Tack....

ja jag måste tacka alla som kommit med förslag om vart vi kan hitta ett par skor till Liam! Tyvärr hittade vi ej några Lacoste utan det blev ett par svarta Puma Ferrari skor - supersöta :)

Kan tyvärr nte berätta något om Busfabriken eller tropikariet eftersom vi ställde in båda sakerna och tänker göra det nästa helg istället, eftersom Peter och dem fick förhinder och min mamma och syster vart sjuka :(  men men vi ska dit på fre och lör istället :)

Så igår tog vi en slappe dag bara... hade svårt och få Liam till att sova middag, men till slut gick det, men han sov endast 1timme. På eftermiddagen kom hans gudmor på besök, som vanligt blev det massa bus och lek hon fick även se för första gången hur Liam ställde sig upp!

Idag städade vi på förmiddagen och på eftermiddagen körde vi till Väla och Familja för att leta efter skor till Liam som han ska få i ettårs present av sin farmor och låtsas "farfar", som jag skrev innan blev det ett par svarta Puma skor... TACK!

Ikväll har Liam tagit sitt vanliga lördags bad, han bara älskar att bada. Vi har äntligen fått reda på att babysimmet börjar igen den 7:de februari, ska bli så kul att komma igen igen efter ett uppehåll.

 Liam med sin nya skor :)   Måste ju provstå i dem

Kommer bättre blider imorgon på dem då kameran dog!

 En nybadad sötnos♥   Hihi   Älskar dig hjärtat

I torsdags eftermiddag hitttade jag vår buspelle med att han dragit ut massor av kläder från vår garderob.

                                                                             
    

Lika glad var han för det :)



Finaste killen på denna jorden, älskad av alla ♥

Ha en trevlig helg alla!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0