Idag är det....

precis en vecka kvar tills vi ska skola in Liam på dagis!

Jag vet att uppdateringen här i bloggen inte varit den bästa ett par dagar nu, men har haft världens bästa helg, och varkens velat eller haft tid eller orkat sitta här! Tänkte bertätta lite vad som hänt dem sista dagarna :)

Vi börjar med torsdag eftermiddag! Patrik kom hem vid 15,50 så vi kunde gå ner till folkparken och träffa Tina, Gittan och Kekke. Blev en massa bus där, åkte rutchkana, gungade, lekte i sandlådan, cuklade på cyklarna och gick en massa :) Vi hade det underbart där nere. Liam hade ju inte träffat Kekke och Gittan på nästan 4 månader heller! Efter parken åkte vi och handlade på CG, väl hemma åt vi lite sen var det dags att lägga Liam och vi gick ut och fixade på staketet!



Kekke & Liam leker :)

  

 

I fredags på förmiddagen kom gudmor Kerstin förbi och busade lite :) På eftermiddagen var det meningen vi skulle gå på sista babysimmet, men fick veta att läraren var sjuk, men vi åkte dit ändå och simmade med Liam (nästan hela basängen för oss själva, men precis innan vi skulle åka trillade Liam och slog upp sin överläpp och det blödde och läppen svullnade och blev större och större, så på badet var han inte alls sig själv! Kekke och Gittan kom dit ocj kollade, men det är möjligt det blir en gång till! Väl hemma sov Liam lite middag och vi gick ut och fortsatte på staketet! När Liam vaknade blev det lite bus i vår trädgård och på kvällen gick vi ut och fortsatte på staketet!

I lördags var det dags för vårmarknaden här i Höganäs och vi blev klara och gick ner där vid 9 tiden, eftersom på eftermiddagen går det inte att komma fram med barnvagnen. Blev lite munkar och godis, även ett Alfons Åberg set till Liam.



Efter marknaden gick vi till systemet och handlade lite gott att dricka, fortsatte hem mot farmor och "farfar", och hemma hos dom fanns även Kekke och Gittan, som vanligt blev det massa bus och lite fika där :)

   
 Liam sparkar boll :)

När kl. närmade sig 12 begav vi oss hemmåt igen, inom ICA och handla lite gott till grillningen. Väl hemma var Liam helt slut så han sov middag bra länge, och vi gick ut och fortsatte på staketet! På eftermiddagen cyklade vi ut en sväng och hamnade hemma hos farmor igen! På kvällen blev det grillning och sen fick vi fortsätta med staketet, nu känns det som vi snart är klara :)

Igår söndag åkte vi en sväng till Siba och Skopunkten, tyvärr hittade jag inga skor, men Patrik fick en ny rakmaskin! Innan vi åkte hann jag även med att färga håret, jag vill ha tillbaks min blonda färg, tyvärr tog det inte så bra som jag ville pga att jag hade så mörkt nu, men ljusare blev det och jag tänker färga det en gång till om ett tag, så jag blev ganska nöjd ändå :) Hemma igen sov Liam middag och vi gick ännu en gång ut och fixade staketet, nu ät det bara en del kvar och den hoppas vi att vi ska hinna med idag eller kasnke imorgon, för idag ska jag till tandläkaren och Patrik ska åka och handla mer virke! Även denna kvällen cyklade vi ut en sväng på kvällen och även nu hamnade vi hemma hos farmor och även nu var Kekke och Gittan där :)

 Liam äter kex :)  

Igår fick även Christina och Jesper (Gudmor Kerstin och Tommys son) en lite flicka :) Super grattis! Får även passa på att gratulera Kerstin och Tommy som nu är farmor och farfar :)


Lånad bilden från webbisar!

Jag måste även berätta att nu är baby Thor hemma i sverige igen, han och hans mamma kom hem i lördags :)

Nej nu ska jag fixa till mig lite för snart ska jag till tandläkaren!

Ha en underbar dag i solen, kommer vi att ha!

Tävling

Jag är med och tävlar om denna söta tunikan från http://www.storebyme.se/  hos http://alexandradr.blogg.se/2009/april/tavl var nu med också :)


SHOPPA SHOPPA SHOPPA :)

 I går kom Patrik hem vid 15 tiden eftersom han hade sovtid, så vi hoppade in i bilen och körde först till Babyland för att få fixat vår vagn, tog väl 20 min sen kunde vi åka vidare mot Väla! Jag hade ju varit där i lördags och hittat ett par skor till Liam på Sko Rönne, men nu när vi skulle köpa den var dem slut... så typiskt.. grr! Jaja vi hittade ett par andra, tyvärr var dem här svarta och dem andra mörkblåa, men men dem här duger bra! Därefter gick jag in på Lindex och vi hittade ett par " jeans " faktiskt i stl. 80, hehe Liam har annars stl. 86/92, men dem här satt bra, sen blev det en tröja och ett par nya strumpor utan antihalk under fötterna då dem i skobutiken sa att vi skulle använda vanliga strumpor i skorna!


 Är brun inte svart som det ser ut!  Byxorna kan man vika upp till shorts!



Väl hemma blev det gröt och sen sängen för Liam! Patrik gick ut och började/fortsatte på staketet medans jag satt inne och såg till så att Liam somnade, därefter gick jag ut och hjälpte till att såga :)

Idag ska vi träffa Tina i folkparken, tror även Gittan och Kekke kommer, sen kommer även Patrik när han slutat!

Tydligen många som engagerade sig i mitt inlägg om gåstolen! Jag säger inte att alla barn utvecklas lika fort, men eftersom Liam är MIN son och jag känner honom så känner jag att han hade kommit längre i sin utveckling om vi hade haft honom mer på golvet och mindre i gåstolen!

Nu är det så att Liam går bra om man håller honom i ena handen! Han vill inget heller än att gå nu, han går med sina saker (gåvagn & gåbil) samt så går han utmed bord och soffan, väggen och allt han kan hålla fast sig i :) Han går även uppför vår trappa till ovanvåningen och han är superduktig!

Idag kom Patrik hem med lunch til mig från "Särnflyget" (tror det stavas så), så jäkla snällt och supergott :)

♥ ÄLSKAR DIG OCH LIAM MEST PÅ HELA JORDEN ♥

Nu ska jag fixa lite här innan Liam och jag ska gå iväg!

Kramiz

Färre :)

Japps igår blev det endast 6-7 st bajsblöjor, men morgonen idag har inte börjat bra på ca 3 timmar har det blivit 3 bajsblöjor :( ¨Tycker så jäkla synd om min lilla älskling och näsan bara rinner och sen har han hosta med!

Idag hoppas jag vi kommer iväg till Väla, vill lämna in vår vagn samt köpa skorna till Liam, sen vill jag ju shoppa lite kläder med om jag hittar några :) Får se vad Patrik säger, men tyvärr fick han jobba lite i natt och fick inte sova ut i morse då Liam väckte oss ganska tidigt (pga. sin blöja)!

Jag tog en bild på vårt staket igår så tänkte ni snart ska få en före och efter bild på det, blir en väldig skillnad tycker jag :) Min gubbe han är duktig han!

Gud jag bara längtar till helgen dem säger att på söndagen kan det bli upp mot 25 grader varmt och lördagen skulle det bli 20, ska bli så härligt!

Nej har inte så mycket mer att säga nu... ni får ha en bra dag i solen :)

Om jag hade visst....

det jag vet nu hade Liam aldrig fått använda sin gåstol :( I förra veckan såg jag ett program på tv där en barnsjuksköterska var med, hon berättade att när gåstolen först uppfanns/tillverkades var den avsedd för handikappade barn, men idag används den av alla småbarn, vilket hämmar deras utveckling! Jag var helt förbluffad över vad hon sa och nu vet jag varför Liam ännu inte går själv :( Jag känner mig så sjukt skyldig till detta då vi lät honom springa runder i sin gåstol dagarna igenom från han var typ 4 månader eftersom han tyckte det var så kul, men det ska jag säga er att hade jag visst att han skulle bli sen i sin utveckling pga. detta hade jag aldrig låtit honom gå i den, utan haft honom mer på golvet. Varför säljer man saker till små barn som gör illa dem, när man vet detta!?!



Liam i sin gåstol 24/7-08

Även om dessa bilder gör mig glad så blir jag även väldigt ledsen för dem!

Min uppmaning till folk:
SLUTA ANVÄND GÅSTOL!!!

Gamla mormor & gamla morfar :)

Blev inga skor till Liam på Axel Larsson, dem jag hittat på Sko Rönne gillade jag mer så kommer köpa dem istället, visst dem kostade lite mer, men det är vår lilla kille värd!

I natt kl. 4 svensk tid kommer Liams gamla mormor och gamla morfra hem efter att ha varit på cypern i nästan 4 mån :)

Har precis varit och solat, Liam sover efter typ 10-11 st blöjor idag och det är bara bajsblöjorna, Patrik håller på för fullt med staketet och jag tänkte gå ut och göra honom sällskap ett tag!

Ha det gott :)


Liam är sjuk :(

I lördags på eftermiddagen åkte vi och lånade Tina & Börjes släp, därefter körde vi in mot hbg Patrik släpte av Liam och mig på Väla medans han körde vidare till ByggMax för att hämta plankorna vi behövde! Liam och jag gick och kollade lite kläder och skor, men där var så sjukt mycket folk så vi köpte inget utan gick och köpte oss en glass och gick ut och satte oss i det sjukt fina vädret och åt den, sen väntade och väntade vi på Patrik. Till slut kom han och vi kunde åka hemmåt, Liam var inte alls sig själv skrek och grät ( han var superförkyld och hostade )! Väl hemma lastade vi av plankorna, gav Liam mat sen körde vi hem till Tina och Börje igen för att lämna släpet och väl där var gudmor Kerstin och henns man Tommy på besök :) Därefter körde vi inom CG för lite sallad och smått och gott till grillningen på kvällen :) Patrik gav Liam sin kvällsgröt och jag gick iväg och solade en sväng, så skönt. Väl hemma igen hade Patrik börjat klippa gräset så jag gick in och fixade sallad och sånt och Patrik satte på grillen och när jag hade skurit upp halva salladeshuvudet hör jag hur Liam storgråter uppe i sin säng så jag springer upp och tar honom. Stackaren bara gråter och gråter och det är vi ju verkligen inte vana vid så han får vara uppe ett tag och leka, satt även med oss när vi åt, sen gick vi upp och la honom vid 20,30 igen och han sov hela natten, men kl. 6 på söndagsmorgonen när Patrik ska ta upp honom från hans säng för att ge honom sin flaska så har han bajsat ner hela sig själv och alla kläderna så blir bara till att ta in honom på toa av med alla kläderna och in i duschen, klä honom, ge honom flaskan och sen försöka sova igen, men gick inte länge förrens han grät igen, Patrik tar honom och då har samma sak hänt igen, så av med kläderna och tvätta honom och på med nya kläder. Patrik stannade uppe med honom medans jag sov vidare i ca 1 timme till, sen kom dem upp och väckte mig eftersom Patrik skulle ha jouren! Så höll vi på den hela söndagen bajs och massa gnäll och gråt. Kvällen var ingen höjdare den heller då han bara grät och grät. Så hela söndagen vara Liam och jag bara inne medans Patrik var där ute och höll på med staketet och han har kommit en bit :)

 I bilen på väg till hbg   Liam i sin nya mössa :)


                                                                  Mammas goding ♥

I morse vaknade Liam vid 5,30 och då hade han bajsat ner sig igen så blev till att byta kläderna och tvätta honom, fick lite mat och sen i sängen igen, Patrik åkte till jobbet och jag somnade, sov i kanske 30 min max sen hör jag hur Liam gråter igen, springer in och tar upp honom, och gissa vad...... jo han har bajsat på sig igen, bajset är bara som vatten så det rinner rakt igenom honom bara, tvätta och på med nya kläder, ner i sängen och phu han sov ända till 8,30 :) Men idag har jag inte haft det kul, bajsblöja på bajsblöja på ett par timmar blev det nog en 6-7 st, men nu sover han :) Gudmor Kerstin ringde innan och sa att vi skulle gå ner till Axel Larssons skor ( tror det stavas så ) och välja ut ett par till Liam så betalade hon dem, så jäkla snällt.... Tusen tack! Så när Liam vaknar ska vi gå till apoteket sen ska vi träffa Patrik vid sko butiken när han slutar :) Var tänk att vi skulle åkt till väla idag men eftersom Liam är som han är så hoppar vi det, men vi behöver lämna in vår "nya" vagn igen eftersom den är sönder IGEN! Blir så jävla trött på den vagnen och ångrar så vi köpte den, jävla dinketoy vagn som  Patrik säger! När vi sen kommer hem ska jag gå och sola och sen ska Patrik ut och fortsätta med staketet. Är inte Liam bättre imorgon kommer vi nog få gå till läkaren med honom :(

Nej nu hoppas jag snart att Liam vaknar så vi kan ge oss iväg!

Ha en toppen dag... Kram!

BABY THOR ÄR FUNNEN :)

Jag satt precis här och grät en skvätt då jag läste att baby Thor är funnen, han finns på ett hemskt barnhem i guatemala, hans mamma har fått träffa honom  en timme i ett betongrum tillsammans med 10 spansktalande personer och med Andrew i ett av hörnen. Det är så sjukt hela detta, att hon inte nu när hon hittat sin son får ha honom hos sig, utan nu blir det massa förhandlingar i domstol! SJUKT SJUKT SJUKT! Jag satt och kollade på kalla fakta igår om ett liknande fall och man tror inte sina ögon hur svenska regeringen funkar och inte minst UD! Jag är iallafall så glad att dem hittat honom och jag hoppas hon snart får komma hem med sin baby till sverige där dem hör hemma! Hoppas även att ni som läser denna sidan kan hjälpa henne med lite pengar då pengar är enda sättet för henne att få sin son igen!

Mamma Mias konto nr: SEB 5201 01 330 13
 Snälla hjälp henne med allt ni kan även om det bara är 10kr!

Läs om allt på denna sidan http://caluas.blogspot.com/


Ett tag sen....

jag skrev nu, men som jag sagt innan så känner jag inte jag hinner med!

Iallafall så har det inte hänt så mycket denna veckan, varit ute och gått en massa och grillat lite, även hunnit inom barngarderoben och köpt en mössa till Liam. 110kr för en mössa när man kan köpa ett par jeans där för 100kr... sjukt, jaja men han blev supersöt iden :)

Igår var vi på babysim, men vi känner att Liam är för duktig för att gå där nu, men nästa fredag är sista gången. Igår var han i bassängen i 1 timme, så han var helt slut! På kvällen blev det lite pizza!

Idag har Patrik varit på tippen nu på morgonen och slängt en massa, jag har kollat lite runder efter ett nytt soffbord, och så fort Liam vaknar ska vi kanske åka in till byggmax och köpa lite plankor och göra om vårt staket med!

Hoppas ni får en skön helg!

Kram

PÅSKEN ÖVER!

I går vaknade Liam kl. 7 så Patrik och han gick upp medans jag låg kvar och drog mig tills kl. var 8,30, när jag kom ner var dem påklädda och skulle gå till CG med Isa och handla lite frukost, så jag fick lite tid vid tv:n för mig själv! Sen blev det lite frulle och bus innan Liams sov middag! Vid 13- tiden kom Sven förbi på lite fika, därefter klädde vi på oss och tog cyklarna och begav oss på en liten runda ner till hamnen och därefter cyklade vi hem till Liams farmor och "farfar", väl där fick Liam lite påskpresenter, sen blev det lite bus och fika :) Tusen tack för dem fina sakerna! När kl. närmade sig 17 begav vi oss hemmåt igen, men cyklade inom CG för lite handling till grillningen :) Väl hemma fick Liam sin gröt sen blev det sängen för hans del och Patrik och jag började på maten, ibland är det skönt att få äta lite ifred!

 Liam käkar kaka :)   Mmm så gott!    En tur med nya "kärran" :)                 Lite plaskande i fågelbadet!                                                                                                3/4 jeans   "Kärran"

Denna påsken fick Liam ganska många påskägg :)

I dag vaknade Liam även kl. 7 så det blev till att gå upp, Liam fick sin gröt och vi busade lite, några timmar senare fixade jag lite lunch till oss blev pannkakor med glass... mums! Därefter körde Patrik och tränade och Liam och jag var hemma och busade, jag försökte få honom till attt gå själv och helt plötsligt gick han några steg själv :) På eftermiddagen åkte vi in till Väla, blev lite shopping till mig och Liam :)

 Liam fick ett mörkblått champion träningsställ!

 Inte exakt denna men ser nästan ut så! Mörkblå tunika.

  Turkost & svart linne!

Blir nog att jag kommer beställa mer, eftersom mina stl. fanns inte i butiken!

Patrik köpte även en cykelkorg till min cykel idag :)

När vi kom hem visade jag patrik hur bra Liam går själv, och han tog hela 7 steg själv :)

Nej nu ska jag hänga tvätten sen blir det upp i sängen för lite tv och mys!

Hoppas ni med haft en lika bra påsk som vi haft!

Kram kram!

SAMMANFATTNING

I torsadgskväll cyklade vi ut en sväng ( Liams första cykeltur), cyklade nerom stranden och hamnen. Cyklade även inom ICA då min mamma skickat ett paket till oss :) Hon hade köpt det största påskägget som finns och i låg en massa godis och en ny jeansjacka till Liam, skit cool :) Tusen tack!





Leksaken Liam fick av oss :)


I fredags kom gudmor Kerstin och hälsade på, med sig hade hon en brandbil, ett påskägg fullt av godis samt 100kr till Liam... kan ju säga att Liam älskar godis :) Tusen tack för allt! Vi käkade lite frulle och busade lite! På eftermiddagen körde vi in till Ikea, skulle kolla på ett nytt soffbord, men hittade inget :( Blev lite köttbullar med potatis och sås där och som vanligt älskade Liam maten.



I går lördags körde vi till hbg och skulle lämna tillbaks Liams hjälm då den ej passar, så körde till en cykelaffär och köpte en ny! Därefter körde vi till Härliga hem och kollade lite på soffbord, men lite dyra för får smak! Körde hem så Liam skulle få sova lite middag, men det ville han inte så vi tog upp honom igen och körde till CG och handlade och på kvällen grillade vi... supergott :) Liam som inte sovit en blund på dagen somnade vid 17,30 så vi fick äta i lugn och ro för en gångs skull. Liam sov någon timme men vaknade och stor grät och det är verkligen inte vanligt för vår stora kille så vi sa direkt att något var fel och när jag kände i hans mun hade tanden upptill vänster brutit igenom och dem andra tre som är på väg var väldigt svullna så han fick lite panodil och en flaska och lite mys i famnen sen gick vi upp och la honom igen och han somnade gott!

Det var tre dagar kortfattat :)

PÅSK & LÅNGLEDIGT :)

Igår hände inte så mycket Liam och jag var inne på förmiddagen och busade, han sov som vanligt mellan 12-15! Patrik kom hem kl. 15,55 så då började jag på maten, sen åt vi alla och Liam älskade det :) Därefter tog vi på oss och gick ut en runda, gick uppom Quick Corner och köpte oss varsin mjukglass, årets första! Vi vände även vagnen igår, så nu sitter Liam framåtvänd!




Idag hade Patrik tagit ledigt så han är ledig i hela 5 dagar nu ( tor, fre, lör, sön o mån). Vid 9 tiden körde Patrik in för att hämta hem vår vagn ( fick en ny) samt köpa vår cykel, han var hemma igen vid 10,30, då satte han på cyklesitsen och skruvade ihop cyklen så nu är det bara för oss att ta en tur senare! Just nu sover Liam och Patrik är och tränar.


Imorgon är det inget babysim eftersom det är en röd dag, men kan vara skönt och ha en fridag, även fast Liam älskar det!

Om dagarna så älskar Liam att springa runder med sin gåbil och jaga oss :)

  

Kommer förmodligen lite bilder sen på vår cykletur, Liams första cykeltur!

Ha en bra dag!

SVENSKE KIDNAPPADE BABY THOR!

Jag har ett tag nu följt jakten på svenske kidnappade baby Thor, vars mamma är svensk! Thors mamma har ensam vårdnad över sin son!

Vi måste hitta försvunne Thor Danielsson Wang, 1 år!

Den 14 februari 2009 så försvann den svenske medborgaren Thor Danielsson Wang, 1 år, under ett umgänge med sin pappa i Kalifornien, USA. Risken är stor att pappan redan har lämnat landet med barnet, ev. till Argentina eller Taiwan. Hans svenska mamma Mia Danielsson har ensam vårdnad om pojken och ammade honom fortfarande när han försvann. Både mamman och barnet står folkbokförda i Sverige. Det har nu gått 7 veckor och Thors fall verkar ha fallit mellan stolarna. Nästan ingenting görs! De amerikanska myndigheterna säger att det är Sveriges ensak att hjälpa sina egna medborgare men de svenska myndigheterna (UD) säger att detta inte är deras problem. Vi som skriver under den här namninsamlingen kräver därför att UD omedelbart agerar i frågan om Thors försvinnande och att svensk polis engagerar sig i fallet. Vi accepterar inte att våra svenska medborgare ska behöva finna sig rättslösa och hjälplösa långt borta i ett annat land. Vi måste omedelbart hjälpa till att hitta den lilla pojken så att han får återförenas med sin mamma bums!



Texten & bilden är lånad från denna sidan http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3187 , gå in och skriv på med ert namn för att hjälpa till att hitta baby Thor! Ni kan även läsa lite om vad som händer på denna sidan http://caluas.blogspot.com/ , jag har skrivit på gör ni det också! Ju fler som hjälps åt för att hitta honom desto större chans att han kommer till rätta igen och det är hos hans mamma!

Jag uppmanar alla att göra ett eget inlägg om baby Thor i sin blogg!





Hmmm....

japps nu har vi hunnit grilla, äta, badat Liam och varit och handlat lite.... blev en leksak till Liams påskägg med :)

Sitter här och funderar på allt Liam kommer att behöva när han börjar på dagis!

* Ett par bra skor typ "Kavat" eller något liknande.
* Ett par gummistövlar ( tror jag )
* Regn kläder.

Sen till hösten/ vintern kommer det massa andra saker som vantar, mössor, overall, vinterskor... usch jag känner bara ett panik över detta! Varför känns det som papporna aldrig oroar sig för sånt här???

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det tv tittande i sängen!

Kram kram!

OJOJOJ VAD NERVÖS JAG E!

Den 4 maj ska Liam börja med inskolningen på dagis, inte den 18 som det var sagt innan eftersom mina mamma dagar är slut den 20! Det är inte ens en månad tills dess... åhh min lilla kille ska börja på dagis, förstår inte var tiden tagit vägen, jag är så jäkla nervös... har ju inte lämnat bort honom en enda min, han har varit med mig sen han föddes!

Dem ringde även från babyland och sa att vagnen var färdig, men vi kommer nog inte hämta den förrens på onsdag eftersom vi ska grilla ikväll och Liam ska även bada, jag hoppas även Patrik köper med sig cyklen hem då så vi kan ut och cykla lite :)

Gud min mage vänder sig ut och in bara jag tänker på det här med att han ska börja på dagis, Patrik tycker jag är knäpp, men tror inte det är samma sak för honom eftersom han jobbat hela tiden, men det kommer gå jättebra det vet jag ju innerst inne och Liam kommer tycka det är jättekul och leka med andra barn, men han är ju min lilla bäbis!

HJÄLP HJÄLP HJÄLP!!!

BÄRBARA DATORER?

Kl. är 11 och det är redan 12,5 grader ute, ska snart lägga Liam så han får sova middag, sen ska vi packa lite kex och saft och bege oss ut, kanske gå till lekplatsen och gunga lite! Ikväll blir det grilla, pommes och lite revben :)

Patrik och jag funderar på att köpa oss varsin bärbar data med trådlöst bredband, jag vill ha en liten 8,9 tums, men blir nog lite större!



Nej nu kommer snart Patrik hem och jag tänkte börja på lunchen, sen ska Liam upp i sängen!

Ha en bra dag i solen :)




 


ÅHH SÅ UNDERBART :)

Har precis gjort lite lunch till mig, Liam sover, men snart ska vi ut och gå i det underbara vädret, man bara måste ut när det är sol :) Kan inte få nog... suger verkligen i mig varje solstråle! Blir väl till att gå och köpa en glass till Liam och mig och sätta oss någonstans och äta den i solen!

Nej jag har inte så mycket mer att skriva idag.... tjingeling!


DAGISPLATS, BABYSIM, VÄLA, HEMBYGDSPARKEN OCH GRILLA :)

I fredags efter babysimmet körde vi in till väla och lämnade in vår barnvagn, fick låna en annan, men så klart var den lite större, men skitbra och köra samt smidig och fälla ihop och ha i bilen, men tyvärr större än vår egen, så det blev inget cykelköp :( Men tanken är att dem ska ringa imorgon (måndag) och berätta hur det blir med vår vagn och om vi får hämta hem den så kommer Patrik köra in själv och samtidigt köpa med sig cyklen hem då :) Fick även shoppat lite saker till liam på H&M och Lindex, han fick en ny vårjacka, en tröja samt matchande strumpor och ett par shorts, allt utom jackan funderar jag på att lägga i hans påskägg :)

 Mycket snyggare i verkligheten!  

I fredags fick vi även hem ett brev där det stod att Liam fått dagisplats from 18maj :) Så han ska börja på Brorsbacke, men vi funderar på att byta till Peter lund, jag tycker det verkar mycket bättre, men vi får se, närmare till patriks jobb också!

I lördags på förmiddagen kom Liams gudmor förbi en sväng, så dem busade ett tag innan vi skulle bege oss till hembygdsparken i Ängelholm, vädret var sjukt skönt kom upp i hela 17 grader, vi gick där en sväng och matade ankorna och kollade på alla djuren, träffade även Emma, David och Amanda mfl. dem satt och grillade korv och Liam fick smaka en bit (superglad blev han)! Liam var helt slut när vi körde hem så han somnade i bilen... sötnos :) Väl hemma körde vi inom CG och handlade lite korv och hotdog bröd, så det blev lite grillning och Liam älskade det :)

    



Idag har vi varit en sväng på Väla igen, skulle hitta några mössor till Liam på PO.P, men dem bruna var helt slut och dem blå fanns ingen stl; typiskt! Skulle även kolla in någon ny leksak till honom, men vi hittade ingen :( Nu sover Liam och jag tänkte sätta mig och kolla lite tv!

Ha en bra kväll!


HUNNIT MASSOR!

Idag började dagen som vanligt med vår storstädning, går ganska snabbt när man är två som hjälps åt, därefter blev det dusch, sen körde jag och handlade medans Patrik gav Liam sin gröt!

Om 30 min ska vi börja gå ut mot simhallen för kl. 13,10 ska vi på babysim, därefter kommer Liam och jag gå hem medans Patrik stannar kvar och tränar. När Liam sovit middag blir det nog en tur in till väla och babyland, vi ska lämna den nya vagnen samt kanske köpa hem cyklen så man kan kanske ut och cykla lite i det fina vädret imorgon :)

Idag blir det en massa gott, jag har köpt hem en massa frukt så tänkte göra lite fruktsallad och till middag blir det wook... mums och så nyttigt!

Nej nu ska jag packa min väska så vi kommer iväg!

Ha en skön dag i solen :)


LÄKAREN!

Nu är vi hemma från läkaren, dem tittade på hans fötter när han gick, dem tyckte inte vi skulle vara oroliga, men vi fick en remiss in till ortopeden i hbg så vi får se vad dem säger!

Helt underbart väder idag igen och enligt tv ska vi får ha fint ända till lördag :)

Nu är det bokat, vi ska till "Tosselilla" den 6 juni, vi kommer åka med Peter och hans familj ( det bästa är att vi får allt gratis )!

Ringde även in till babyland och pratade med dem om vår vagn och vi måste åka in med den så dem får titta på den, går den inte att laga får vi en ny!

Efter grillningen igår gick vi alla ut en runda, så härligt väder :) Blir väl en eller annan runda idag med!

Tjingeling!

VÅR, SOL & GRILLNING :)

Igårkväll grillade vi korv, Liam tyckte det var super kul, sen år vi ute i vårt uterum! Idag ska vi grilla hamburgare :)

Tog lite tid för solen att titta fram idag, men nu skiner den så underbart! Liam sover som dem andra dagarna i ca 3-3,5 timme och jag är inte så van vid det, så nu sitter jag bara och väntar på att han ska vakna!

Slänger in lite bilder från igår!

 Liam sitter i sin stol o kollar pappa när han grillar!  

 Även Isa är med ute  Mamma busar genom glasdörrarna :)

 Pappa eldar upp hela grillen!  Nu e korvarna snart färdiga!

Efter vi ätit gick jag upp och badade Liam, medans Patrik dammsög uppe och nere!

 Liam i soffan efter badet  Leker med Isas leksak

Igår kom jag aldrig ut på min runda eftersom jag hade fått en stor vattenblåsa på min häl efter skorna, men ska försöka komma ut en sväng så fort Patrik kommer hem ( om jag kan ha på mig skorna)!

Den 6 juni ska vi kanske åka till Tosselilla... skriver mer om det sen när jag vet mer :)

Imorgon ska vi med Liam till Läkaren, hoppas hoppas det går bra!

Ha en fortsatt bra dag i vår solen :)

TÄVLING

Jag e med och tävlar om en Heid tröja hos http://kellybiddle.se/index.html var med du också!


TÄVLING

Jag är med och tävlar om ett hårvårdskit hos http://bloggtipsarna.blogg.se/index.html var du med också!


TÄVLING

Jag e med och tävlar om ett par örhängen från Friis & Company hos http://thulasana.blogg.se/index.html var med du också!

TÄVLING

Jag e med och tävlar om ett sett med smink hos http://hellofina.blogg.se var du också med.. allt har ett värde av 1700kr!

RSS 2.0