PÅSK & LÅNGLEDIGT :)

Igår hände inte så mycket Liam och jag var inne på förmiddagen och busade, han sov som vanligt mellan 12-15! Patrik kom hem kl. 15,55 så då började jag på maten, sen åt vi alla och Liam älskade det :) Därefter tog vi på oss och gick ut en runda, gick uppom Quick Corner och köpte oss varsin mjukglass, årets första! Vi vände även vagnen igår, så nu sitter Liam framåtvänd!




Idag hade Patrik tagit ledigt så han är ledig i hela 5 dagar nu ( tor, fre, lör, sön o mån). Vid 9 tiden körde Patrik in för att hämta hem vår vagn ( fick en ny) samt köpa vår cykel, han var hemma igen vid 10,30, då satte han på cyklesitsen och skruvade ihop cyklen så nu är det bara för oss att ta en tur senare! Just nu sover Liam och Patrik är och tränar.


Imorgon är det inget babysim eftersom det är en röd dag, men kan vara skönt och ha en fridag, även fast Liam älskar det!

Om dagarna så älskar Liam att springa runder med sin gåbil och jaga oss :)

  

Kommer förmodligen lite bilder sen på vår cykletur, Liams första cykeltur!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Härliga bilder! Hoppas att ni får en trevlig cykeltur.. :)

2009-04-09 @ 13:46:09
URL: http://familjenengstrom.blogspot.com
Postat av: Anna

Tack! Det är jacka och byxor i flecce.. Mamma köpte den till honom på marknaden i höstas! Det är från Alfons :) Så jag gissar på att den går att hitta nu på vårmarknaden med! Dom som säljer en massa Alfons och Milla kläder!

2009-04-09 @ 21:22:50
URL: http://familjenengstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0