Skara sommarland m.m.

Igår rinde dem och sa att dem hade en tid till hudmottagningen idag kl. 9,15 till mig... äntligen jippi! Så nu har jag fått en massa piller jag ska ta i några månader så får vi se om det går bort... hoppas hoppas! Efter vi varit på sjukhuset så körde mamma och jag till Väla och Ikea och äntligen har jag fått köpt mitt armband från Thomas Sabo, köpte även en berlock "fyrklöver", fick 300kr av min mamma då jag använde mitt presentkort jag fått av P när jag fylde 30år, men det blev 1300kr då jag köpte nästan den dyraste berlocken (798kr), så jäkla nöjd är jag med det, nu vill jag bara köpa fler berlocker, men tyvärr är dem sjukt dyra så får vänta lite!


Berlocken jag köpte, kommer bild på hela armbandet sen!

I tisdags åkte vi ner till malmö och badade på Aqvakul, var helt oki, men tyvärr var rutchkanan stängd, så det var mindre kul, och deras restaurang var inte heller så bra, men vi fick badat lite iallfall :) Vi hann även träffa min syster en sväng!

Idag bokade vi hotell och 2 dagars inträde till skara sommarland, så på lördag kl. 06,00 åker vi upp där!

Imorgon ska vi åka på Röstånga marknad men min mamma :)

Fick i förra veckan veta att min andra systers man fått tillbaks sin blodcancer, han har haft det två gånger förut, första gången försvann det med cellgifter och strålning, men kom tillbaks och då krävdes det en benmärgstransplantation, som lyckades och han har varit frisk i ett antal år, men nu har han fått det igen :(

Snart blir Liam 18 månader och min mamma och syster planerar att vi ska ha ett kalas :p tydligen för dem ska köpa presenter till honom! Han skulle behöva en växa säng, men det vet jag att dem inte kommer köpa till honom iallfall!

Hej svejs :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Va skönt att du varit iväg med dina utslag! Vilken fin berlock, håller med om att det är hutlösa priser på dom! Hoppas att ni får det roligt på Skara sommarland :)

2009-07-23 @ 20:52:02
URL: http://familjenengstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0