Tävling!

Jag är med och tävlar om en superfin mössa med tryck från http://www.alskadehjartegryn.blogspot.com/ , var med du också!


Tävling!

Är med och tävlar om ett namnsmycket hos http://lillofant.blogspot.com/2009/07/ettarsfirande-med-utlottning.html , var med du också!


Återblick!

Så nu ska jag försöka berätta vad som hänt dem sista dagarna!

I fredags åkte vi som sagt till Röstångamarknad, där vi skulle möta upp min mamma. På vägen dit kom vi in i värsta regnovädret så på en 90 väg kunde vi typ bara köra i 30, men vi kom fram och tanken var att vi skulle käka mat på någon mysig restaurang, men den mamma tänkte på hade tydligen lagt ner, så vi bestämmde oss för att åka direkt till marknaden istället och ta något där som "langos" eller något liknande, men precis när vi kommer utanför bilarna, så kommer rengovädret in, och himlen öppnade sig, med regn, oska och blixtar, så vi satte oss i bilen igen och bestämde oss för att åka till en närliggande kommun och käka. Blev entrécote för mig... mums :) Efter vi hade ätit körde vi tillbaks till marknaden med förhoppning om att regnet skulle hunnit torka bort lite, men det var som vi trodde kladdigt värre och gå där, men vi fick köpt lite saker iallafall, mest till Liam :) Vi var hemma igen strax innan 21 och då var Liam helt slut och vi med, men vi skulle ju packa eftersom vi skulle upp kl. 04,45 dagen efter!

Mormor köpte till Liam :

 En vindsnurra :)
 Napphållare, pipmugg, talltik med sugpropp + sked allt från "Lundmyr of Sweden"
Tusen tack för alla dem fina sakerna :)


                                 Mamma och Liam på restaurangen <3

Liam fick av oss:

 "mini" boxningssäck med handskar :)
 "mini" hockeyset :)

Lördag morgon ringde kl. 04,45 och då var det bara till att slå upp dem blå och gå upp ur sängen, packa det sista och sen in med allt i bilen, väcka Liam och ge honom hans gröt. Vid 05,40 satt vi i bilen och körde för att hämta ut pengar samt tanka bilen full, sen bar det av mot skara :) Tanken var att vi skulle stanna på vägen och äta, men eftersom kl. inte var så mycket fanns knappt några ställen som var öppna, så vi stannade till på en mack och köpte lite kakor samt hotdog. Vi var framme vid hotellet ca 9,30, fick våra biljetter sen åkte vi vidare till skara sommarland, väl där var det superkö, men när dem öppnade vid 10 så gick det snabbt att komma in tog bara några min. Väl inne gick vi runt och kollade vad som fanns därefter hoppade P och Liam i och badade. Någon timme senare var man dödshungrig så fick bli korv med pommes till Liam och p och jag tog hamburgare, men det säger jag bara att dä kommer jag aldrig äta igen, bättre att gå utanför och käka, mycket godare och billigare. Under dagen blev det massa badande och busande, spelade lite och Liam fick även åka sin första karusell :) Vi kollade även på en "vattenshow"", dock tyckte jag den var lite för våldsam för Liam... blöta blev vi med :) Vi var tillbaks på hotellet vid 18,30-tiden, då var vi alla helt slut, men Liam ville verkligen inte sova, fast han inte sovit på hela dagen sen kl. 05,00, så vi försökte få honom att sova i flera timmar, inte förrens kl. 21,30 somnade han och vi kort därefter.

 Liam i bilen tidigt på morgonen på vägen upp, blev massa bus :)

 Sov ca 10 min i bilen på väg upp!

                 Pappa och Liam på skara sommarland <3
 
 
 

           En trött och lite frusen Liam efter massa bus och bad!
 Patrik åker "Fritt Fall"

              Liam med en "liten" del av vattenlandet bakom sig!
 

                                                      SÖTNOSEN SJÄLV :)
  Liam åker karusell med mamma
  Hoppas med pappa

Andra dagen var vi där i ca 3 timmar, sen åkte vi hemmåt vid 13,30 tiden, jag hann inte mer än sätta in Liam i bilen innan han slocknade!


              En trött kämpe efter en helgs upptåg :)

Igår gjorde vi inte mycket, Liam vaknade inte förrens kl. var 10,15, var uppe i ca 1 timme och 40 min sen ville han sova igen, men kanske inte så konstigt då han hade 40 graders feber hela dagen. När han hade sovit i 3,5 timme blev jag orolig så gick upp och väckte honom!

Imorgon kommer mormor och moster hit, ska bli så skoj :)

Hoppas ni orkar läsa hela inlägget då det blev ganska långt!

Kram kram!Nu är vi hemma igen!

Så nu är vi hemma igen, men känner mig helt slut samt så är Liam superdålig... IGEN, så just nu orkar jag inte skriva om allt vi varit med om utan hoppas jag orkar lite senare idag eller imorgon om Liam är bättre, annars blir det till läkaren igen med honom!

Hoppas ni haft en bra helg, det har vi haft med massa roligheter :)

På återseende senare!

KRONISK URTIKARIA!

Ja tydligen är det vad jag har! Tänkte berätta lite för er som undrar/undrat vad jag gnällt om i över 6 månader nu!

Kronisk urtikaria:

När nässelutslag förekommit så gott som ständigt under minst 2 månader kallas det kronisk urtikaria. Det drabbar oftast medelålders personer, mest kvinnor.

Kronisk urtikaria brukar gå över av sig själv med tiden. Undersökningar har visat att hälften av patienterna blivit besvärsfria inom ett år.

Möjliga orsaker:

Andra långdragna urtikariavarianter måste uteslutas, t ex urtikaria av köld, värme, ansträngning, tryck och dermografism. Orsaken till kronisk urtikaria hittar man dock sällan. I de fall man lyckas kan det vara frågan om t ex konserveringsmedel och färg- ämnen i livsmedel, acetylsalicylsyra och andra läkemedel eller infektioner och tarmparasiter.

Läkarundersökningen baseras på en detaljerad redogörelse av patienten och en blodkontroll. Framkommer härvid någon misstänkt orsak inriktas den fortsatta undersökningen på den. En rutinmässig allergiutredning med blodprov och hudtest är sällan till någon nytta vid denna form av nässelutslag.

Förebygg kronisk urtikaria:

Undvik t ex alkohol, värme och överdriven kroppsanträngning. Värktabletter med acetylsalicylsyra kan också förvärra urtikarian. Tänk på att psykisk stress också kan förvärra symtomen vid nässelutslag.

Många patienter blir friska inom några månader eller några år, trots att man oftast inte kan påvisa en bakomliggande orsak. Hos de flesta kan hudsymtomen gå över eller minskas kraftigt med antihistamin. Eftersom det numera finns antihistaminer som inte påverkar reaktionsförmågan prövas dessa ofta först. I de flesta fall försvinner nässelutslagen eller blir mycket lindrigare. Behandlingen fortsätter då till dess sjukdomen gått över. Effekten av olika antihistaminer kan variera från person till person - därför kan byte ibland vara lämpligt. I besvärliga fall kan andra mediciner och ljusbehandlingar prövas.

Hehe tydligen är jag medelålders nu :p


Skara sommarland m.m.

Igår rinde dem och sa att dem hade en tid till hudmottagningen idag kl. 9,15 till mig... äntligen jippi! Så nu har jag fått en massa piller jag ska ta i några månader så får vi se om det går bort... hoppas hoppas! Efter vi varit på sjukhuset så körde mamma och jag till Väla och Ikea och äntligen har jag fått köpt mitt armband från Thomas Sabo, köpte även en berlock "fyrklöver", fick 300kr av min mamma då jag använde mitt presentkort jag fått av P när jag fylde 30år, men det blev 1300kr då jag köpte nästan den dyraste berlocken (798kr), så jäkla nöjd är jag med det, nu vill jag bara köpa fler berlocker, men tyvärr är dem sjukt dyra så får vänta lite!


Berlocken jag köpte, kommer bild på hela armbandet sen!

I tisdags åkte vi ner till malmö och badade på Aqvakul, var helt oki, men tyvärr var rutchkanan stängd, så det var mindre kul, och deras restaurang var inte heller så bra, men vi fick badat lite iallfall :) Vi hann även träffa min syster en sväng!

Idag bokade vi hotell och 2 dagars inträde till skara sommarland, så på lördag kl. 06,00 åker vi upp där!

Imorgon ska vi åka på Röstånga marknad men min mamma :)

Fick i förra veckan veta att min andra systers man fått tillbaks sin blodcancer, han har haft det två gånger förut, första gången försvann det med cellgifter och strålning, men kom tillbaks och då krävdes det en benmärgstransplantation, som lyckades och han har varit frisk i ett antal år, men nu har han fått det igen :(

Snart blir Liam 18 månader och min mamma och syster planerar att vi ska ha ett kalas :p tydligen för dem ska köpa presenter till honom! Han skulle behöva en växa säng, men det vet jag att dem inte kommer köpa till honom iallfall!

Hej svejs :)


pointshop.se

Jag är med på en gratis sida som heter pointshop, superbra är den!

Klicka på länken och kolla in sidan http://www.pointshop.se/jessica 

Både du och jag kan tjäna på det :)

Provar igen!

Ja jag tänket prova igen med att inte ha lösen, vi får se hur det går!

Vart tog sommaren vägen???

Hmm ja nu har P haft semester i 2 veckor och solen har knappt visat sig alls :(

Iallafall så haf dagarna sprungit iväg igen och vi har gjort en massa kuliga saker :)

Vi har hunnit vara på Väla och Ikea minst 4-5 gånger den sista veckan då vi har kommit på saker som vi behövt när vi kommit hem därifrån så då har vi åkt dagen efter igen! Har iallafall köpt en gind som vi har satt upp där uppe så Liam inte kan gå ner i trappan utan kan vara där uppe och leka. Har även köpt lite kläder till honom.

I fredags var vi i Varberg på Fun City, tyvärr inget ställe vi kommer åka till fler gånger men nu har vi varit där med.

Lördagen var vi på namnfest hemma hos gudmor Kerstin och Tommy, deras sons dotter fick sitt namn.

I trosdags ringde jag till hudläkare och pratade med dem och dem tycktte jag skulle gå till vårdcentralen och få en remiss till hudläkarna i hbg, så 14,30 var jag där, men som vanligt var det en inkompetent jävla läkare (inte samma jag varit hos 3-4 gånger innan), man börjar undra hur dem har kunnat bli läkare???? Iallafall tog hon ett väldigt ovanligt prov (genprov) och om det visade att jag hade den genen skulle hon skicka remiss men eftersom hon ansåg att mina "utslag" inte var så farliga tänkte hon inte göra det fast hudläkarna sagt det! Tyvärr försvann mina utslag 1 timme innan jag skulle till henne så hon menade på att hon inte kunde göra något då hon inte kunde se dem, så hon sa jag skulle komma när dem syntes....20 min senare och massa skäll från min sida... gick jag därifrån men innan dess sa jag att jag kommer imorgon och knackar på din dörr så du får se! På fredagsmorgon kl. 08,00 gick jag dit och så fort hon fick se dem sa kallade hon in en till läkaren som direkt sa till henne att hon måste skicka en remiss till hudläkarna... åhh äntligen tänkte jag, så nu går jag bara och väntar på en tid från dem!

Imåndags var vi hemma hos Emma, David och Amanda och grillade... supertrevligt :)

Nu väntar vi bara på att vädret ska bli bättre så vi kan åka upp till Skara Sommarland, tanken är då att vi ska bo över på hotell en natt, men som sagt vädret spelar ju stor roll så vi får se!

Vi har säkert gjort en massa andra saker, men kommer inte ihg just nu! Här kommer iallafall lite bilder :)

   
 
     Kläder o saker vi köpt till Liam :)


Tyvärr glömde jag kameran hemma när vi var på Fun City men vi vann en groda till honom!
Självklart har vi även varit lite på standen, så när man åker hem och det är varmt ute så får man åka i blöjan hem :)

  
Bilder från namnfesten! Flickan som fick sitt namn med sin mamma!


Liam med sina nya "hemska" byxor enligt pappa! Vad tycker ni?

Nej nu ska här hängas tvätt!

Vi hörs när vi hörs :P

Välkommen till världen :)

Idag kom så äntligen Nilla & Jonas lilla älsklingsplutt kl. 05,15 tittade en liten Isaac ut, 3265gr och 49cm lång!

Supergrattis <3

Babybild
Bild lånad från Webbisar!

Tävling


http://hannaofsweden.se/index.html
"Jag är med och tävlar om ett valfritt plagg från Hejbaby i Hanna of Swedens blogg var med och tävla här också!

Massa nya kläder :)

Ja ha nu har några dagar till gått och jag har inte haft tid att sitta här!

Igår åkte vi till Halmstad för att bada på Sannarpsbadet, kul hade vi, men trodde det skulle vara större!

Idag har vi varit en runda på Väla igen, blev lite shopping, men vi ska åka dit en gång själva bara Patrik och jag då det börjar bli svårt och ha med Liam. Tänkte visa er allt Liam fått och som vi köpte idag!

Börjar med sakerna han fått av min mamma/mormor:

  
                     Två tröjor från PO.P
  
          Ett set med munkjacka och byxor
   
             Två askar med olika stumpor                        
 
Segelbåt till poolen       Tallrikar, muggar & servetter till 1,5års kalaset :)

Från gudmor Kerstin:

 

Från oss:

 
     Fleecejacka                 Svarta, mörkblå & gröna velourbyxor

Igår var vi hos läkaren med Liam och dem tog en massa prover i hans hals och blodprover, men dem hittade inget! igår fick han en massa utslag på magen och idag har dem blivit mycket värre och finns nu på hela hans kropp så jag ringde sjukupplysningen och dem ha att det kan vara nässelutslag (sånt jag har) så om han får problem med att det kliar ska vi åka till läkaren och få kortison!

Dem har fått in massa nya fräcka kläder på Lindex som jag bara måste/vill ha :)
Här kommer några saker:

  

 

Imorgon ska P:s mamma passa Liam någon timme, får se om vi kanske åker in till Väla då! Jag har även kommit på vad jag ska köpa för presentkortet jag fick av P när jag fyllde 30år. Kommer bli två armband med berlocker från Thomas Sabo :) Kanske blir ett halsband sen med!

Ciao :p

Varmt och över 40 graders feber!

Så nu är semestern i full gång och fint väder har vi! Denna veckan har mest bestått av att göra viktiga saker. I måndags var jag inne i hbg och sökte praktikplats och verkar som jag kanske kommer börja på H&M efter sommaren, men återstår att se! Blev även lite shoppande för mig, hittade två par shorts och en superfint tunika :)

Idag har jag varit på AF gick superbra och nu ikväll har P och jag varit på rådgivining så vi får se vart det leder!

Min mamma har köpt en massa saker till Liam som jag får visa en annan dag, även gudmor Kerstin har köpt lite, men som sagt ska ta bilder på det sen ska jag visa er! Vi har även hunnit köpa nya skor till Liam då dem andra vart för små!

I förgår märkte jag att Liam vart väldans varm och sa det till P, men han sa att det beror nog bara på värmen ute så gjorde inte mer åt saker, men igår kväll var han kokhet så jag sa till P att han har säkert feber och tog tempen och den visade på över 39 grader så han fick ipren och sen isäng, imorse visade tempen på 40 grader så ringde sjukupplysingen och vi ska hålla kolla på honom om det fortsätter i tre dagar ska vi söka läkare och nu ikväll hade han över 40 grader så får kanske kontakta läkare imorgon!

Nej får vara allt för denna gången ska se om jag hinner skriva imorgon och visa allt fint!

Hej svejs!

1 ÅRSDAGEN!

I går vart det ett år sen min morfar gick bort och i december är det 3 år sen min mormor gick bort kan inte fatta att tiden går så fort! Jobbigt är det eftersom min mormor och morfar var som en extra mamma och pappa för mig och mina systrar! Jag älskar dem så oerhört mycket och saknaden är enorm. Tyvärr fick mormor aldrig träffa Liam men morfar hann göra det och han tycket alltid det var lika kul när vi kom. Precis som mormor gick morfar bort exakt en vecka efter sin 85 års dag och mormor en vecka efter sin 75års dag, känns konstigt men det är precis som dem kände att dem fick träffa alla dem ville när dem fylde år!

SAKNADEN OCH KÄRLEKEN ÄR ENORM!

Tävling!

Jag är med och tävlar om en underbar molntröja hos http://alskadehjartegryn.blogspot.com/2009/06/tavling-50000-besokare.html var med du också!


RSS 2.0