt, men som sagt det kommer!

Igår var vi en runda på Väla eftersom Liam behövde lite nya kläder enligt mig :) Han fick 3 par velour byxor och 4 st tröjor samt en mössa från PO.P men den fick han av mormor... TACK!

Nej nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv, innan jag kryper upp i sängen och kollar på en film!

Tills vi hörs igen, ha det underbart för det har VI <3

RSS 2.0