DAGISPLATS, BABYSIM, VÄLA, HEMBYGDSPARKEN OCH GRILLA :)

I fredags efter babysimmet körde vi in till väla och lämnade in vår barnvagn, fick låna en annan, men så klart var den lite större, men skitbra och köra samt smidig och fälla ihop och ha i bilen, men tyvärr större än vår egen, så det blev inget cykelköp :( Men tanken är att dem ska ringa imorgon (måndag) och berätta hur det blir med vår vagn och om vi får hämta hem den så kommer Patrik köra in själv och samtidigt köpa med sig cyklen hem då :) Fick även shoppat lite saker till liam på H&M och Lindex, han fick en ny vårjacka, en tröja samt matchande strumpor och ett par shorts, allt utom jackan funderar jag på att lägga i hans påskägg :)

 Mycket snyggare i verkligheten!  

I fredags fick vi även hem ett brev där det stod att Liam fått dagisplats from 18maj :) Så han ska börja på Brorsbacke, men vi funderar på att byta till Peter lund, jag tycker det verkar mycket bättre, men vi får se, närmare till patriks jobb också!

I lördags på förmiddagen kom Liams gudmor förbi en sväng, så dem busade ett tag innan vi skulle bege oss till hembygdsparken i Ängelholm, vädret var sjukt skönt kom upp i hela 17 grader, vi gick där en sväng och matade ankorna och kollade på alla djuren, träffade även Emma, David och Amanda mfl. dem satt och grillade korv och Liam fick smaka en bit (superglad blev han)! Liam var helt slut när vi körde hem så han somnade i bilen... sötnos :) Väl hemma körde vi inom CG och handlade lite korv och hotdog bröd, så det blev lite grillning och Liam älskade det :)

    



Idag har vi varit en sväng på Väla igen, skulle hitta några mössor till Liam på PO.P, men dem bruna var helt slut och dem blå fanns ingen stl; typiskt! Skulle även kolla in någon ny leksak till honom, men vi hittade ingen :( Nu sover Liam och jag tänkte sätta mig och kolla lite tv!

Ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas att dom får rätt på vagnen till er.. Va kul att ni fått papper om dagisplatsen, dom börjar bli stora våra pojkar :) Härlig dag i Hembygdsparken, man skulle kanske ta en sväng dit!

2009-04-05 @ 21:03:20
URL: http://familjenengstrom.blogspot.com
Postat av: Anna

Tack snälla!

2009-04-06 @ 08:54:45
URL: http://familjenengstrom.blogspot.com
Postat av: Anonym

Så söt liten trött kille...det är jobbigt att vara på äventyr!!

2009-04-07 @ 10:31:44
Postat av: Liams mamma

Ja det är han! vem är det som komenterat?

2009-04-07 @ 10:37:14
URL: http://detbastasomfinnsliam.blogg.se/
Postat av: Cattis

Så sött han sover i stolen :)

2009-04-22 @ 13:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0