Sommar och sol :)

Ojojoj vilket väder vi fått, gudomligt ju :)

I fredags åkte vi in till hbg efter Patrik hade slutat och hämtade hem poolen ( ska bli så härligt att bada sen ), därefter körde vi till Familja, Liam fick ett kläd set :)



I lördags spenderade jag dagen med min syster och mamma samt några till hemma hos min mormor och morfars hus då vi hade "loppis"... gick ganska bra :)

Idag har vi varit ute och gått på förmiddagen, sen käkade vi frukost, när Liam sov middag gick jag ut och la mig i solstolen medans Patrik körde in till hbg och köpte saker till poolen. Annars har vi bara varit ute i trädgården och myst, vi har monterat poolen och nu håller vi på att fylla den, men det tar ett tag då det är 7000 liter. Tina och Börje har även varit här en runda på fika, vi fick 500kr av dem att köpa vad vi vill till Liam... tusen tack! Liam har även badat och badat i sin lilla pool.




En helt underbar helg har vi haft :)

Imorgon kommer min mamma hit, hon ska passa Liam medans jag ska på möte på AF!

GRATTIS GRATTIS MAMMA PÅ MORSDAG, DU ÄR DEN SNÄLLASTE OCH BÄSTA MAMMAN PÅ DENNA JORDEN! DU STÄLLER ALLTID UPP OM VI BEHÖVER DET! ÄLSKAR DIG ♥

Tjolahopp :)



Äta själv :)

Idag har Liam ätit själv för första gången (har hört han ätit på dagis med ) och det gick superbra :) Han satt där med sin sked och doppade den ner i gröten och sen in i munnen, visst lite kladd blev det, men det fixade vi lätt med en dusch och nya kläder! Skålen jag och mamma köpte på duka till honom var superbra, rekomenderar den varmt!



 Kladdigt värre, men kul är det :) 

Nu sover Liam middag för 2:a gången idag, sen han blev sjuk har han inte varit sig själv, han är gällig och klängig och bara gråter, känns som vad jag än gör så funkar det inte. Han har alltid innan varit så glad och pigg. Jag mår inte så jäkla bra idag heller har en mega huvudvärk, känns som hela huvudet ska sprängas :(

Annars har vi inte gjort så mycket idag, var en sväng ute i trädgården innan och busade, men gud vad det blåser idag med... hoppas det avtar tills imorgon!

Höres <3


Trött!

Nu äntligen sover Liam, eftersom han och jag var iväg och träffade min mamma så fick han inte sova som han brukar och han vägrar ju sova i vagnen, så idag har han sovit typ 30 min!

Tyvärr fick jag inte handlat så mycket idag för Liam var ganska så omedgörlig, men fick tag på en kudde och två örngott.

Av mamma/mormor fick Liam lite saker, en lampa, en matskål med sked, pipmugg samt ett set med linne och shorts, han hade fått ännu mer men har man redan allt i klädväg är det svårt och hitta något när dem inte fått in något nytt!

  

Liam fick även 4 st tavlor och en tuggumiautomat + 2st refil med tuggumi av mamma/mormor.

     

Jag bara ÄLSKAR Nalle Puh, jag skulle aldrig få för mig att köpa "cars" eller "spindelmannen" eller något liknande till Liam, men vill han ha det sen när han själv kan välja så klart han får det, men nu är han ju inte lite mer än ett år och då tycker jag det passar med Nalle Puh :)

Vi har även ringt och lagt undan en pool på 7000 liter som vi ska åka och hämta imorgon :)

På lördag ska jag åka ner till min mormor och morfars hus och hjälpa min mamma med en loppis som vi ska ha där eftersom deras hus är sålt!

Nu blir det soffan och tv:n ett tag!

Tjena moss ;)

Äntligen :)

Nu åker vi till Ikea och Väla för att träffa mormor och SHOPPA :)

Ha en trevlig dag!

Kramelikram ♥

Yes Yes Yes :)

Jippi imorgon är det jag som står utanför dörrarna på Ikea och Väla när dem öppnar kl. 10, pratade med mamma för en stund sen och då bestämde vi att vi skulle ha en date imorgon, hon sa även att hon ville köpa en hel outfit till Liam som hon sett samt två klänningar till mig :) Men som sagt vi får väl se imorgon... en sak som är säker iallafall är att det ska bli skönt och komma UT och jag ska SHOPPA :)

Åhhhhhh

jag är såååå jäkla uttråkad så jag håller på att döööööö! Tror Liam med är det för han röjjer runder här som fan... jobbigt, men imorgon ska vi iväg orkar inte sitta här en dag till :(


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Ny design :)

Tack Hanna för hjälpen med den nya designen :)

Idag är det en vecka sen Liam och jag vart utanför dörrarna, jag håller på att få panik, blir nog inne i dag också så får vi se hur vi är imorgon, men det är svårt och göra något då Liam fortfarande bara orkar vara uppe i 1,5-2 timmar innan han måste sova igen!

Jag är sååååå jäkla sugen på att shoppa, får se om vi är ännu bättre imorgon kanske vi åker en sväng till Väla :)

Som sagt så händer inte så mycket så har inte så mycket att skriva om :(

♥ Igår flög Nellie upp till sina andra ängla kompisar, där hon ska få leka och busa, men hon kommer vara saknad av många här på jorden! ♥

Kram

När ska det ta slut??? :(

Jaha nu sover Liam igen, han orkade bara vara uppe i 2 timmar!

Nu har mina jä... utslag kommit tillbaks igen, vaknade i morse med läppar som var dubbelt så stora som annars, Patrik bara skrattade och sa att nu behöver du inte spruta in silicon.... hehe skit roligt tyckte jag... NOT!!! Nu har dem även börjat komma överrallt på kroppen... när ska all skit ta slut???

Nu behöver jag ringa till barnmorskan, tandläkare, läkare och hudläkaren! Så jäkla kul och ringa massa läkare :(


:)

Hehe hittade en rolig bild på Liam :)




Så här kan man se ut när man dricker flaska :)

Nu hoppas vi....

att det går åt rätt håll, känns så iallafall! Liam har tom. ätit lite idag :) Han var uppe i ca 1,5 timme, men sen var han helt slut som han varit dem sista dagarna så jag fick lägga honom 9,40 och han sov i 3 timmar och 10 min, nu har han precis ätit en halv burkmat och det känns så jäkla skönt, eftersom han inte ätit något nästan sen i onsdags. Även i morse såg hans ögon redan bättre ut, visst där kommer fortfarrande massa var och dem är röda, men jag tycker det verkar vara lite bättre idag :)

Jag känner mig också lite bättre, så jag ska inte klaga, blir inget dagis imorgon, men vi kanske tar oss ut en liten sväng, dem säger det ska bli kanon varmt imorgon ju, så en liten runda kanske vi tar, har ju inte varit ute sen i torsdags!

Jag hoppas jag snart har lite annat och skriva om, men eftersom vi inte kan göra något kul så länge vi är sjuka blir det bara en massa gnäll!

Bye bye!

Barnakuten :(

Kl: 13,00
Samtal med sjukvårdsupplysningen som råder oss att åka in till barnakuten genast!

Kl: 14,00
Vi är på barnakuten :(

Kl:17,00
Nu är vi hemma igen, fick kåvepenin till Liam för han har både ögon och öroninflammation, att han hade haft feber i 4 dagar var ingen fara så vi ska bara fortsätta med panodil/ipren, sen att han inte äter var inte heller så farligt bara han dricker och det gör han ju som tur är!

Jag hoppas min skit försvinner om några dagar, men feber har jag fortfarande :(

P är och handlar lite mat till oss nu och Liam sover han var helt slut den lilla stackaren.

På återseende!

Bakslag :(

Kl: 13,00:
Nej Liam var inte alls som jag trodde på väg att bli bättre, när jag tog upp honom nu kl. 12 var både han och jag mycket sämre, han hade 38,5 grad och jag hade 38, så vi får kanske ringa någon läkare! :(

Kl:18,00:
Fortfarande ingen förbättring, han har fortfarande 38,5 fast han fått panodil, han äter inget och nu har han även fått massa gult var/klet i ögonen, tar man bort det så är där nytt inom en minut :( Själv har jag med fortfarande 38 grader även fast jag med tagit panodil!

SJUKA :(

Usch har inte så mycket att skriva eftersom Liam och jag har/är mega sjuka... feber, förkylning och hosta! Känns så tråkigt, Liam har knappt varit sjuk sen han föddes och så fort vi satte fötterna innanför dagis dörrar så blev han sjuk ( jag vet att dem blir sjuka lätt på dagis, men håll barnen för f-n hemma om dem är sjuka ). Igår hade jag 39 graders feber... blä! Har även fått byta sängkläder och kläder på Liam ett antal gånger, in i duschen med honom :( I går fredags vaknade han vid 3,30 och hade bajsat ner hela sig själv och sängen, blev inte mycket mer sovande den natten, sen när Patrik åkte till jobb kl. 6 satt jag med Liam i min famn och bara tröstade honom ( ni som känner Liam vet att han sitter aldrig still annars ) han somnade till ett par gånger, men sov inte mer än max 10 min i sträck, försökte ge honom gröt, flaska och burkmat men han ville inte ha något alls, så jag satt med honom så tills Patrik kom hem vid 11,30.. phu! Verkar som Liam är lite på bättringsvägen nu iallafall, men jag fick lägga honom redan kl. 10 idag så han sover middag redan! Patrik är iväg och jobbar, han har joren i en vecka nu :(

Oj blev mest en massa klagande, men så är det när man är sjuk, och inte kan göra så mycket saker!

Idag så gifter sig M & M ( Nellies föräldrar ) jag hoppas ni får en oförglömlig och underbar dag, det är ni om någon värda!

Ska även passa på att gratta Gittan som fylde år igår... hoppas du fick en underbar dag! GRATTIS!

Nej nu ska jag slänga mig på soffan ett tag!

Hörs när jag är bättre!

Mums :p

Nu sover Liam och vi har satt igång grillen och hällt upp en go drink... blir pommes, köttt, b-sås och sallad med italienskdressing :p
Lite senare blir det sängen och lite mys :p

Hoppas ni andra med får en trevlig kväll!

Frozen Strawberry Daiquiri

Varför...

oroar jag mig alltid i onödan???


Patrik kom hem vid 12 idag, han skulle hämta Liam från dagis och även om dem ringde för att han inte kunde sova där eftersom jag skulle till AF idag. Men när jag var klar där ringde jag snabbt till P för att höra om han hade hämtat honom eller om dem hade ring, men han sa att han hade varit där vid 13,35 och då sov han :) så han gick och satte sig en stund i solen och väntade på att kl. skulle bli 14. Vi träffades stax utanför dagis och gick tillsammans in..... jag hade nog världens största smile på mina läppar, allt hade gått superbra och han sov så gott, dem hade varit ute på promenad ner till stranden och dem var så impade att han inte somnad i vagnen ( andra barn som är mycket äldre än honom somnade )! Vi har varit lite ute och busat i trädgården, men eftersom Liam bara sovit ca 1 timme och 15 min så vart han trött så nu sover han i sin säng! P och jag pratade om att nu kan vi kanske köpa en ny säng till Liam (en vanlig), vi har varit lite oroliga att han kanske inte skulle kunna sova i den!


Liam 1/7-08

Gud man kan inte med ord beskriva hur starka ens känslor är för denna lilla killen!!!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:p

Kom inte på någon bättre rubrik :)

Idag lämnade jag Liam på dagis kl. 9 och idag ska han även sova där för första gången, får väl se hur det går :) Patrik ska hämta honom kl. 14 om dem inte ringer innan. Kl. 13 ska jag på info möte på arbetsförmedlingen... blääää!

Har inte så mycket mer att skriva, så får bli ett kort inlägg!

Tänkte bara passa på att säga till er alla som sagt att jag ska åka iväg till Thailand ändå, utan Patrik! Det kommer jag inte göra för vill inte åka utan honom och/eller Liam och nej jag åker inte med Liam själv, fast jag har både min mamma och syster där så kommer det bli för mycket för mig att ha ansvaret för honom själv. Och ni som undrar, Patrik sa direkt till mig att jag skulle åka så det handlar inte om att jag inte fick!

Puss


Saknaden är enorm :(

Jag kommer nog aldrig tycka om att lämna Liam på dagis, jag vet han har det bra där och tycker det är superkul, men ändå tycker jag det är så sjukt jobbigt att gå hem utan honom :(

Idag fyller "farfar" Börje 60år..... GRATTIS GRATTIS, hoppas du får en bra dag!

Igår var min mamma här och när Patrik slutat jobba åkte vi ner till "nya" kakboden och träffade Tina, Börja, Kekke, Gittan, Peter och Sven, blev lite glass med :)

Tänkte visa vad Liam fått :)

Av min mamma har han fått en gunga, rutschkana samt en "hylla"!

      

Av Kekke & Gittan får han en STOR pool!



Tusen tack för allt :)

Igår berättade mamma också vad hon hade tänkt ge min syster och mig i 30års present.... hon skulle bjuda med oss till Thailand, men eftersom jag vet att Patrik vägrar åka dit blir det inget tyvärr :(

Kram kram

Bilder från förra helgen :)

Här kommer dem utlovade bilderna från förra lördagen då vi var i malmö folkets park!


 
Bollarna patrik vann :)

   

 

En helt underbar dag... får vi göra om snart :)

Sista lediga....

pappa och mammadagen, ja det hade vi igår!

Patrik och jag lämnade Liam på dagis igår kl. 9,45, sen gick vi en runda själva i Höganäs, kollade skor på Axel Larsson och på Inside kollade vi lite kläder, vi gick och gick tills kl. var 11,15 då vi skulle hämta hem vår lilla plutt igen, och som vanligt hade han varit superduktig :) På måndag ska han gå mellan 9,30-12,30, tisdag 9,15-12,30 ska även dessa dagar vara med och äta och på onsdag ska han vara där mellan 9,00-14,00 och då ska han både äta och sova där, får väl se hur det går! På eftermiddagen åkte vi en sväng till Hyllinge, jag bytade lite kläder på Lindex sen gick vi och kollade lite smått och gott. På kvällen hade vi det bara mysigt med lite gott att dricka!

      Brun  Blå  Allt detta köpte jag/vi till honom :)

         2st vatten pistoler :) Allt detta samt ett fotbollsmål och en fotboll fick han av mamma/ mormor!

Han ska även få en gunga, rutchkana och en "hylla" av mamma/ mormor!

Kom även på att ni inte sett dem nya mokasinerna mamma köpt till honom ( vi betalar hälften och mamma hälften )!

 Från PO.P :)

Idag skulle vi åkt till Kaprup och matat ankorna, men Liam sov till 9,20 och när jag skulle ge honom sin gröt ville han knappt ha, och jag märkte han var ovanligt lugn och gnällig samt så ville han bara sitta i mitt knä, kände då att han var super varm, tog tempen och den visade 39,5 så han fick lite panodil och nu sover han. Vi skulle varit hos Tina och Börje ikväll och grillat, men vi vill inte dra iväg Liam så vi sa att vi får ställa in det eller så får dem komma hit och grilla istället, vi får se vilket det blir. Nu är Patrik iväg och handlar lite, vi tänkte göra lite varma mackor till lunch :p

I torsdags efter middag kom gudmor kerstin på besök och med sig hade hon en lite koja till Liam :)



Höres :)

Ensam hemma :(

Japp då sitter man här själv efter att ha lämnat Liam själv på dagis, kom en och annan tår när man gick därifrån, inte från Liam utan från mig, usch det är så sjukt jobbigt att lämna min lilla älsklings plutt. Han såg lite fundersam ut när jag gick, men han stod så fint vid grinden och vinkade!
 
GUD VAD JAG ÄLSKAR HONOM!
Det gör så ont i mitt hjärta, så mycket älskar jag honom.

Hoppas denna timmen går fort så jag kan hämta hem honom igen. Jag vet det är nyttigt för honom att vara där och allt det, sen är det även skönt för mig att få lite tid för mig själv, men kan ändå inte hjälpa att känna ångesten av att vara ifrån honom!

Kan inte fatta att Liam blev 15 månader igår redan, inte längesen han låg i min stora mage :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Grattis gudmor Kerstin!

Har haft så mycket att göra så har helt glömt bort att gratta Liam & Patriks gudmor Kerstin den 10 maj fyllde hon 65 år :)

GRATTIS!

Tävling!

Jag är med och tävlar om en chubby angel hos http://zarlei.com/tavling-vinn-valfri-chubby-angel/ var med du oxå :)


Tävling!

Jag är med och tävlar om ett par barbabyxor hos http://madebymadeleneeriksson.blogspot.com/ var med du oxå :)


Tävling!

Jag är med och tävlar om ett par grodbyxor hos http://www.alskadehjartegryn.blogspot.com/ var du med oxå :)



STOLT MAMMA & PAPPA :)

Ja det är bara förnamnet på vad Patrik och jag är just nu! Redan idag lämnade vi Liam själv på dagis eftersom dem igår sa att han är så självständig, så dem ville prova redan att vi lämnade honom, och så bra det hade gått idag :)  Ojojoj vad man är stolt över sin lilla kille! Han gråter aldrig, inte ens när han klämde sin fingrar idörren idag på dagis, mammas tuffa kille. Idag var vi där mellan 9,45-11,15, och vi satt i fikarummet mellan 10,20-11,15, medans Liam var med dem andra barnen ute och lekte. I morgon blir det samma tid, men imorgon ska jag bara lämna av honom sen ska jag gå iväg till kl. 11,15, usch tycker det är så sjukt jobbigt, men Liam älskar det!

Igår var mamma (mormor) här hela dagen och när Patrik slutade skulle vi åkt och handlat lite saker till Liam på ToysRus, men vi hann inte för mamma skulle passa en tid, men han ska få en gunga, rutchkana och så väljer vi mellan ett lekhus eller en byrå!

Jag är så jäkla sugen på att åka till Väla idag, känner att vi alla tre behöver massor med nya saker. Nu när Liam går på dagis har jag märkt att han behöver andra mer slitstarka byxor än alla dem han har!

Nej nu ska jag käka lite, Liam sover redan, han blir helt slut av att vara på dagis!

Tjingeling :)

Oj oj oj!

Ja jag säger bara oj oj oj, min tid räcker inte till längre, men ska försöka skriva lite vad som hänt, dock väldigt kortfattat då jag är väldigt dålig, influensa, samt så ska jag ringa en hudläkare pga. min utslag som är 100 gånger värre nu än innan!!! Någon som vet en bra hudläkare?

Som sagt så åkte vi ner till Kävlinge och träffade min mamma ( Liams mormor ) i fredags, började med att jag fick klippt mig, så jäkla härligt, sen fixade vi lite i min mormor och morfars hus, därefter körde vi till min mormor och morfars grav, snart 1 år sen morfar gick bort och jag har inte varit där sen begravningen! Gud så fint där var med stenen och allt vi beställt ( jag som valde )! Därefter blev det en tripp till Center Syd, bytade kläderna Liam fått av mormor innan till rätt stl. dessutom fick han ännu MER kläder av henne, just nu orkar jag inte fota men det kommer bilder på ALLA kläderna sen :) Tusen tack mamma för allt!

I lördags begav vi oss ner till Malmö och Folkets Park, tog upp mamma på vägen och i parken träffade vi min syster och hennes kille :) Gick lite runder och kollade, käkade lite frukost på en gräsmatta, sen fick barnen ( läs Patrik & mamma ) roa sig lite med ett spel där det är en klo som man ska försöka ta saker med, vi fick tag på 3 st piggiga bollar, och gissa vem som blev överlycklig av dem, jo Liam han bara älskar bollar :) Blev även två nallar till Liam, vi hann även med att börja spela minigolf, men slutade efter ett par hål då vi insåg att det skulle ta hela dagen att gå igenom alla hålen då vissa inte vart så bra som mig :p Kollade även på lite djur där samt gungade lite. Därefter körde vi till en supermysig restaurang vid ribban i Malmö, där vi blev bjudna på oxfilé av min mamma... MUMS :p

I söndags gjorde vi inte så mycket, blev en runda på förmiddagen till lekpalatsen i folkparken och på eftermiddagen blev det bus i trädgården! Jag hann även färga mitt hår lite blondare igen.

Idag var Liams första dag på dagis och det gick bra, han var där mellan 10-11, när vi kom hem var han helt slut. På eftermiddagen gick vi till AF och skrev in mig sen fortsatte vi till farmor, där även Patrik mötte upp oss när han slutade, sen blev det en runda till CG. Nu sover Liam sen 1 timme tillbaks och Patrik är ute med Isa. I morgon kommer min mamma hit samt så ska Liam på dagis mellan 10-11. Jag ska även försöka få tag på en hudläkare!

BILDER KOMMER IMORGON ELLER I ÖVERMORGON!!!

Natti natti!

Besöksrekord :)

Så jäkla kul, jag hade besöksrekord igår :) Trodde att folk hade lessnat att läsa min blogg då jag inte skriver så ofta längre, men tji där fick jag!

Igår vid 10 tiden gick Liam och jag till Gläntan, skulle träffa Tina, Caroline och Isabelle där! Blev massa bus, men vi kollade även in lite kläder, men tyvärr hittade vi inget, men det behövs inte för Liam har så sjukt mycket kläder redan... psst men säg inget till Patrik :P

Idag åker vi ner till Kävlinge, min gamla hemby, ska träffa mormor och så ska jag klippa mig ( över 1 år sen sist ). Berättar mer sen och det kommer nog lite bilder också :)

Nu ska jag äta lite innan vi ska åka!

Ha en bra dag!

Ortopeden!

Idag var vi så hos ortopeden med Liam om hans fötter, men läkaren sa att hon trodde inte det var någon fara utan han kommer växa ifrån det :) Känns väldigt skönt att ha kollat upp det iallafall, eftersom jag har själv problem fötter!

Idag kom även farmor förbi en sväng med en ny solhatt till honom eftersom dem ville att han skulle ha det på dagis! ( kommer bild på den)

Liam fick även ett stort paket häromdagen av min mamma, hans mormor med massa fina kläder, dock var det fel stl. så innan jag visar dem tänkte jag se om jag kan byta stl.

Imorgon ska Liam och jag kanskke med farmor, Caroline och Isabelle till Gläntan och se om man kan hitta lite kläder där, sen blir det nog lite bus med :)

Nej nu ska jag kolla lite tv.

M du ska veta att jag tänker på er hela tiden,  jag finns här det vet du!

Hej svejs!

NELLIE DU ÄR SAKNAD!

I natt kl. 3 somnade Nellie in, hon orkade inte kämpa mer :( Mitt hjärta brister och mina tårar forsar ner för mina kinder, vet att Nellies mamma och pappa har det fruktansvärt nu och jag vet hur önskad hon var, men jag vill ni ska veta att jag finns här, nu och föralltid!


GRATTIS ÄLSKLING....

på din 27års dag idag, älskar dig så otroligt mycket!




Nähä det blev inget dagis denna veckan ändå! Fick precis ett samtal från dagis, tydligen är Liam fröken sjuk och kommer vara så resten av vackan så vi får börja om på måndag igen :( Lite tråkigt när man har ställt in sig på det, men men inget och göra åt det, vill ju inte att han ska ha en massa olika fröknar som skolar in honom!

Har ju helt glömt och berätta att vi fick ett samtal igår från ortopeden om att dem hade fått ett återbud så om vi ville kunde vi komma imorgon onsdag, så imorgon kl. 13,45 ska vi dit :


Vad ska man göra idag då istället, jäkla regn :(

hej svejs!

Snabbt inlägg bara!

Som sagt så åkte vi till Väla och skopunkten idag när Patrik kom hem från jobb! Liam fick sina gummistövlar stl. 20 och regnkläder med bamse :)








Imorgon ska vi vara på dagis mellan 10-11, får se vad Liam tycker om det!

Imorgon fyller min käre sambo 27 år :)

Natti natti!

Dagis!?!

Så nu har Patrik och jag varit på samtal på dagis, känns lite si o så, vill verkligen inte lämna min lilla kille, fast jag vet han kommer ha superkul! Vi pratade på vägen hem om att vi ska kolla på Peter Lund, och se hur där e! Sen allt vi måste köpa nu med, regnkläder, stövlar, extra strumpor och byxor, ryggsäck, usch ja en farlig massa! Medans vi var där passade farmor Liam och det hade gått superbra, men han var helt slut när vi kom hem så jag fick lägga honom redan vid 11 idag :) Tack för hjälpen! Vid 11,30 kom Tina igen och med sig hade hon en gräsklippare till Liam... så ännu ett ljud vi ska störa oss på :) Men tusen tack ändå, Liam kommer gilla den! Usch nu sitter jag här och bara funderar och tänker på hur allt ska bli med dagis och vilka tider vi ska ha, om han ska sova där eller inte! Patrik vill han ska vara där 3 dagar i veckan i 5 timmar och då ska han sova där isåfall, men jag tror inte han kommer till att kunna sova där så vi får se! Sen känner jag lite oro med eftersom han ska gå med barn som är upp till 4 år och vi såg även massa saker (små saker) som han kan stoppa i munnen och vår lilla kille älskar ju att stoppa allt i munnen så jag är lite orolig, men men det löser väl sig!



Vi får se om vi åker till hbg och väla idag när Patrik slutar för behöver handla en del saker nu ju samt så ska vi köpa en skrivare, efterom jag måste skriva ut mina ansökningar. Sen har vi även börjat planera vårt plank som vi ska börja med snart in till grannarna!

Nej nu ska jag käka lite innan Liam vaknar!

Kram kram

I morgon...

börjar allvaret, eller rättare sagt på tisdag, eftersom Liam inte ska med till dagis imorgon utan Patrik och jag ska dit själva och prata lite :)

Ojoj vilken underbar vecka jag/vi haft, vädret har varit toppen så man har kunnat vara ute sjukt mycket! Tänkte ta en liten tillbaka blick på veckan som gått :)

 I måndags var Liam och jag bara hemma och busade på förmiddagen, vid 15 kom Patrik hem då jag skulle till tandläkaren. Medans jag var där körde Liam och Patrik hem till farmor och lånade deras släp och körde till Ivan Pålson för att köpa fler plankor till vårt staket, men dem hade inte det, så när jag kom cyklandes hem från tandläkaren var dem klara att hoppa in i bilen så vi fick åka till hbg och köpa istället! Väl hemma igen fick Liam sin gröt och sen var det dags för honom att sova och vi gick ut för att fortsätta på staketet.


På tisdagen kom farmor förbi och busade med Liam hon hade även köpt lite nya kläder till honom :) Tusen tack! Annars kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde mer än att på kvällen blev vi äntligen klara med staketet :) Jippi!!!

 Shortsen han fick av farmor även en tröja som kommer bild på!

 Innan, ruttet och ogräs :(

 Ett av varje :)

 Efter fast med ogräs!

                                                


 Klart utan ogräs :)


Onsdagen blev vi klara tidigt och gick ut redan innan kl. var 10, ringde till Patrik och frågade om han ville säga hej till oss när han ändå körde till träningen, men han körde tydligen en annan väg än vi gick :( Men 5 min efteråt så ringde han och sa att han hoppade träningen, så vi gick och hämtade Isa och gick ner med henne till fotbollsplanen vid Sjöcrona, där träffade vi även på gudmor Kerstin så hon busade lite med Liam. När vi hade lämnat av Isa hemma igen gick vi ner till "korvaludan" och köpte korv med mos, och där träffade vi även på farmor. Efter vi hade ätit var Patrik tvungen att köra tillbaks till jobb igen och Liam och jag gick inom apoteket och köpte solkräm och nappar till honom! Väl hemma igen var Liam helt slut så han sov middag och jag gick ut och la mig i en solstol och solade lite :) Vid 14,30 efter lite middag gick vi ut igen, kunde ju inte sitta inne när det var så sjukt fint väder, så det blev en lång runda till ner till stranden och hamnen, gick förbi farmor men hon var inte hemma så vi gick till en lekplats precis bredvid och gungade lite, vid 15,55 gick vi till Patriks jobb och 16,05 hämtade han upp oss där, körde till CG och handlade lite, sen var det hem och ge Liam lite gröt sen fick han lägga sig. Jag började med salladen och potatisen medans Patrik fixade grillen samt lukade lite där ute, men mitt i allt skrek Patrik på mig att jag skulle komma ut, väl ute ser jag jag Tina och Börje och dem har med sig en sandlåda till Liam :) Tina har under en längre tid snackat om att hon ville köpa en sandlåda till Liam, och på tisdagen pratade hon och jag om att eftersom Börje är snickare kan han ju snickra ihop en mycket billigare än det är att köpa en och den blev mycket finare också! Tusen tack Börje och Tina för den fina lådan :) När dem hade åkte så blev det mat och lite gott att dricka!



   Kul o gunga :)  Liams kräm o nappar!

På trosdagen gick vi även ut vid 10 tiden och bara mös i den fina solen, både onsdagen och torsdagen var det sjukt varmt. Vid 12 gick vi hemåt och då kom även Patrik hem, så Liam och Patrik gick och la sig ett par timmar, medans jag gick ut och solade i trädgården :) När killarna sen vaknade tog vi cyklarna och cyklade hem till farmor och "farfar", där blev det en massa bus och han började även gå mycket mer själv :) Blev även lite fika! Vi var även på en lekplats bredvid och busade! Tiden sprang iväg och vid 16,30 cyklade vi hem för att ge Liam lite mat och lägga honom i en timme för att sen åka ner till "Jouren" och äta med Tina och Börje, därefter körde vi ut till lerberget och kollade på bålet som ALLA andra :) Blev även en mjukglass på "Bertas", träffade även en massa vänner där :) Därefter körde vi hem till oss och drack lite kaffe och dem körde hem vid 22,15-22,30 tiden och då blev det sängen och tv tittande!

     

I fredags åkte jag till Väla när dem öppnade vid 10, blev en massa shoppande till oss alla tre :) Liam fick 5 par shorts, jag fick en tröja, ett par leggings och ett par byxor och Patrik fick ett linne :) Medans jag var där städade Patrik här hemma sen cyklade han och Liam hem till farmor ett tag! På kvällen blev det massa bus i trädgården!

  

 



I går lördag åkte Patrik till tippen vid 8 tiden och slängde vårt gamla staket och våra buskar, han skulle även ta med sig sand hem till Liams sandlåda men då visar det sig att dem slutat sälja det där, så tyvärr blev det ingen sand. Vid 10 tiden när Patrik var hemma igen gick vi ut i trädgården och busa medans Patrik tvättade bilen. Vid 12 var det dags för Liam att sova middag och jag gick ut och solade medans Patrik fixade och donade i trädgården. När Liam vaknade körde vi till CG och handlade. Till middag blev det parisare :) MUMS! Efter maten gick vi ut och busade med Liam i trädgården och då helt plötsligt gick han själv hur länge som helst och hur långt som helst, han bara gick och gick och han tycker det är så sjukt kul :) Vid 18 tiden kom Tina och Börje så dem fick se hur duktig han var, Börje skulle hjälpa oss med vårt dörrlås (gick inte att låsa innefrån,endast utifrån). Vi fikade och busade lite med Liam!

 Inte lätt o ta bild när dem går!  

Idag lekte vi bara inne på förmiddagen. När Liam sov middag satt jag och solade medans Patrik brände plattorna på ogräs. På eftermiddagen åkte vi hem till Kerstin och Tommy, blev en massa bus och fika. Liam visade även för dem hur bra han går nu :) Kerstin hade även köpt en sopborste till Liam så han kan hjälpa Patrik i trädgården :) Vid 16 tiden körde vi och på vägen hem körde vi inom ICA och handlade lite. Ikväll har Liam badat och vi har även hunnit grilla innan regnet kom!

   Liam sitter på en liten stol :)



Tänkte även passa på att gratta lilla Nellie som kom till världen i v 26, endast 1162gr och 38 cm lång, så klart säger jag stort grattis till hennes mamma och pappa med! Vet ni har en tuff och oviss framtid, men jag vet att hon kommer klara det :) Tänker på er! PUSS

Nej nu ska vi upp i sängen och mysa :)

OBS! Kommer bilder på alla kläder imorgon :)


RSS 2.0