Grattis Tina!

Får väl börja med att säga grattis till "svärmor" som fyller år idag! Vi var hemma hos dem en snabb sväng för att lämna av en blomma vi köpt till henne, men stannade inte så länge då dem var bjudna på middag hemma hos Kekke & Gittan, men på söndag ska vi hem till dem för då ska dem bjuda på kalkonmiddag :)

Jaha vad har hänt den sista tiden..... Liam har fyllt år, jag har fyllt år, varit på minisim, shoppat en massa, haft besök och massa andra saker.

I söndags körde vi ner till min hemby och det är nog första gången jag hört Patrik säga något possitivt om den eller om man kan kalla det possitivt vet jag inte men iallfall....

P: Oj vad här finns många fina radhus med små trädgårdar, tänk om det funnits lite fler sånna i Höganäs.

Vi hämtade upp mamma och sen körde vi vidare mot Malmö där vi skulle kolla på en bli, men den var inget att ha så vi fortsatte till Lund för att kolla på en annan, men samma sak där... inget att ha, körde vidare till Din Bil där mamma köt en liten polo som hon skulle hämta, men eftersom det var bestämt att hon skulle hämta den på mån så gick det ej.

Igår körde vi iallafall ner till Svedala... en tur på ca 1 timme och 10 min... och där fann vi äntligen vår lilla bil som vi köpte... blev en liten röd golf.... så den ska P köra med nu istället för moppen han kört och tanken är ju att om jag får ett jobb så ska jag ha den, känns så skönt att ha två bilar nu så vi slipper slåss om saaben :)

I måndags blev Liam sjuk igen... feber och mega förkyld, hosta och väldigt slemmig.... tror det kan vara en på dagis som har RS-virus som smittat honom så vi har varit hemma hela veckan och trodde han skulle kunna gå imorgon men när jag tog tempen på honom i middags hde han feber igen så det blir till att stanna hemma imorgon med.... känns jävligt pissigt att betala 1260kr för 3 sketna dagar denna månaden, men vad gör man när dem blir sjuka.... men kan ju säga att jag är bra trött på det nu och hur fan kan man släppa sin son som är sjuk med RS-virus till dagis.... ÅHHHHH jag blir så jävla arg... ursäkta att jag svär!

Idag har iallafall mamma/mormor varit här hela dagen och busat med Liam, och när Patrik kom hem åkte mamma och jag ner till Liten Sikrot och shoppade lite kläder till Liam... blev 1 par jeans (från mormor) 2 st shorts och en huvtröja allt från NOVA STAR :)

 Jeans från mormor


 Allt det andra från oss :)

Har även köpt lite annat nytt till Liam.
Även lite fler olika velourbyxor har det blivit... även mormor har köpt lite nytt till Liam, men det får jag visa en annan gång.

Ska även försöka visa allt han fick i julklapp och nu när han fyllde år... men som sagt får bli en annan dag, nu ska jag snart kolla hokeyn med Patrik och bara mysa <3

Skänker även en tanke till lilla Max som ligger och kämpar för sitt lilla liv och till hans mamma Madde världens finaste människa och så klart hennes man och deras nära och kära, jag hoppas verkligen att allt går bra och att ni får komma hem och njuta med er lilla son <3 massa kärlek och styrka till er <3 och du vet jag alltid kommer finnas här för dig!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0