SAMMANFATTNING

I torsadgskväll cyklade vi ut en sväng ( Liams första cykeltur), cyklade nerom stranden och hamnen. Cyklade även inom ICA då min mamma skickat ett paket till oss :) Hon hade köpt det största påskägget som finns och i låg en massa godis och en ny jeansjacka till Liam, skit cool :) Tusen tack!





Leksaken Liam fick av oss :)


I fredags kom gudmor Kerstin och hälsade på, med sig hade hon en brandbil, ett påskägg fullt av godis samt 100kr till Liam... kan ju säga att Liam älskar godis :) Tusen tack för allt! Vi käkade lite frulle och busade lite! På eftermiddagen körde vi in till Ikea, skulle kolla på ett nytt soffbord, men hittade inget :( Blev lite köttbullar med potatis och sås där och som vanligt älskade Liam maten.



I går lördags körde vi till hbg och skulle lämna tillbaks Liams hjälm då den ej passar, så körde till en cykelaffär och köpte en ny! Därefter körde vi till Härliga hem och kollade lite på soffbord, men lite dyra för får smak! Körde hem så Liam skulle få sova lite middag, men det ville han inte så vi tog upp honom igen och körde till CG och handlade och på kvällen grillade vi... supergott :) Liam som inte sovit en blund på dagen somnade vid 17,30 så vi fick äta i lugn och ro för en gångs skull. Liam sov någon timme men vaknade och stor grät och det är verkligen inte vanligt för vår stora kille så vi sa direkt att något var fel och när jag kände i hans mun hade tanden upptill vänster brutit igenom och dem andra tre som är på väg var väldigt svullna så han fick lite panodil och en flaska och lite mys i famnen sen gick vi upp och la honom igen och han somnade gott!

Det var tre dagar kortfattat :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt med cykeltur! Jeansjackan va superfräck!

Angående din kommentar.. Hoppas verkligen inte att han är allergisk. Han har träffat andra hundar innan men aldrig reagerat! Varken jag eller Mathias är känsliga mot det så vi blev ganska chockade! Men nu e det bra igen iaf!

2009-04-12 @ 16:05:11
URL: http://familjenengstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0