SOLEN BORTA IDAG :(

I torsdags kom Patrik hem kl. 12 så vi passade på att städa, tvätta samt göra mat, blev pommes, karré och sallad! På eftermiddagen gick vi ut alla 4:a, var så underbart väder.

Igår körde vi en väng in till hbg för vi skulle kolla på massa saker som vi tänkt köpa, en cykel, cykelsits och hjälm till Liam då vi endast har en cykel nu, en handdammsugare med förlägning samt så gick vi inom babyland för att kolla på en ny vagn som Anna köpt och jag har även sett många andra med den och den verkar så praktisk då den knappt väger något samt så blir den mega liten när man fäller ihop den och så kan man hänga den på cyklen, så blir nog till att köpa en sån :) Därefter bar det av till sporthallen för det vanliga babysimmet på fredagar :) Som vanligt var Liam superduktig och Liams gudmor Kerstin kom även förbi och kollade och tog en massa bilder :)

Idag håller Patrik på att fixa lite i trädgården, klipper träd och ska ta bort vårt "staket" nät runt hela gräsmattan samt räfsa löv, men vi får se hur mycket han hinner idag! Vad som händer sen har jag faktiskt inte någon aning om än så vi tar väl dagen som den kommer, måste iof köra och handla, men som vanligt... VAD SKA MAN ÄTA!?!

Hajsvajs :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, var fanken tog solen vägen? Jag som hade tänkt ta en långpromenad nu när Mathias ändå jobba! Vagnen e TOPPEN! Vi tänkte köpt hållaren men eftersom Elias går själv så struntade vi i den.. Men praktisk! Ja.. det dä med maten.. ikväll hoppas jag att det blir GRILLAT! :)

2009-03-21 @ 11:40:49
URL: http://familjenengstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0