Lördag & Söndag

Ojojoj vad dagarna går fort och ännu fortare nu när man fått barn, man hinner ju bara hälften av vad man skulle vilja hinna!

I går lördag var vi i Malmö och hälsade på min syster. Vi gick ut en sväng på stan o strosade runt i lite affärer tillsammans med alla andra MÄNNISKOR - Hjälp! Vi hade tänkt äta lite lunch ute på stan men tyvärr blir det inte alltid som man tänkt sig då det var kö till nästan alla ställen, så istället sa vi att vi kör till midhem o käkar på McDonald´s och sen kör vi en sväng till NetOnNet för vi skulle kolla på en kamera. Men väl där och efter mycket velande så bestämmde vi oss för att vänta o kanske köpa en lite bättre/dyrare kamera senare!. Tack systeryster för en underbar dag!

Idag körde vi iväg till CityGross innan middag och storhandlade, vi hade tänkte göra köttbullar. När Liam sommnade vi 12 började vi rulla och steka och det blev hela 125st, så nu har vi till några middagar! Nej det får vara allt för idag, nu blir det till att leka med Liam och skala potatisar och göra sås.

Tack o hej leverpastej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0