Ojojoj!!!

Verkligen inte tid till bloggen längre, tänkte bara skriva lite kortfattat vad som hänt den sista tiden!

Varit på Väla ett par gånger, fkat med gudmor Kerstin på nya "kakis", badat massor i poolen, vart på Tosselilla, haft vising på huset, varit i hembygdsparken och Liam har även tagit sitt första dopp i havet :)Har gjort massa annat men kommer inte ihåg allt! Här kommer lite bilder :) håll till godo!

Shoppat lite kläder på PO.P till Liam!

    

Även jag fick tag på lite kläder; ett par bruna leggings, kort jeanskjol, tröja och ett par skor!

    

Bilder från tosselilla!

         < -----------  Patrik till vänster :)

Vi vann även 4 st gossedjur till Liam samt två godispåsar :) Lite tur ska man ha i spel!

Måste även visa baddjuret Liam fick av gudmor Kerstin i fredags :)



Patrik jobbar denna veckan med sen har han semester och Liam går bara på dagis tis-tor sen är vi lediga!

Nej nu ska jag ut och sola lite innan jag ska iväg och handla och hämta Liam!

Ha en bra dag i värmen!

3 ÅR....

Om 20 min den 23/6 så träffades jag och P för första gången för 3 år sen och nu har vi en underbar son som betyder allt för mig, vi har ett fint hus och bil. 

Midsommar över!

Som sagt så spenderade Liam och jag vår midsommar nere i Beddingestrand, har ni inte varit där så åk dit, supermysigt! Vi firade med mamma, syrran, Ingela och hennes två små barn Holly och Jack, väldigt trevligt!

Tyvärr valde P att festa med sina "vänner" istället :(




Som sagt en helt underbar midsommar, vi hade tur med vädret med, bara sol sol sol, medans Höganäs och andra stora delar av vårt land fick massor av regn :p 

Igår var vi en sväng i Hembygdsparken i Ängelholm, tog med lite fika och mös :) Tyvärr var P väldigt trött och hängigoch hade huvudvärk ( skyllde på att han var fökyld, men tror mer det berodde på att han drack på fredagen) så vi åkte hem efter ca 1,5 timme!

Känns jäkligt bra för nu har vi fått sålt lite saker på blocket som jag la ut för ca 2 veckor sen bla, två vagnar, skötbord, PS3 och idag ska en komma och hämta garderoben så blir till att lägga in fler saker :)

I förmiddagas var Liam och jag ute och busade i trädgården, nu sover han men när han vaknar ska vi ut och gå en runda, blir nog inom CG med!

Idag lärde Liam äntligen sig att dricka med sugrör :)

Ha en bra dag i solen!

Väla igen!

Jaha då har man varit på Väla igen! P sålde sitt PS3 igår så han skulle köpa sig ett nytt, blev X box samt två spel! Även Liam fick lite sakerså klart :p

Body och mössa från PO.P

Ny keps och gossedjur till sovstunden på dagis!

När jag hade lämnat Liam på dagis idag åkte jag ner till "Axel Larsson" för att kolla om dem hade ett par gummistävlar, men icke så nicke hade dem såna jag vill ha :( Anna jag vill ha dina :p Men jag hittade ett par skor till Liam så får se om vi köper dem imorgon, fick ju 500kr av Tina och Börje och dessa gick på 495kr så det blir ju bra!

Imorgon ska mäklaren komma hit...bläääääääääää!



16 månader!

Nu är Liam redan 16 mån, sjukt vad tiden har gått fort!

Som sagt i lördags när killarna låg och sov körde jag in till väla, blev inte så mycket shoppat, men Liam fick lite iallafall Very Happy

  
Tröjor/body från PO.P
 Fram  Bak

Det blir inte alls som jag hade tänkt mig på midsommar, men det blir nog bra ändå! Jag kommer nog åka ner till Beddinge med Liam och där fira med 4 vuxna och 3 barn, kommer klä midsommar stång och käka god mat. P ville inte följa med eftersom det är som det är mellan oss, vet inte vad han ska göra men gissar på att han ska festa med vänner, TRÅKIGT Sad

På tisdag skulle vi firat 3 år tillsammans, och under halva den tiden har Liam funnits hos oss, men nu tar allt slut, inte för jag vill det men kan inte göra mycket åt det Tillbedja

Hej svejs

Busfabriken idag igen :)

Idag åkte vi in till Busfabriken igen, så tråkigt väder ute (bättre nu) så vad ska man hitta på !

Nu sover Liam och P, jag funderar på att åka in en sväng till Väla, måste lämna tillbaks mina två par skor, sen måste jag köpa ett par gummistävlar till mig, blir så våt om fötterna när jag går och lämnar Liam på dagis!

Idag åkte min mamma ner till Beddinge, ska hyra en stuga där, tror det var 2 veckor   *avis*! Får se om man kan åka ner där och besöka henne, man kan även sova över för där är plats till 6 personer och där finns även barnsäng!

Tjena moss Cool

Busfabriken :)

Eftersom det inte blev någon Tosselilla idag, bestämde vi imorse för att åka till Busfabriken istället och vilket ställe säger jag bara Tummen upp Liam hade så jäkla kul så dit kommer vi åka fler gånger. Käkade lite mat och glass   Tyvärr glömde jag kameran hemma  så det blev inga bilder!

Nu sover Liam middag och vi väntar på att Kekke och Gittan ska komma hit . Ikväll blir det fotboll och lite gott att dricka Beer

Hoppas ni får en bra nationaldag *kjerlek*

Planerna går i kras :(

Ja som jag skrivit innan i bloggen är det imorgon dagen då vill skulle åkt till Tosselilla för en heldag med Peter och hans familj, men när man kollar på vädret ser det inte bra ut, så vi får helt enkelt lägga ner våra planer Crying or Very sad

Idag hittade jag Liam uppe på en stol och han var så mallig att han kommit upp där själv Guilty as hell



Nu har Liam snart sovit middag i 3 timmar Tummen upp

Får se hur jag gör men mamma vill jag ska komma ner och hjälpa henne och dem andra när hon ska ha en till loppis nu på söndag, vill så gärna, men så jäkla långt och köra och jag missar en hel dag med Liam

Hehe tycker det är så roligt med dessa  gubbar... tack Hanna... men ska bli bättre på det!

Simma lungt!

FIGURER :)

  HeHe hittade denna och massa andra roliga figurer hos Hanna, vart tvungen och prova :)

GRATTIS KEKKE PÅ 70 ÅRS DAGEN!

Som sagt det blev en runda till Väla, El-giganten, Rusta och Biltema, kom hem lite fattigare, men med lite saker :)

Liam fick en tröja och två linnen, jag fick två par skor, sen köpte vi en stege till poolen och en massa andra saker, skulle köpt en skrivare med men vi ska kolla lite till så kanske vi köper en i nästa vecka!

 

I går kom mamma med lite saker till Liam igen. Han fick en till sån skål som vi köpte sist på Duka fast denna var mörkare blå samt 10 par strumpor :)

 Skeden hittade jag inte just nu  Kan man inte få för mycket av :)

Vi var även en sväng hem till Kekke och Gittan då Kekke fyller 70 år idag... Grattis Grattis, hoppas ni får en trevlig kväll!

Ciao :p


 


Tidigt :(

Idag vaknade Liam redan 5,20, han fick mat och ny blöja sen la jag honom igen och han somnade som vanligt, men när Patrik skulle gå vid 5,45 så vaknade Liam igen och vägrade somna om :( Nu är han på dagis och Patrik slutar vid middag. När vi hämtat Liam vid 14 så bär det av mot Väla och massa andra affärer :)

Igår var min mamma och syster här och busade med Liam, supertrevligt!

Var ju även på Af igår, träffade min coach och det gick super bra, han ska se om han kanske kan fixa en praktikplats till mig på smådjurskliniken eller någon annanstans, eller kanske rent av ett jobb :)

Skriver kanske mer ikväll om jag orkar.

På återseende :)

Så jävla less :(

Det finns saker och personer i min "närhet" som gör att jag mår så jävla dåligt, önskar att allt bara kunde sluta :(

Nej nu ska jag snart ta mig ner till AF igen ska ha ett möte med min coach!

Säger bara en sak och det är att det är tur jag har denna killen för annars hade jag inte orkat gå upp vissa dagar!


Mina känslor för denna killen går inte att beskriva i ord ♥

Besök :)

Japp nu är Liam lämnad på dagis, alltid lika roligt tycker han, jag hinner knappt få av honom jacka och skor, sen springer han in till alla dem andra väntande barnen som står vid grinden, vinka har han inte tid med heller... min lilla sötnöt :)

Nu ska jag käka lite frulle sen lägga mig på soffan ett tag, är helt slut idag ( varför vet jag inte )!

I eftermiddag kommer mormor och moster hit, ska bli så kul och jag vet att min syster har längtat efter Liam.





Ha en bra dag!

Dagis igen :)

Så nu har jag lämnat Liam på dagis och jag ska gå ut och lägga mig i solstolen :)

Hade en helt underbar heldag med mamma/mormor och Liam igår, blev massa bus och bad!

Nu är poolen även fylld så vi får se om det blir ett litet dopp ikväll!

Simma lungt :9

RSS 2.0