Åhhh mitt hjärta är helt underbar <3

Gud jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar Liam, just nu är han så underbar, han vill gosa och pussas och han är inte allt så busig som han varit innan, jag älskar verkligen honom över allt annat!!!!

Innan har jag inte velat ha fler barn just nu men eftersom Liam blivit så pass mycket "större" om man kan säga det så, han är väldigt duktig och orden börjar komma mer och mer, idag sa han *sönder* åt en sak som gått sönder, så nu börjar jag känna mer och mer att jag snart vill ha ett syskon till honom, men bara för det innebär det inte att vi ska ha det och NEJ jag är inte gravid!



<3 UNDERBARASTE SOM FINNS <3


Helt underbar dag <3

Idag fick jag lite sovmorgon, jag fick vakna av mig själv varken klockan eller Liam väckte mig :)

Patrik hade fått åka ner på jour jobb inatt kl.2 så han kom hem till middag då han hade sovtid. Strax efter P hade kommit hem kom gudmor Kerstin, vi körde ner till Liten Sikrot då dem skulle ha 50-70% rea på alla sina kläder från och med idag, jag köpte ett par jeans och en nova star hoddie till Liam sen fick han en gangstar jacka av Kerstin som han ska få i födelsedags present av dem nu när han fyller år! Därefter körde vi vidare till barngarderoben, men där hittade jag inget så vi körde vidare till kakboden och satte oss och fikade där, utanför spolade dem isen så när vi fikat klart gick vi bort med Liam så han fick känna/se på isen. Väl hemma fick Liam lite mat sen åkte Patrik, Liam och jag till Väla och IKEA, blev inte så mycket shoppande då jag ej hittade det jag var ute efter bland annat sänglådan fanns inte längre på IKEA så ska leta vidare efter en sån, men köpte ett par svarta jeans till Liam inne på PO.P!

Jag har haft en helt underbar dag med andra ord och Liam har växt så i mina ögon sen vi slutade med att sova middag, han är inte lika stirrig och busig längre (klart han gör hyss än, men inte lika mycket), tycker det var ett bra val att sluta med det även fast många tycker vi gjort det för tidigt att han är för liten, men tror Patrik och jag som Liams föräldrar vet vad som är bäst för honom!

Jag har även börjat bli lite små sugen på en liten till, men tror nog det får vänta ett tag med det då jag först vill gå ner lite i vikt samt ha ett jobb, och sen måste jag ju övertala P  med :)

Just nu sitter jag här själv igen då P fick åka ner på jobb och hjälpa till då det strulade, hoppas han snart är hemma igen!

* Idag blev lille Maximilliam hjärt op. och jag hoppas verkligen det gick bra..... jag tänker så oerhört mycket på dig Madde och din man och självklart era familjer, tycker ni redan fått gå igenom så otroligt mycket, när ska mardrömmen ta slut för er?!? Jag önskar och ber för att ni snart ska kunna ta hem er lilla Max och bara njuta så som man ska få njuta när man fått en liten bäbis <3 *


100124

Igår var vi på minisim och som valigt gick det superbra, vi stannade även kvar efteråt och badade ett tag. OM någon vill komma och kolla så är det på lördagar mellan 10,30-11,00!

Imorgon ska vi åka till Väla och IKEA, ska kolla på lådan som man kan ha under Liams säng bland annat! Kommer även imorgon att shoppa lite kläder :) vad får ni veta imorgon då det är lite lite hemligt än :P

På tis/ons kommer min mamma äntligen hem från Thailand, som jag saknat henne <3 Tycker synd om henne då hon varit ganska dålig där nere, ska bli skönt och få hem henne och se alla bilder och allt hon shoppat och samlat på sig, hon sa att hon kanske inte kommer genom tullen ens :P Men är lite orolig då det ska komma väldiga mängde snö natten till onsdag samt hela dagen på onsdag så jag hoppas dem kan landa ändå!

Fick även veta i torsdags att vår soffa har kommit, emn eftersom P har jouren kan vi inte hämta den just nu :(

I fredags var Liam och jag ute och gick i byn med Amanda och Emma i över 2 timmar :)

Måste även säga att det går superbra med Liam nu när han inte sover middag längre heller :) Han har även börjat säga fler och fler ord så nu säger han mamma, mormor , farmor, bollen och många fler så underbart kul <3

Kram kram <3

* Sänder även en tanke till madde och hennes man och familj*

Önskelista!

Eftersom alla tycker det är så svårt vad dem ska ge Liam så tänkte jag göra en lite önskelista!

Duplo funkar alltid typ:

 Flygplats
 Buss
Eller något annat han inte redan har!

Presentkort och/eller pengar till kläder/skor gärna på väla om ni köper presentkort!

En vit stor låda att ha under sängen... finns att köpa på IKEA!

Det var lite saker mer kommer jag inte på just nu :)

Kram <3

Sova middag = naj naj!

Pust, stånk och stön, ja nu sover inte Liam middag längre utan han är uppe hela dagarna fram till kl.18-18,30, funkar faktiskt väldigt bra, men mycket mer jobb för mig! Har även ändrat tiden på dagis så nu är han där mellan 8,30-13,30 så nu är det fritt fram och komma och besöka/leka med honom precis när ni vill :) Den senaste tiden har han verkligen inte velat somna på kvällarna men nu somnar han direkt hör inte ett knyst från honom när han lägger sig!

Annars vad har hänt..... jo jag söker massa jobb, känns väldigt bra, nu hoppas jag bara någon vill höra av sig!

Måste även säga stort grattis till Madelene och hennes man som i sön 17/1 kl. 23,39 fick en liten Maximilian - tror han var 48cm lång och vägde ca 2900gr, dock slutade han andas så han blev lagd i en respirator, men pratade med Madde idag och tydligen skulle dem försöka koppla ur den ikväll så jag hoppas allt gått bra - säger även grattis till Nellie som blev storasyster <3

Nej har väl inte så mycket mer att berätta!

Puss & Kram <3


Vill ha sommar!

Åhh nu har det kommit ännu med snö inatt..... och jag som bara vill ha sommar nu, e så avis på mamma och syster som är nere i thailand och bara njuter!

I går var vi och badade med Liam igen, han bara älskar vatten ju, men nästa lördag börjar vi i simskolan igen!

I lördags var vi en runda till Ica Maxi i hbg då dem hade 20 års jubileum, köpte lite smått o gott bland annat två snygga kuddar till den nya soffan, Liam fick så klart en leksak han med (visar bild sen)!

Igår kväll satt jag och kollade på gamla foton från när Liam var liten bäbis, gud vad tiden gått fort och vad han har förändrats, är sjukt sugen på en liten till, men som jag/vi sagt innan.... jag ska ha ett jobba samt så vill jag gå ner en del innan med, tycker man ska tänka sig för när man skaffar barn och inte bara skaffa, mycket som ska funka samt så ska man ha råd med, man ska kunna göra saker både för sig själv och sitt/sina barns skull! Men vem vet blir kanske en liten till senare i livet <3

Fick lite sovmorgon idag, kl. 9 vaknade vi, men idag verkar det inte som Liam vill sova middag alls, kl. är 14,35 och han sover fortfarande inte!

Har som sagt velat länge nu om var och hur jag ska börja träna, tänkte ju först börja simma, men eftersom tiderna inte alls passar mig så får jag hoppa det, men jag kommer nog att skaffa träningskort på lifestyle, dock kostar det 4500kr/år, men man ska ju satsa på sig själv och just nu mår jag inte alls bra, trivs inte alls med min kropp, har alltid varit väldigt vältränad och legat på 49-65kg, så nu finns det inga ursäkter längre utan bara att sätta igång!

Hej svejs <3


Ny soffa :)

Glömde ju berätta att vi har beställt en ny soffa som förhoppningsvis ska komma i veckan :)


Pratade även med mamma idag och dem har det helt underbar i thailand, dem har redan shoppat ganska mycket :)

Vill även passa på att önska min underbara gumma M lycka till  <3 (föder vilken dag som helst)


100113 = 23månader

Nu är det verkligen ett tag sen jag skrev här, men ska försöka ta tag i det igen nu när det mesta har lagt sig efter flytt och jul!

Idag blir vår älskade lilla/stora plutt hela 23 månader -  endast en månad tills han blir 2 år, tiden har gått så sjukt fort!

Julen var trevlig vi hade mamma och syster här på kalkonmiddag, blev en hel del julklappar både till Liam och mig :) På kvällen åkte vi hem till Patriks och Liams gudmor Kerstin och hennes man Tommy i Lerberget som hade julen detta året, även här fick Liam sjukt mycket julklappar :) När vi skulle hem fick vi knappt plats med alla sakerna i bilen. Tänkte visa er vad Liam fick men får bli lite senare.

Vi stor trivs i vår nya lgh helt underbar dock lite dyr.... men vi håller våra ögon öppna på annat så vi får se vad det blir, kanske köpa eller så hyr vi ett tag till!

Min mamma och syster åkte till Thailand nu den 10 januari och jag är så avis, skulle ju åkt med dem, men eftersom jag går på a-kassa så får man inte åka iväg... eller jo det får man men man får ingen ersättning dem dagarna och dem ska vara borta i 16 dagar! Får hoppas dem kommer hem med massa saker till oss istället :) Sen har vi sagt att vi ska åka dit kanske nästa år, vi får se! Det är ganska kul för min/vår mamma har ALDRIG flygit innan och så väljer hon thailand av alla ställen att åka till först typ 12 timmar på flyget :p

Nyår hade vi Emma, David och Amanda här på lite middag... väldigt trevligt!

Vad har annars hänt, varit ute och åkt pulka, varit och köpt en snowracer till Liam (supersvår och få tag på), varit på busfabriken några gånger, annars är det de vanliga i vardagen.

I fredags var P hemma så jag passade på att åka till Väla för lite egen tid, blev lite shopping både till mig och till Liam, var på PO.P rea bland annat!

Liam fick:




Från PO.P:







Köpte även en klocka på Ur&Penn till Liam



Till mig sj köpte jag tre par leggings, ett par svarta, ett par gråa och ett par i jeans färg, blev även lite smink, strumpor, ett fräckt skärp samt denna fräcka rosa tröja :)


Jag är inte mycket för rosa annars men denna är så fräck :)

Nej det får vara allt för denna gången hoppas jag hinner visa dem andra bilderna sen!

*JN*


RSS 2.0