SVENSKE KIDNAPPADE BABY THOR!

Jag har ett tag nu följt jakten på svenske kidnappade baby Thor, vars mamma är svensk! Thors mamma har ensam vårdnad över sin son!

Vi måste hitta försvunne Thor Danielsson Wang, 1 år!

Den 14 februari 2009 så försvann den svenske medborgaren Thor Danielsson Wang, 1 år, under ett umgänge med sin pappa i Kalifornien, USA. Risken är stor att pappan redan har lämnat landet med barnet, ev. till Argentina eller Taiwan. Hans svenska mamma Mia Danielsson har ensam vårdnad om pojken och ammade honom fortfarande när han försvann. Både mamman och barnet står folkbokförda i Sverige. Det har nu gått 7 veckor och Thors fall verkar ha fallit mellan stolarna. Nästan ingenting görs! De amerikanska myndigheterna säger att det är Sveriges ensak att hjälpa sina egna medborgare men de svenska myndigheterna (UD) säger att detta inte är deras problem. Vi som skriver under den här namninsamlingen kräver därför att UD omedelbart agerar i frågan om Thors försvinnande och att svensk polis engagerar sig i fallet. Vi accepterar inte att våra svenska medborgare ska behöva finna sig rättslösa och hjälplösa långt borta i ett annat land. Vi måste omedelbart hjälpa till att hitta den lilla pojken så att han får återförenas med sin mamma bums!



Texten & bilden är lånad från denna sidan http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3187 , gå in och skriv på med ert namn för att hjälpa till att hitta baby Thor! Ni kan även läsa lite om vad som händer på denna sidan http://caluas.blogspot.com/ , jag har skrivit på gör ni det också! Ju fler som hjälps åt för att hitta honom desto större chans att han kommer till rätta igen och det är hos hans mamma!

Jag uppmanar alla att göra ett eget inlägg om baby Thor i sin blogg!





Kommentarer
Postat av: Mamselamsen

Tack snälla, för att du hjälper till!

2009-04-08 @ 13:51:33
URL: http://mamselamsen.blogspot.comejzn

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0